[Επίσημο] Samsung Galaxy Tab S10 series

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,717
Λιβαδειά
3kenitg8_samsung-galaxy-s10_160x120_30_November_24.jpg

Samsung-Galaxy-Tab-S10-Series-Specs.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Μετά από περίπου 1 εβδομάδα με το Ultra, έχω να πω ότι η Samsung έκανε σίγουρα λάθος με τις διαστάσεις της οθόνης. Η αναλογία 16:10 είναι κάπως άβολη για άλλες χρήσεις εκτός από το να βλέπεις ταινίες και σειρές

Νομίζω το 7:5 του νέου OnePlus θα είναι η χρυσή τομή μεταξύ του ultra και του μεγάλου iPad pro

Επίσης η νέα γενιά amoled έχει μικρότερη διαφορά από το tab s7 - περίμενα περισσότερα μετά από 3 γενιές, ειδικά στη φωτεινότητα σε εξωτερικό χώρο

Από εκεί και πέρα το μηχανάκι είναι πολύ γρήγορο - πετάει - και απίστευτα λεπτό και ελαφρύ για το μέγεθος του

Για μένα η συγκεκριμένη αγορά ήταν μονόδρομος καθώς είναι το μόνο τάμπλετ που προσφέρει πολυετή υποστήριξη σε αναβαθμίσεις και ενημερώσεις ασφαλείας

Αν έστηνα οικοσύστημα από την αρχή θα πίεζα τον εαυτό μου να πάει στην Apple καθώς είναι η μοναδική που σέβεται τις παλαιότερες συσκευές - εγώ αναγκάστηκα να δώσω το tab s7 plus σχεδόν αποκλειστικά και μόνο διότι έπαψε να υποστηρίζεται εδώ και αρκετούς μήνες

Όλα έχουν να κάνουν με την χρήση. Συνεχίζω να εχω το tab S6, και δεν με απασχολεί καμία αναβάθμιση για browsing και email (σε αντίθεση με κινητό).
Υπόψιν δεν έχει βγει ποτέ έξω από το σπίτι.