[Επίσημο] Samsung Galaxy SIII

Αν και πλέον έχω το Note II , βλέπω πως αφαιρέθηκε το συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος , μάλλον έχει δίκιο ο minaspit .

Έλα παραδεξου το...
Ήθελες να μου το σκάσεις με τρόπο ότι πήρες το note ...:p
Πάντως μου κάνει εντύπωση να το έχουν βγάλει στο note αφού το s3 και το note είναι της ίδιας φουρνιάς .

Last edited:
Και η νέα είδηση αναφέρει πως την αναβάθμιση θα την πάρει η Αμερικάνικη έκδοση γιατί βγαίνει με 2GB ram .
Στην Ευρώπη όμως υπάρχει εκτός από έκδοση του 1gb και η lte που ήρθε με 2gb .
Από την άλλη η τελευταία Android υποτίθεται πως βγαίνει ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από συσκευές με 512 ram.
Ανοησίες της Samsung η καλύτερα πρακτική πωλήσεων που δικαιολογεί αυτή την τακτική.

η samsung συνηθως υποστηριζει τα τηλεφωνα της για μια 2ετια(τουλαχιστον).
ισως για λογους μαρκετινγκ(να πουλησουμε και κανα αλλο μοντελακι ρε παιδια..)αφηνει να διαρευσει οτι δεν θα παρει την Kitkat το s3.
πιστευω ομως,οτι τελικα οτι θα την παρει....

Πάντως εγώ θεωρώ μείζονος σημασίας τη συντόμευση της φωτογραφικής μηχανής στην lock screen.εχω χάσει πολλές φάσεις του γιού μου λόγω της φωτογραφικής μηχανής.Επίσης αν κ πριν χρησιμοποιούσα το iPhone 3gs το οποίο είναι σε θέμα hardware η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το galaxy s3, το iPhone ήταν κάποιες στιγμές πολύ πιο γρήγορο.Κάτι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνω τους φανατικούς του μήλοφωνου.

Επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως...
Στην κατοχη σου πιο κινητο εχεις το s3 η καποιο αλλο;
Αν εχεις το s3 τοτε οπως σου γραφω παραπανω δεν υπαρχει θεμα αφου μπορεις να βαλεις οποια συντομευση θελεις στην lock screen σου.

Εμένα με 4.3 είναι η συντόμευση στην οθόνη κλειδώματος. Ρυθμίζεις τι θες να έχεις.

Πάντως εγώ θεωρώ μείζονος σημασίας τη συντόμευση της φωτογραφικής μηχανής στην lock screen.

Βάλε από τις ρυθμίσεις τις οθόνης κλειδώματος να ανοίγει με φωνητική εντολή από την lockscreen , δουλεύει απροβλημάτιστα , πατάς το home να ανοίξει η οθόνη και ψιθυρίζεις <camera> .

Επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως...
Στην κατοχη σου πιο κινητο εχεις το s3 η καποιο αλλο;
Αν εχεις το s3 τοτε οπως σου γραφω παραπανω δεν υπαρχει θεμα αφου μπορεις να βαλεις οποια συντομευση θελεις στην lock screen σου.
εχω το S3 αλλωστε σε αυτο το νημα ειμαστε ολοι κ για αυτο το κινητο μιλαμε,γνωριζω οτι αν εχω την lock screen χωρις κανενα κωδικο οπως πχ pin η' μοτιβο, αν δλδ εχω για ξεκλειδωμα την κυλιση μπορω να βαλω συντομευσεις.Ο ολος προβληματισμος μου ειναι πως βαζεις συντομευση εχοντας κωδικο,οπως ειχα παλια στο μηλοφωνο.Ευχαριστω για το ενδιαφερον κ την ανταποκριση αλλα ισως αυτο που ζηταω δεν γινεται.Μονο αν το κανω με την φωνητικη εντολη οπως ανεφερε πιο πανω ενας συμφορουμιτης/Θα το ψαξω κ θα σας πω.

Μα σου γραφω παραπανω πως γινεται ..
Το ξεκλείδωμα με κύλιση δεν σου απαγορεύει μαζι με τις συντομεύσεις να χρησιμοποιείς και κωδικο.
Πας Ασφαλεια - Κλειδωμα οθονης - επιλεγεις Κωδικο πρόσβασης και δηλωνεις τον κωδικο της αρεσκείας σου.
Οταν πας να ανοίξεις την οθονη κανεις κύλιση απο την συντόμευση της εφαρμογής που θελεις να ανοίξεις ( προς όποια κατεύθυνση θελεις ) και τοτε σου ζητα κωδικο.
Μολις βαλεις τον κωδικο σου ανοιγει την εφαρμογή που επέλεξες ( την καμερα στην περίπτωση σου)
Ποια android εχεις την 4.1.2 εχεις η την 4.3?

Οταν πας να ανοίξεις την οθονη κανεις κύλιση απο την συντόμευση της εφαρμογής που θελεις να ανοίξεις ( προς όποια κατεύθυνση θελεις ) και τοτε σου ζητα κωδικο.
Μολις βαλεις τον κωδικο σου ανοιγει την εφαρμογή που επέλεξες ( την καμερα στην περίπτωση σου)
Ποια android εχεις την 4.1.2 εχεις η την 4.3?
αυτο ακριβως περιγραφω,το θεμα ειναι να μην χρειαζεται να κανεις κυλιση η' να βαλεις κωδικο,αν ηταν να βαλω κωδικο ειναι το ιδιο πραγμα με τωρα.Χανεις πολυτιμο χρονο στο ανοιγμα της καμερας.Στο μηλοφωνο πατας το κεντρικο κουμπι για να αναψει η οθονη και απλα σερνεις προς τα πανω το δαχτυλο σου,ετσι ανοιγει η φωτογραφικη μηχανη η οποια δε σου δινει προσβαση στις φωτογραφιες που ειναι αποθηκευμενες στο κινητο αλλα μονο σε αυτες που τραβηξες απο την στιγμη που ανοιξες την καμερα.Μιλαμε για πολυ ευχρηστο λογισμικο.Ενω σε εμας πρεπει να πατησεις το κεντρικο κουμπι για να αναψει η οθονη να γραψεις κωδικο να πατησεις την συντομευση της καμερας και??????? παει αυτο που ηθελες να τραβηξεις!!!!!!χαχααχαχα

Δλδ με ασφάλεια κλείδωματος δεν γίνεται,σε αναγκάζει να μην έχεις κλείδωμα για να έχεις την κάμερα.Α ρε ios που τους χρειάζεται.

Ειχα την εντύπωση από το παραπάνω μήνυμα σου πως ηθελες κωδικό ασφαλείας στην lock screen .
Αν τελικα σε καθυστερεί μπορεις να κανεις αυτό που σου εγραψα παραπανω χωρις κωδικό επιλεγοντας απλως κύλιση ( όπως ακριβώς εκανες και στο iphone δηλαδη)

Βεβαια δεν γνωριζω αν οντως το εχουν αλλάξει στην 4.3 γιατι εχω μεινει πιστος στην 4.1.2

Ειχα την εντύπωση από το παραπάνω μήνυμα σου πως ηθελες κωδικό ασφαλείας στην lock screen .
Αν τελικα σε καθυστερεί μπορεις να κανεις αυτό που σου εγραψα παραπανω χωρις κωδικό επιλεγοντας απλως κύλιση ( όπως ακριβώς εκανες και στο iphone δηλαδη)

Βεβαια δεν γνωριζω αν οντως το εχουν αλλάξει στην 4.3 γιατι εχω μεινει πιστος στην 4.1.2
σωστη εντυπωση ειχες,θελω κωδικο.αλλα θελω να μην χρειαζεται να βαζω τον κωδικο για να ενεργοποιω την καμερα.
Στο ios πατας το κεντρικο κουμπι για να αναψει η οθονη και απλα σερνεις προς τα πανω το δαχτυλο σου για να ανοιξει η καμερα.Αν τωρα θες να μπεις στην κεντρικη οθονη τοτε κανεις κυλιση δεξια,βαζεις τον κωδικο και μπηκες....