Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Re: Απάντηση: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Προτείνω να την καταθέσετε και στον συνήγορο του καταναλωτή.

Για ποιο λόγο;

Οι γονείς μου πριν δυο χρόνια αγόρασαν καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές για την κουζίνα, από κατάστημα της γειτονιάς μας. Και το ψυγείο ήταν από την αρχή ελαττωματικό έκανε θορυβούς και καποιά άλλα πραγμάτα. Ζήτησε από το καταστηματάρχη να το πάρει πίσω και να φέρει καινούργιο αυτός αρνήθηκε και είπε το μόνο που γίνεται είναι να επισκευαστεί, η επικοινωνία με το service ήταν άκαρπη είπαν ότι για αλλαγή πρέπει να συνεννοηθούμε με το κατάστημα. Μέτα από μια βδομάδα που δεν γινόταν τίποτα ο πατέρας μου έκανε καταγγελία στην ΓΓΚ και στον συνήγορο. Σε ένα μήνα και κάτι περίπου(αν θυμάμαι καλά) το θέμα είχε διευθετηθεί και από όσα κατάλαβα από τα λεγόμενα του πατέρα μου ο συνήγορος έχει χαρακτήρα να βρίσκεται μια συμβιβαστική λύση.
Εξ αυτών μόνο το πρότεινα. Αυτό απλώς είναι η άποψη μου, δεν θέλω να παρεμβω σε αυτό που κάνετε.

Last edited:
Μια παρατήρηση για το κείμενο. Πιστεύω ότι καλό είναι να τονιστεί ότι και στο επίσημο site διαφημίζετε με αυτά τα χαρακτηριστικά (ακόμα και με φωτογραφία). Επίσης ότι οι καταγγέλοντες ζητούν να τους αποδειχθεί ότι η λειτουργία υπάρχει έστω και μόνιμη και να τους εξηγηθεί με ποιό δικαίωμα τους επιβάλετε η χρήση μιας "προεραιτικής" λέιτουργίας χωρίς να είναι γνωστά τα αποτελέσματα της όπως επίσης γιατί δεν αναφέρετε πουθενά αυτό. Στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει η λειτουργία (ή αρνηθούν να αποδείξουν) ή ότι κακώς επιβάλετε η μόνιμη λειτουργία τότε θεωρούν ότι εξαπατήθηκαν και ζητούν την αντικατάσταση της με άλλο μοντέλο που πληρεί τις προδιαγραφές.

Νομίζω ότι ο ισχυρισμός παιζει χειρότερα από προηγούμενα μοντέλα και θέλω αντικατάσταση δεν είναι σωστός και γι'αυτό το γράφω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ και το κατάστημα όπου αγοράστηκε η U20, για να προστεθούν στη λίστα υπογραφόντων την καταγγελία.

alanwake
frantic
jpgr5716
logik
maik36
manimani
NNOW
o'sullivan
pastelidis
ptzelepis
xdarksun

και όποιος άλλος θέλει να συμμετέχει ας το δηλώσει μέχρι και τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου το απόγευμα . Τη λίστα με τα ονοματεπώνυμα θα στείλω εγώ στον petasis που θα καταθέσει την καταγγελία.

Public Συντάγματος.

Συμφωνώ κι' εγω με το φίλο που λέει ότι πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι η τηλεόραση εξακολουθεί να φιγουράρει στον επίσημο διαδικτυακό τόπο ως έχουσα το χαρακτηριστικό.

Επίσης για κάποιο λόγο δε μου ανοίγει το διορθωμένο κείμενο. Στην αρχική του μορφή το είχα διαβάσει.

Last edited by a moderator:
Public Συντάγματος.

Συμφωνώ κι' εγω με το φίλο που λέει ότι πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι η τηλεόραση εξακολουθεί να φιγουράρει στον επίσημο διαδικτυακό τόπο ως έχουσα το χαρακτηριστικό.

Επίσης για κάποιο λόγο δε μου ανοίγει το διορθωμένο κείμενο. Στην αρχική του μορφή το είχα διαβάσει.

Δεν ξαναπροσπαθείς; Έκανα αναβάθμιση το λειτουργικό του σέρβερ, και μάλλον έπεσες στην μετάβαση...

Last edited by a moderator:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ και το κατάστημα όπου αγοράστηκε η U20, για να προστεθούν στη λίστα υπογραφόντων την καταγγελία.

alanwake
frantic
jpgr5716
logik
maik36
NNOW
pastelidis
ptzelepis
xdarksun

και όποιος άλλος θέλει να συμμετέχει ας το δηλώσει μέχρι και τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου το απόγευμα .
Τη λίστα με τα ονοματεπώνυμα θα στείλω εγώ στον petasis που θα καταθέσει την καταγγελία.

alanwake
frantic
jpgr5716
logik
NNOW
pastelidis
ptzelepis
xdarksun

και όποιος άλλος θέλει να συμμετέχει ας το δηλώσει μέχρι και τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου το απόγευμα . Τη λίστα με τα ονοματεπώνυμα θα στείλω εγώ στον petasis που θα καταθέσει την καταγγελία.

Last edited:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ και το κατάστημα όπου αγοράστηκε η U20
για να προστεθούν στη λίστα υπογραφόντων την καταγγελία.

alanwake
frantic
jpgr5716
logik
NNOW
pastelidis
xdarksun

όποιος άλλος θέλει να συμμετέχει ας το δηλώσει
μέχρι και τη Δευτέρα
10 Ιανουαρίου το απόγευμα .
Τη λίστα με τα ονοματεπώνυμα θα στείλω εγώ στον petasis που θα καταθέσει την καταγγελία.

Re: Απάντηση: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

alanwake
frantic
jpgr5716
logik
maik36
manimani
NNOW
o'sullivan
pastelidis
ptzelepis
xdarksun

Παρακολουθώ και εγώ τις ενέργειες σας και θέλω και εγώ να δηλώσω συμμετοχή. Αγορα 08/06/11 από multirama PC expert.
To ονομα που το στέλνω;

εγω δεν εχω τηλεοραση panasonic απλα θελω να πω μπραβο σε ολους σας!και με την νικη!

Μέχρι στιγμής (Κυριακή 9 Ιαν. 19:00) έχουν δηλώσει τα ονοματεπώνυμά τους για να συμμετέχουν στην καταγγελία οι παρακάτω (αλφαβητικά):

andre74
cult
dimpra
elvor
garfield
giorgis
goya
jbako
johnny21
maik36
manimani
manosm
mr_rebelos
nak1nak
Nodens
o'sullivan
petasis
Priapos
ptzelepis
safer97
SkyNett
spyrakos
stamvlo
tsioup
unstoppable
vaflas

Τα παρακάτω μέλη ΔΕΝ έχουν στείλει το ονοματεπώνυμό τους:
(τους έχω στείλει προσωπικό μήνυμα σχετικά)

alanwake
frantic
jpgr5716
logik
NNOW
pastelidis
xdarksun

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ καθώς ΔΕΝ είναι δυνατόν να συμπεριληφθούν στους καταγγέλλοντες με τα ψευδώνυμα του φόρουμ.
Καλό θα ήταν μέχρι ΑΥΡΙΟ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ να έχει ολοκληρωθεί η "γραφειοκρατία" της υπόθεσης από μέρους μας, την ΤΡΙΤΗ θα σταλεί η καταγγελία από τον petasis.

στο κείμενο υπάρχουν λίγα ορθογραφικά λάθη πάντως που καλό θα ήταν να διορθωθούν.

ελλειπή απόδοση της συσκευής σε κινούμενα αντικείμενα --> ελλιπή
και TX-P42U20E αντικατέστησανε. --> αντικαταστήσανε ή αντικατέστησαν.
εστάλει στις 26/07/2010 από τον ... --> εστάλη
το ίδιο μήνυμα εστάλει δεύτερη φορά --> εστάλη