[Επίσημο] Samsung Galaxy Tab S10 series

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,606
Λιβαδειά
3kenitg8_samsung-galaxy-s10_160x120_30_November_24.jpg

Samsung-Galaxy-Tab-S10-Series-Specs.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Μετά από περίπου 1 εβδομάδα με το Ultra, έχω να πω ότι η Samsung έκανε σίγουρα λάθος με τις διαστάσεις της οθόνης. Η αναλογία 16:10 είναι κάπως άβολη για άλλες χρήσεις εκτός από το να βλέπεις ταινίες και σειρές

Νομίζω το 7:5 του νέου OnePlus θα είναι η χρυσή τομή μεταξύ του ultra και του μεγάλου iPad pro

Επίσης η νέα γενιά amoled έχει μικρότερη διαφορά από το tab s7 - περίμενα περισσότερα μετά από 3 γενιές, ειδικά στη φωτεινότητα σε εξωτερικό χώρο

Από εκεί και πέρα το μηχανάκι είναι πολύ γρήγορο - πετάει - και απίστευτα λεπτό και ελαφρύ για το μέγεθος του

Για μένα η συγκεκριμένη αγορά ήταν μονόδρομος καθώς είναι το μόνο τάμπλετ που προσφέρει πολυετή υποστήριξη σε αναβαθμίσεις και ενημερώσεις ασφαλείας

Αν έστηνα οικοσύστημα από την αρχή θα πίεζα τον εαυτό μου να πάει στην Apple καθώς είναι η μοναδική που σέβεται τις παλαιότερες συσκευές - εγώ αναγκάστηκα να δώσω το tab s7 plus σχεδόν αποκλειστικά και μόνο διότι έπαψε να υποστηρίζεται εδώ και αρκετούς μήνες

Όλα έχουν να κάνουν με την χρήση. Συνεχίζω να εχω το tab S6, και δεν με απασχολεί καμία αναβάθμιση για browsing και email (σε αντίθεση με κινητό).
Υπόψιν δεν έχει βγει ποτέ έξω από το σπίτι.

Αναβιώνω το θέμα για να μοιραστώ μια ωραία εμπειρία.
Δυστυχώς το αγαμπημένο μου Tablet S6 τον τελευταίο καιρό freezάρει σε ανύποπτες στιγμές. Ισως επειδή γέμισε. Δείχνει 126/128GB. Και βέβαια είχε σταματήσει εδώ και χρόνια στο Android 12.
Κάθε φορά το επανέφερα με το κλασσικό home+volume down.
Προχτές ξαφνικά freezaρε για τα καλά. Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς των κουμπιών, τίποτα. Δοκίμασα το χτύπημα με τα δάχτυλα που έγραφε κάποιος, αν τυχον έχει κουνηθεί κάτι εσωτερικά. Τίποτα.

Τέλος πάντως βγήκα στην γύρα για νέο tablet. Εννοείται θέλω πάλι amoled οθόνη και ένα τικ μεγαλύτερη οθόνη 12,4 δεν θα έλεγα όχι (παραμονεύει και η πρεσβυωπία :ROFLMAO: ) . Δεν με ενδιαφέρει καθόλου 5G αφού η χρήση είναι αποκλειστικά μέσα στο σπίτι. Οι 14,5" είναι μεγάλη γκουμούτσα , Είναι βαρύ, θέλει σχεδόν πάντα δυό χέρια και υπάρχει κίνδυνος για πέσιμο πολύ έυκολα.
Δυστυχώς οι τιμές όπως και στα κινητά έχουν ξεφύγει. Και εντάξει στο κινητό κάνεις και μια χρήση έξτρα. Στο android tablet θεωρώ τρελά πεταμένα λεφτά τα 1000+ ευρώ διότι έχουν σταματήσει σχεδόν ολες οι εφαρμογές να βγαίνουν και για tablet. Ανοίγεις μια εφαρμογή και βγαίνει με τεράστια γραφικά, ακανόνιστα κια πρέπει να γυρίσεις το tablet ορθιο για να έρθουν στην θέση τους για να καταλάβει ότι δουλεύει σε κινητό. Και δεύτερεον για την χρήση που κάνω email/internet/youtube τα θεωρώ ακόμα πιό πεταμένα τα 900-1000 ευρώ.

Επειδή ανακοινώθηκε προχθές το S12 άρχισα να ψάχνω τα S11 . Πανάκριβα τα 12/256 ! Ακόμα και σε αγγελίες ήταν ακριβά. Και δεν βγαίνει S11+ με 12,4". Μόνο το απλό με 11" και το ultra με 14,6"
Λέω ας πάω μια σειρά πίσω στα S10 , σιγά τις διαφορές. Εξάλλου από το S6 θα ήταν επίσης μεγάλη αναβάθμιση.
Αρχισα να κοιτάζω για S10+ με 12/256 στις 12,4" αποκλειστικά. Λέω δεν είναι δυνατόν, πλάκα μας κάνουν. Πάλι πανάκριβα.

Σε κάποια φάση μου βγάζει το google αποτέλεσμα από το Plaisio στα 449 ευρώ!
Είναι από το stockhouse, προφανώς εκθεσιακό κομμάτι και επειδή έχω επαγγελματικό ΦΠΑ βγαίνει στα 362.
Οπως καταλαβαίνετε 2 είναι τα ρίσκα: οθόνη και μπαταρία.
Πετάγομαι μέχρι την Αγ. Παρασκευή. Μου το φέρνει ο άνθρωπος στο κουτί του. Τσεκάρω οθόνη, μια χαρά, κανένα burn in , τίποτα. Τσεκάρω μπαταρία , ολοκαίνουργια. Δείτε συνημμένο.
Εννοείται το πήρα δίχως δεύτερη σκέψη. Και φυσικά έχει κανονικά 2 χρόνια εγγύηση. Ποιό μεταχειρισμένο πράγμα έχει 2 χρόνια εγγύηση;
Είχε Android 14 , εννοείται δεν είχε ασχοληθεί κανένας απο τότε που αποσύρθηκε από το ράφι. Αναβαθμίστηκε μια χαρά στην 16 έκδοση και UI 8.5

Ελπίζω να κρατήσει κι αυτό χρόνια.
Τα γράφω αυτά για να έχετε υπόψιν και τα STOCKHOUSE . Μερικές φορές έχουν καλές περιπτώσεις, αν δεν έχετε μεγάλες απαιτήσεις.
Μπορεί π.χ. για ένα μικρό βαθουλωματάκι στο πλαϊ στο ψυγείο (που αν είναι εντοιχισμένο δεν θα φανεί ποτέ) να το πάρετε μισή τιμή.

Attachments

• Screenshot_20261005_085919_Settings.jpg
    Screenshot_20261005_085919_Settings.jpg
    292.6 KB · Views: 11
Last edited:
το πληθος κυκλων ειναι οτι φορτιστηκε 4 φορες μονον?
Κυνηγαω μηνες να βρω μια ευκαιρια τετοια αλλα το πιο παλιο μοντελο εβγαινε καμια φορα πιο ακριβο απο το καινουργιο
Ημαρτον

Ο κύκλος μετράει όταν πέσει η μπαταρία και φορτιστεί πάλι μέχρι το 100%. Στην βιτρίνα ως γνωστόν η μπαταρία δεν πέφτει ποτέ γιατί έιναι μόνιμα στο ρεύμα. Οπότε δεν έχει μετρήσει ποτέ κύκλος.
Και το σημαντικό είναι επίσης η υγεία 100%
Και ο ένας κύκλος είναι δικός μου. ;)
Και ας πάθει ότι θέλει. Η εγγύηση μετράει από τώρα.
S10+ με 12/256 ούτε για αστείο δεν το πουλάει κάποιος μεταχειρισμένο 360 ευρώ . Και αποκλείεται να έχει υγεία μπαταρίας 100% μετά από φορτίσεις 2 ετών.
Για εγγύηση βέβαια ούτε καν λόγος.

Ενα μικρό μειονέκτημα. Οπως έγραφε ξεκάθαρα και στην περιγραφή στην σελίδα, δεν υπάρχουν παρελκόμενα. Οντως έλειπε το πενάκι. Αδιάφορο για μένα, αφού έχω το πενάκι από το προηγούμενο tablet (το οποίο έχει μηδενική χρήση) :ROFLMAO: Το type-c καλώδιο υπήρχε κανονικά τυλιγμένο εργοστασιακά. Φορτιστής δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς εδώ και χρόνια.