leonkoum
Supreme Member
- 20 December 2008
- 5,037
Η Apple Studio οθόνη περιέχει 64 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά μόνο 2 GB χρησιμοποιούνται
Εχουμε να δουμε πολλα ακομα....
Η Apple Studio οθόνη περιέχει 64 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά μόνο 2 GB χρησιμοποιούνται
Καλή σκέψη.Αν ενεργοποιησουν κανένα apple TV mode θα τους παραδεχτώ![]()
Επιτέλους! Για την προστασία του καταναλωτή, non detachable power cable!
Ελπίζω να ακολουθήσουν και όλοι οι άλλοι κατασκευαστές.
Επιτέλους! Για την προστασία του καταναλωτή, και για καλύτερο user experience, non detachable power cable!
Ελπίζω να ακολουθήσουν και όλοι οι άλλοι κατασκευαστές.
Μαζί σου, και εγώ 30 χρόνια και mac user είμαι, os agnostic, καθώς αγοράζω το κατάλληλο εργαλείο για την κάθε δουλειά.To καλώδιο ρεύματος ειναι το απολύτως λιγότερο.
Ειχα το προηγουμενο mac Thunderbolt Display 27 και ενω ηταν υπεροχο κατασκευαστικα και σε design, σου εβγαζε μη αποσπώμενο καλώδιο MALE για thunderbolt!
Περιττό να σου πω οτι σε PC ...δεν...
Σε macbook κουμπωνε απευθείας
Ειναι πανέμορφα ομως τα άτιμα.
Και δεν ειναι μονο το design, αλλα και το ρημαδοαλουμίνιο με το φινίρισμα του![]()
To καλώδιο ρεύματος ειναι το απολύτως λιγότερο.
Ειχα το προηγουμενο mac Thunderbolt Display 27 και ενω ηταν υπεροχο κατασκευαστικα και σε design, σου εβγαζε μη αποσπώμενο καλώδιο MALE για thunderbolt!
Περιττό να σου πω οτι σε PC ...δεν...
Σε macbook κουμπωνε απευθείας
Ειναι πανέμορφα ομως τα άτιμα.
Και δεν ειναι μονο το design, αλλα και το ρημαδοαλουμίνιο με το φινίρισμα του![]()
Λογικά ναι.Ωχ! Έχω το Thunderbolt display.
Σε pc/laptop με thunderbol έξοδο δεν παίζει?
Αστοχία να έχει καλώδιο που δεν αφαιρείται πάντως, μεγάλη κιόλας !
Μην βιάζεσαι να απαντήσεις φίλε μου και να τα "χώσεις" σε 1η ευκαιρία...δες παραπάνω την φωτό..!!Φίλε αυτό δεν λέγεται αστοχία.
Αστοχία μπορεί να είναι κάποιες webcams που μπορεί να έχουν θέμα ή να χρειάζονται software update.
Αστοχία μπορεί να ήταν να έβαζαν κανένα εξωτικό καλώδιο που μπορεί να το κοστολογούσαν κανένα κατοστάρικο.
Το να έχουν κολλήσει το καλωδιο τροφοδοσίας πάνω στο board είναι από τα πιο αισχρά πράγματα που έχω δει σε προϊόν τεχνολογίας και είναι λόγος για να πατώσει το προϊόν μέχρι να βγάλουν δεύτερο revision με αποσπώμενο.
Ας βγουν τώρα οι φίλοι που ωραιοποιούν οτιδήποτε να μας εξηγήσουν το Apple’s way στην προκειμένη…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.