[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Να υποθέσω πως δεν χρησιμοποιείς κάποιον launcher;
Πάντως αυτήν την στιγμή με δύο launchers ( βέβαια πάντα μόνο ο ένας τρέχει ) και με 16 εφαρμογές ανοικτές έτοιμες να τρέξουν έχω used 720mb.
Σε revolution Hd 4.1.2

Ο πιο smooth launcher χωρίς θέματα είναι ο tsf.
Έχω δοκιμάσει και τον nova αφού πολλά θετικά γράφονται για αυτόν αλλά για μένα υστερεί σε smoothness .
Ίσως ο ντόρος γίνεται λόγο του ότι είναι πολύ φθηνός.
Τελευταία δοκιμάζω και το launcher 8 που παντρεύει την λειτουργικότητα των Windows phone με τις ευκολίες του android ( ενδιαφέρουσα περίπτωση ).

Ο Apex ειναι αδερφακι του Nova αφου νιωθεις πως τους εφτιαξε το ιδιο ατομο.
Η διαφορα στο Apex ειναι οτι παιρνει foul themes και οχι μονο αλλαγη εικονιδιων οπως Nova.

H παρακατω εικονα ειναι απο την home screen μου που ειναι με τον launcher 8 αλλα οπως γραφω παραπανω με τις ευκολιες του android.
Screenshot_2013-12-27-20-10-12_zpslftkqdb0.png

Πρέπει να έχω κατάλοιπα του iPhone (πολλά χρόνια χρήστης του ) και θέλω να βλέπω τις πολλαπλές οθόνες. Πιστεύω ότι κατά βάθος αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω launchers.
Θα βάλω αύριο να αφήσω τα κατάλοιπα στον χρόνο που φεύγει....

Πολλες οθονες μπορεις να βαλεις σε οπουδήποτε launcher εκτος φυσικά απο τον 8.
Εγω παλι δεν μπορω με τιποτα την εικονα που παρουσιαζουν με το μανησιο interface τους τα iphone αλλα και το pure abndroid και φυσικα ουτε αυτα που παρουσιαζουν οι samsung , Sony και LG ( αν και τις LG τρωγεται καπως)
Για αυτο ενας καλος launcher ειναι φιλος για τα γουστα μου.

Επειδή μετα από ένα χρονο χρήσης παρατηρω πως η η διαρκεια της μπαταρίας μου δεν εχει τις αρετές τις πρώτης νεότητα της σκεφτομαι να αγορασω νεα.
Εχετε να μου προτείνεται καποια αλλα όχι imitation?
Βρηκα σε αυτο το site σε πολύ καλη τιμη αλλα μου φανηκε πολύ φθηνη ( μηπως παιζει μαιμουδια)

Περα απο τα ... "καλα" που εχει η 4.3 βλεπω και οτι μπαταρια κραταει λιγοτερο. Χωρις να εχω μετρησει το ποσο μου κρατουσε πριν και μετα την αναβαθμιση, απλα απο την επμειρια και μονο...

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Περα απο τα ... "καλα" που εχει η 4.3 βλεπω και οτι μπαταρια κραταει λιγοτερο. Χωρις να εχω μετρησει το ποσο μου κρατουσε πριν και μετα την αναβαθμιση, απλα απο την επμειρια και μονο...

Αστρο να κανει μερικούς κύκλους φόρτισης πρώτα να στρώσει στο νεο firmware και μετα δες. Κι έμενα την πρώτη μέρα την καταπίνε νεράκι τη μπαταρία...

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να αλλάξει το χρώμα του φόντου σε άσπρο και τα γράμματα σε μαύρο?
Χρησιμοποιώ nova launcher

Πόσες ώρες οθόνη έχετε ανα φόρτιση; νομιζω οτι δεν αντέχει καθόλου η μπαταρία. Μέσο ορο είμαι δυο ώρες οθόνη, με το ζόρι με βγάζει μια μέρα. Και δεν μπορω να γυρίσω στην 4.1.2 γιατί δεν αναγνωρίζει το gear.

Κλεινε τα location services και εγκατέστησε το ds battery saver. 2 εικοσιτετράωρα άνετα

Με πόσο οθόνη; έχω και το μπλε δόντι ανοιχτό όλη μέρα λόγω ρολογιού, και δεν κλείνω ούτε συγχρονισμό και 3τζι. Με το ζόρι γυρνάω σπίτι το βράδυ με μπαταρία. Ακούγεται λογικό; παλιότερα νομίζω κρατούσε παραπάνω.

Με τι χρήση; πχ πριν την προηγούμενη φόρτιση.

Attachments

• uploadfromtaptalk1389446418805.jpg
    uploadfromtaptalk1389446418805.jpg
    57.9 KB · Views: 78