[Επίσημο] Studio Display @2022

....προς το παρον βεβαια καλο ειναι να φτιαξουν πρωτα την καμερα γιατι η αποδωση της ειναι "αθλια"

Επιτέλους! Για την προστασία του καταναλωτή, και για καλύτερο user experience, non detachable power cable!

Ελπίζω να ακολουθήσουν και όλοι οι άλλοι κατασκευαστές.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
  • Haha
Reactions: Looter and karamela
Επιτέλους! Για την προστασία του καταναλωτή, non detachable power cable!

To καλώδιο ρεύματος ειναι το απολύτως λιγότερο.

Ειχα το προηγουμενο mac Thunderbolt Display 27 και ενω ηταν υπεροχο κατασκευαστικα και σε design, σου εβγαζε μη αποσπώμενο καλώδιο MALE για thunderbolt!
Περιττό να σου πω οτι σε PC ...δεν...
Σε macbook κουμπωνε απευθείας ;)

Ειναι πανέμορφα ομως τα άτιμα.
Και δεν ειναι μονο το design, αλλα και το ρημαδοαλουμίνιο με το φινίρισμα του :love:

Σοβαρά τώρα??? Δεν το είχα σκεφτεί καν, με λίγα λόγια αν για κάποιο καλώδιο χαλάσει, χτυπηθεί κλπ, πρέπει να πας όλο το Monitor για Service!!! Well Done!!

Υ.Γ. Είναι όμως πράγματι πανέμορφα τα άτιμα...δεν το κρύβω ότι το θέλω το μόνιτορ, πολλά τα λεφτά βέβαια!

Επιτέλους! Για την προστασία του καταναλωτή, και για καλύτερο user experience, non detachable power cable!

Καλά το έχουν τερματίσει εντελώς , πρωτόγνωρη αίσθηση σεβασμού στον επαγγελματία που θα σκάσει κοντά 2.000 για μόνιτορ με πάνελ του 2017..
Παρακαλώ να προστεθεί το καλώδιο στις διαφορές με την LG Ultrafine.
Βρήκαμε επιτέλους και μια εμφανή διαφορά.
Αχαχχαχαχ!!

Ειχα το προηγουμενο mac Thunderbolt Display 27 και ενω ηταν υπεροχο κατασκευαστικα και σε design, σου εβγαζε μη αποσπώμενο καλώδιο MALE για thunderbolt!

Και δεν ειναι μονο το design, αλλα και το ρημαδοαλουμίνιο με το φινίρισμα του :love:
Μαζί σου, και εγώ 30 χρόνια και mac user είμαι, os agnostic, καθώς αγοράζω το κατάλληλο εργαλείο για την κάθε δουλειά.

Ήταν υπέροχο να έχεις triple boot, Linux, windows, Mac os στο cheese grater προ m1.

Αλλά δεν τα αγοράζω για να διακοσμούν το χώρο. Δεν ασχολήθηκα με τα display της apple γιατί είχα άλλες απαιτήσεις οπότε δεν γνωρίζω. Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως.

Ωχ! Έχω το Thunderbolt display.

Σε pc/laptop με thunderbol έξοδο δεν παίζει?

Πλάκα έχει η φάση αυτή...αν τελικά το καλώδιο βγαίνει, που μάλλον ισχύει με βάση την παραπάνω φωτογραφία, τότε δείχνει πόσο άσχετοι τελικά μπορεί να είναι κάποιοι "reviewers"...

Αστοχία να έχει καλώδιο που δεν αφαιρείται πάντως, μεγάλη κιόλας !

Φίλε αυτό δεν λέγεται αστοχία.

Αστοχία μπορεί να είναι κάποιες webcams που μπορεί να έχουν θέμα ή να χρειάζονται software update.

Αστοχία μπορεί να ήταν να έβαζαν κανένα εξωτικό καλώδιο που μπορεί να το κοστολογούσαν κανένα κατοστάρικο(δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε).

Το να έχουν κολλήσει το καλωδιο τροφοδοσίας πάνω στο board είναι από τα πιο αισχρά πράγματα που έχω δει σε προϊόν τεχνολογίας και είναι λόγος για να πατώσει το προϊόν μέχρι να βγάλουν δεύτερο revision με αποσπώμενο.

Ας βγουν τώρα οι φίλοι που ωραιοποιούν οτιδήποτε να μας εξηγήσουν το Apple’s way στην προκειμένη…

Φίλε αυτό δεν λέγεται αστοχία.

Αστοχία μπορεί να είναι κάποιες webcams που μπορεί να έχουν θέμα ή να χρειάζονται software update.

Αστοχία μπορεί να ήταν να έβαζαν κανένα εξωτικό καλώδιο που μπορεί να το κοστολογούσαν κανένα κατοστάρικο.

Το να έχουν κολλήσει το καλωδιο τροφοδοσίας πάνω στο board είναι από τα πιο αισχρά πράγματα που έχω δει σε προϊόν τεχνολογίας και είναι λόγος για να πατώσει το προϊόν μέχρι να βγάλουν δεύτερο revision με αποσπώμενο.

Ας βγουν τώρα οι φίλοι που ωραιοποιούν οτιδήποτε να μας εξηγήσουν το Apple’s way στην προκειμένη…
Μην βιάζεσαι να απαντήσεις φίλε μου και να τα "χώσεις" σε 1η ευκαιρία...δες παραπάνω την φωτό..!! o_O 😀 😅

Σύμφωνα με το παραπάνω επιβεβαιώνεται ότι το καλώδιο αφαιρείται, με χρήση συγκεκριμένου εργαλείου.
Το καλώδιο είναι φτιαγμένο με συγκεκριμένο βύσμα, λόγω του ιδιότυπου τροφοδοτικού που περιέχει το μόνιτορ, λόγω της ιδιαίτερα λεπτής σχεδίασης του.
Επιβεβαιώνεται επίσης ότι αντικαθίσταται κανονικά μόνο αυτό αν χρειαστεί.