supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
πολυ καλο το βιντεακι σου αν θες γραψε πως με ποιες κινησεις γινοντε οι συντομευσεις που κανεις.Επειδή κατά καιρους γίνεται λογος για τις ευκολιες και την δυνατότητα παραμετροποίησης μιας συσκευής Android παρακατω ανεβασα ένα βιντεακι που δεινχει τα αποτελέσματα της επέμβασης που μπορει να κανει ο οποιοσδήποτε στο smartphone του φέρνοντας το στα μετρα του και προσφέροντας ετσι καλυτερη εμπειρία χρήσης.
Για οτι βλεπετε δεν χρειάζεται να φλασαρουμε custom rom αφου ένας launcher αλλαζει αμεσα την βαρετή οψη που εχουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία το interface ολων των συσκευων , ολων των εταιρειών.
Και φυσικα μπορει να γινει σε οπουδήποτε Android συσκευη με διπύρηνο επεξεργαστή και 1 gb ram.
https://www.youtube.com/watch?v=9FMFfkkstMw
Συγχωρήστε μου καποιες θολούρες στο βιντεο αλλα με το λαπτοπ μου μπροστα και το χερι τεντωμένο για να το καρδαρω δεν το πολύ κατάφερνα .
στο iphone οταν ηθελα να βγαλω φωτογραφια με κλειδωμενο κινητο εσερνα προς τα πανω το δαχτυλο κ ανοιγε η φωτογραφικη τωρα με τα android πρεπει να ξεκλειδωνω κ να μπαινω στην φωτογραφικη αυτο μου χανει πολυ χρονο κ δεν προλαβαινω τον γιο μου στις φασεις που θελω να τον φωτογραφησω,υπαρχει δυνατοτητα για κατι τετοιο?
στο iphone οταν ηθελα να βγαλω φωτογραφια με κλειδωμενο κινητο εσερνα προς τα πανω το δαχτυλο κ ανοιγε η φωτογραφικη τωρα με τα android πρεπει να ξεκλειδωνω κ να μπαινω στην φωτογραφικη αυτο μου χανει πολυ χρονο κ δεν προλαβαινω τον γιο μου στις φασεις που θελω να τον φωτογραφησω,υπαρχει δυνατοτητα για κατι τετοιο?
τελεια...και πως γινετε αυτο?Και στο android έχεις αυτή τη δυνατότητα, αρκεί να βάλεις το εικονίδιο της φωτογραφικής μηχανής στην αρχίκη οθόνη κλειδώματος
πολυ καλο το βιντεακι σου αν θες γραψε πως με ποιες κινησεις γινοντε οι συντομευσεις που κανεις.
Εγω χρησιμοποιω τον nova k προς το παρων ειμαι ευχαριστημενος απο την ευκολια του αν κ δεν εχει κατι το ιδιαιτερο να προσφερει,τον προτιμησα απο τον apex γιατι κρταησε την δομη των εκονιδιω κ των φακελων του στοκ launcher κ δεν χρειαστηκε να τα φτιαχνω ολα απο την αρχη.
Παντως κ ετσι κ με την στοκ ακομη δεν εχω βρει συντομευσεις που να κανουν την συσκευη ξεχωριστη(ειμαι νεος ακομη στα android,ισως για αυτο). Αν υπαρχει δυνατοτητα να γραψετε ενα οδηγο με τα hints and tips της συσκευης θα βοηθουσε ολους τους νεοεισερχομενους στο χωρο των android.
τελεια...και πως γινετε αυτο?
Κάτι σε free σε συνδυασμό με Apex launcher έχεις υπόψη σου?
παω ρυθμισεις->η συσκευη μου->κλειδωμα οθονης->κ μετα βγαζει ως επιλογεςΠηγαίνεις ρυθμίσεις , κλείδωμα οθόνης , επιλογές οθόνης κλειδώματος, συντομεύσεις, και από εκεί επιλέγεις τις συντομεύσεις που θα εμφανίζονται στην lock screen σου
παω ρυθμισεις->η συσκευη μου->κλειδωμα οθονης
παω ρυθμισεις->η συσκευη μου->κλειδωμα οθονης->κ μετα βγαζει ως επιλογες
α)ασφαλεια οθονης (οπου εχει ως επιλογη)->κλειδωμα οθονης(βαζεις πως να κλειδωνει πχ μοτιβο)
β)ασφαλισμενο με μοτιβο(οπου εχει ως επιλογη)->
a)widget κλειδωματος(για να βαλεις ρολοι η' μηνυμα στην lock screen)
b)να γινει ορατο το μοτιβο
c)αυτοματο κλειδωμα (οθονης)
d)αυτοματο κλειδωμα με πληκτρο ενεργ.
οπως καταλαβαινεις το παραπανω path που λετε δεν ειναι εφικτο.
εχω την 4.3 εκδοση
κ δεν ειμαι root αν φταιει αυτο.Μηπως για να βαλω την φωτο πρεπει να κανω root?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.