Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

firmware 1018-10000 Δεν υπαρχει επιλογη IFC

Αγορα απο Πλαισιο... σημερα

Και εγω μεσα

Απο οτι ειδα το Πλαισιο εχει προσφορα την 46αρα S20E στα 700ε. Επιστρεφεις, δινεις 200ε (αν φυσικα ειναι στο budget σου) κ εισαι με καλυτερη κ μεγαλυτερη τηλεοραση.

(αλήθεια panakos ισχυει οτι σου δίνουν τα λεφτα σου πισω στο πλαισιο; Νομιζα πως μονο πιστωτικο κοβουν..)

Απο οτι ειδα το Πλαισιο εχει προσφορα την 46αρα S20E στα 700ε. Επιστρεφεις, δινεις 200ε (αν φυσικα ειναι στο budget σου) κ εισαι με καλυτερη κ μεγαλυτερη τηλεοραση.

(αλήθεια panakos ισχυει οτι σου δίνουν τα λεφτα σου πισω στο πλαισιο; Νομιζα πως μονο πιστωτικο κοβουν..)

o νομος λεει επιστροφη χρηματων , ασχετα αν εχεις πληρωσει με καρτα η μετρητα. στο πλαισιο θα σου πουν για πιστωτικο και οτι δεν μπορεις να παρεις λεφτα. πες οτι γνωριζεις τον νομο , μην υποχωρεις και θα τα παρεις

το εχω κανει και μαλιστα απο πληρωμη με πιστωτικη.
επισης το ιδιο ισχυει ακομα και αν ηταν σε προσφορα.

αλλα 200;
πουν'τα;:bigcry:

αν νομιζετε οτι την πηρα και με δολο παω να εποφεληθω,μπορω ανετα να αποσυρω τη συμμετοχη μου...

Last edited:
αλλα 200;
πουν'τα;:bigcry:

αν νομιζετε οτι την πηρα και με δολο παω να εποφεληθω,μπορω ανετα να αποσυρω τη συμμετοχη μου...

φιλε μου δε νομιζω πως ειπε κανενας πως την πηρες με δολο, τα παιδια απλα πληροφοριες σου εδωσαν οτι μπορεις να ζητησεις επιστροφη χρηματων επειδη ειναι τοσο προσφατη αγορα σε περιπτωση που δεν το ηξερες.
Δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεις κατι τετοιο απο μονος σου, ουτε μπορω να κατανοησω την "απειλη" περι αποσυρσης συμμετοχης στην καταγγελια.

Re: Απάντηση: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Μέχρι στιγμής έχουν σαφώς επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους για επίσημη καταγγελία οι παρακάτω:

vaflas
safer97
ptzelepis
Nodens
cult
Priapos
maik36
pastelidis
andre74
logik
johnny21
mr_rebelos
spyrakos
frantic
o'sullivan
giorgis
petasis
nak1nak
SkyNett
stamvlo
xdarksun
elvor
NNOW

Μπορείτε να απαντάτε με Quote όσοι θέλετε να προσθέσετε το όνομά σας για να κρατάμε τη λίστα πλήρη.

Υποθέτω πως η όποια κίνηση θα γίνει από τον Ιανουάριο.
Υπάρχει κάποιος που νιώθει πως θα μπορούσε και θέλει να συντάξει το κείμενο της καταγγελίας;
Προτίθεται το μέλος vaflas που ξεκίνησε αυτό το post ή petasis να το κάνει, ή κάποιος άλλος;

Παίδες και εγώ μέσα.

Το θέμα δεν είναι αν η Panasonic σέβεται το όνομα της αλλά το αν η εδώ αντιπροσωπεία είναι "λίγη" στο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Σε άλλη χώρα δεν θα χρειαζόταν να γίνει όλη αυτή η φασαρία. Με την πρώτη κρούση από πελάτη, χαλαρά θα είχαν αντικαταστήσει το μοντέλο, και θα έκοβαν τον κώλο τους να βρουν ποιοι άλλοι την έχουν αγοράσει για να τους δώσουν λύση. Συν το γεγονός ότι θα σταμάταγε η παραπλανητική προώθηση για την ύπαρξη IFC (αν το έχω καταλάβει καλά ακόμα έτσι πουλιέται η τηλεόραση).

Αλλα βλέπεις εδώ είμαστε καγκούρηδες....

Υ.Γ. Στο νήμα με το review της τηλεόρασης υπάρχει γύρω στους 45 (αν τους μέτρησα καλά) "πανευτυχείς" κάτοχοι της τηλεόρασης. Στην καταγγελία γιατί είμαστε μόνο οι μισοί;

Μαλλον γιατι δεν τους νοιαζει.
Προφανως και δεν τιθεται θεμα αν η τηλεοραση εχει ifc η οχι (δεν εχει).
Το θεμα ειναι μαλλον οτι με 450-550ε δεν βρισκεις τοσο καλη τηλεοραση ετσι και αλλιως.

Εγώ σκέφτομαι μήπως έπρεπε να ζητήσουμε στην αναφορά να μας αποδείξει η Panasonic ότι έχει IFC με κάποιο firmware που το απενεργοποιεί όπως στην S20.

Και δεν ξέρω αν και αυτά τα 400Hz που διαφημίζουν πώς μπορούν να αποδειχθούν...

Re: Απάντηση: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

και εγω μεσα

Μέχρι στιγμής έχουν σαφώς επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους για επίσημη καταγγελία οι παρακάτω:

vaflas
safer97
ptzelepis
Nodens
cult
Priapos
maik36
pastelidis
andre74
logik
johnny21
mr_rebelos
spyrakos
frantic
o'sullivan
giorgis
petasis
nak1nak
SkyNett
stamvlo
xdarksun
elvor
NNOW

Μπορείτε να απαντάτε με Quote όσοι θέλετε να προσθέσετε το όνομά σας για να κρατάμε τη λίστα πλήρη.

Υποθέτω πως η όποια κίνηση θα γίνει από τον Ιανουάριο.
Υπάρχει κάποιος που νιώθει πως θα μπορούσε και θέλει να συντάξει το κείμενο της καταγγελίας;
Προτίθεται το μέλος vaflas που ξεκίνησε αυτό το post ή petasis να το κάνει, ή κάποιος άλλος;

Πριν κάμποσο καιρό είχα ρωτήσει τα κάτωθι:

"Παρότι δεν έχω ενημερωθεί ακόμη σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει, δεν θα ήθελα να σας απασχολήσω σχετικά με την επίσημη απάντηση της Panasonic για το θέμα, μια και ήδη έχω ενημερωθεί από το AVCLUB όπου το πρόβλημα έχει συζητηθεί διεξοδικά και εξετάζονται μελλοντικές κινήσεις των κατόχων που αισθάνονται δυσαρεστημένοι. Προσωπικά, θεωρώ την απάντησή τους απαράδεκτη, ειδικά για μια εταιρία παγκοσμίου φήμης και αποδοχής.
Αυτό που με ενδιαφέρει για την ώρα, είναι η άποψη της Panasonic για το test side by side των U10 και U20 (νεότερο μοντέλο της ίδιας σειράς, δηλαδή πρακτικά αναβάθμισή του), και του γεγονότος ότι η εικόνα που έχει η U20 είναι ίδια με αυτήν της U10 όταν το IFC είναι απενεργοποιημένο…
Δεν εξηγείται βάση του ισχυρισμού ότι υπάρχει IFC μόνιμα ενεργοποιημένο.
Θα παρακαλούσα πολύ την γραπτή σας απάντηση, ή της συγκατάθεσής σας για μαγνητοφώνηση των μεταξύ μας τηλεφωνικών συνομιλιών, μια και τα λεγόμενά μας πια παίζουν μεγάλη σημασία στις μετέπειτα εξελίξεις.
Αναμένοντας νεότερά σας."

Έλαβα λοιπόν σήμερα την παρακάτω απάντηση:

"Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που συνεχίζετε να δείχνετε προς την εταιρεία και τα προϊόντα μας. Λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων τα κεντρικά γραφεία της Panasonic στην Ευρώπη θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2011. Αμέσως μετά, αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Panasonic, οπότε και θα ενημερωθείτε γραπτώς."

Τί λετε? Μπορεί να αλλάξει κάτι?

vaflas
safer97
ptzelepis
Nodens
cult
Priapos
maik36
pastelidis
andre74
logik
johnny21
mr_rebelos
spyrakos
frantic
o'sullivan
giorgis
petasis
nak1nak
SkyNett
stamvlo
xdarksun
elvor
NNOW
garfield
unstoppable
manimani
jpgr5716
alanwake

Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Έλαβα λοιπόν σήμερα την παρακάτω απάντηση:

"Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που συνεχίζετε να δείχνετε προς την εταιρεία και τα προϊόντα μας. Λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων τα κεντρικά γραφεία της Panasonic στην Ευρώπη θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2011. Αμέσως μετά, αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Panasonic, οπότε και θα ενημερωθείτε γραπτώς."

Τί λετε? Μπορεί να αλλάξει κάτι?

Οποιαδήποτε γραπτή επικοινωνία υπάρξει μπορεί να αποτελέσει βάση για τις μετέπειτα κινήσεις μας.

* μπράβο! η "Panasonic στην Ευρώπη" δίνει σχεδόν 20ήμερη άδεια στους υπαλλήλους της... έτσι πρέπει να είναι! ...κρίμα οι καημένοι Έλληνες συνάδελφοί τους που παραμένουν στις ...επάλξεις, για να μας εξυπηρετούν!!!

Για να κάνω και εγώ μια πρόταση...εάν απλά το έχουν παραλείψει στο menu,αλλά συνεχίζει να υπάρχει σαν δυνατότητα,γιατί δεν δοκιμάζετε με το firmware της U10;

Δεν γίνεται αυτό, Ανδρέα...

Αυτό που μπορεί να γίνει, αν οι S20 και U20 φοράνε ακριβώς την ίδια πλακέτα επεξεργασίας, είναι να ξεκλειδωθεί το IFC στην δεύτερη, είτε χειροκίνητα από τον EEPROM Memory Editor, εφόσον κάποιος γνωρίζει επακριβώς τη σωστή θέση και τον σωστό κωδικό προς αυτό, είτε αυτόματα, με κάποιο firmware update από την Panasonic...

Δεν γίνεται αυτό, Ανδρέα...

Αυτό που μπορεί να γίνει, αν οι S20 και U20 φοράνε ακριβώς την ίδια πλακέτα επεξεργασίας, είναι να ξεκλειδωθεί το IFC στην δεύτερη, είτε χειροκίνητα από τον EEPROM Memory Editor, εφόσον κάποιος γνωρίζει επακριβώς τη σωστή θέση και τον σωστό κωδικό προς αυτό, είτε αυτόματα, με κάποιο firmware update από την Panasonic...

Όπως έγινε στην u10 που βρήκαν το κόλπο να έχεις και τα 600hertz και τα μενου απο τις μεγαλύτερες s10/g10.

Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Για να κάνω και εγώ μια πρόταση...εάν απλά το έχουν παραλείψει στο menu,αλλά συνεχίζει να υπάρχει σαν δυνατότητα,γιατί δεν δοκιμάζετε με το firmware της U10;

Και μετά αν σας κολλήσει κάντε νέα κατεγγελία επειδή το firmware της U10 δεν κάνει στην U20 σειρά....

:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Και μετά αν σας κολλήσει κάντε νέα κατεγγελία επειδή το firmware της U10 δεν κάνει στην U20 σειρά....

Αφήνει να εννοηθεί λιγάκι το παραπάνω σχόλιο ότι η καταγγελία γίνεται χωρίς σοβαρό λόγο;

Πάντως σε θέματα συλλογής υπογραφών για καταγγελία είναι καλό να μην αφήνεται ανοιχτή ημερομηνία με τη προσδοκία να μαζευτούν όσο το δυνατό περισσότερα άτομα γιατί στο τέλος το ενδιαφέρον ατονεί ακόμα και από αυτούς που έχουν ήδη εκδηλώσει πρόθεση να συμμετάσχουν και ίσως πληθαίνουν και φωνές που θα σας λένε ότι μπορεί να είστε και "υπερβολικοί" με το θέμα.

Έχει τεθεί προθεσμία, μετά τις γιορτές θα συνταχθεί η καταγγελία.
Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω πως η σοβαρότητα ή όχι της καταγγελίας εξαρτάται από μια ημερομηνία... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Κανονικά Τάσο, θα έπρεπε να κάνουν καταγγελία σχεδόν όλοι οι κάτοχοι ευρωπαϊκών μοντέλων, ανεξαρτήτως μάρκας, για προβληματικές συμπεριφορές των επεξεργαστών εικόνας με σήματα 50Hz σε σχέση με τη συμπεριφορά των ίδιων επεξεργαστών με σήματα 60Hz...

Toυλάχιστον, εδώ τα παιδιά έχουν ένα πιο χειροπιαστό πάτημα (IFC), την έλλειψη ενός διαφημιζόμενου χαρακτηριστικού, που όντως διορθώνει αυτή την προβληματική συμπεριφορά...