Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Αν και off topic επειδή έγινε αναφορά για την Intertech Panasonic ανακοινώθηκε η αλλαγή Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία

Ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, μέχρι πρότινος επικεφαλής της Cosmoline, εταιρείας συμφερόντων Δ. Κοντομηνά, ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στην Intertech Panasonic, επίσης συμφερόντων του γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία.

Αλλαγή κορυφής λοιπόν στην Intertech Panasonic όπου ένας άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομά του με την εταιρεία, ο Νίκος Νιργιαννάκης, αποχώρησε οικειοθελώς και τη θέση του ανέλαβε ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Cosmoline και προηγούμενα της Motorola.

Με δεδομένο ότι και οι δύο εταιρείες ανήκουν στο Δημήτρη Κοντομηνά, αλλά και ότι η Intertech Panasonic συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της Cosmoline, ενδεχομένως η συγκεκριμένη διοικητική αλλαγή να δείχνει και τις προθέσεις του γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία για κοινή πορεία των εταιρειών στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών

http://www.neo2.gr

Αμφιβάλω πάντως αν οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι ασχολούνται με τα παράπονα των πελατών! :)

Προσπάθησα την προηγούμενη Δευτέρα να μιλήσω με τον υπάλληλο του υπουργείου που έχει αναλάβει την υπόθεση, και έλλειπε με άδεια. Δοκίμασα πάλι σήμερα, και επίσης λείπει με άδεια... :SFGSFGSF:

Ναι, άδεια από την σημαία... :fahne90:
Άραγε θα ζήσουμε ποτέ εποχή που οι υπάλληλοι των υπουργείων θα γνωρίζουν το αντικείμενό τους, και θα εργάζονται 8ωρο, 5 μέρες την εβδομάδα;

Πάντως το επίθετο του συγκεκριμένου είναι γνωστό σε εμένα, έχει εμπλακεί ξανά σε δική μου καταγγελία. Νομίζω είναι αυτή που κατέληξε σε δίκη, αλλά δεν είμαι και σίγουρος...

Ναι, άδεια από την σημαία... :fahne90:
Άραγε θα ζήσουμε ποτέ εποχή που οι υπάλληλοι των υπουργείων θα γνωρίζουν το αντικείμενό τους, και θα εργάζονται 8ωρο, 5 μέρες την εβδομάδα;

Πάντως το επίθετο του συγκεκριμένου είναι γνωστό σε εμένα, έχει εμπλακεί ξανά σε δική μου καταγγελία. Νομίζω είναι αυτή που κατέληξε σε δίκη, αλλά δεν είμαι και σίγουρος...

οχι δε θα ζησουμε ποτε τετοια εποχη γιατι παντα θα εξαρταται απο το υπουργειο και τους ελεγχτικους του μηχανισμους και κυριως απο την ευσυνειδησια του καθε υπαλληλου. Οποτε θα υπαρχουν παντα και οι κακοι και οι καλοι οπως παντου. :2thumb22sup:
Βεβαια μη δαιμονοποιουμε και τις αδειες, αναφαιρετο δικαιωμα ειναι κι αυτες κι ας μη μας βολευουν μερικες φορες. :fahne90:

Λοιπόν σας έχω (δυσάρεστα) νέα: μόλις μίλησα με την γραμματεία (αφού πέρασα 2,5 ευχάριστες ώρες να κάνω redial το νούμερο - όσες φορές το σήκωσαν ήταν για να το κλείσουν...), και έμεινα άναυδος:

Μου είπαν ότι αναδιοργανώνεται η υπηρεσία, και ότι αυτή την στιγμή βρίσκονται στις καταγγελίες του Οκτωβρίου/Νοεμβρίου 2010 (!), και ότι θα χρειαστούν κανά μήνα για να φτάσουν στον Γενάρη του 2011. Καλό; :firstprize:

Λοιπόν σας έχω (δυσάρεστα) νέα: μόλις μίλησα με την γραμματεία (αφού πέρασα 2,5 ευχάριστες ώρες να κάνω redial το νούμερο - όσες φορές το σήκωσαν ήταν για να το κλείσουν...), και έμεινα άναυδος:

Μου είπαν ότι αναδιοργανώνεται η υπηρεσία, και ότι αυτή την στιγμή βρίσκονται στις καταγγελίες του Οκτωβρίου/Νοεμβρίου 2010 (!), και ότι θα χρειαστούν κανά μήνα για να φτάσουν στον Γενάρη του 2011. Καλό; :firstprize:

Στείλε ένα e-mail στη Panasonic και πες τους τι τραβάς με την καταγγελία. Θα σε λυπηθούν κα θα βγάλουν κανένα firmware.:D

Στείλε ένα e-mail στη Panasonic και πες τους τι τραβάς με την καταγγελία. Θα σε λυπηθούν κα θα βγάλουν κανένα firmware.:D

Λες να βγάλουν firmware update για μοντέλο που δεν υπάρχει; :flipout:
(Η U δεν υπάρχει στο panasonic global που βγάζουν τα firmware...)

Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Όπως τα είπαμε και στο δίπλα θέμα... :flipout:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=66485&page=3

Ξαναπήρα σήμερα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Ακόμα στις καταγγελίες Νοεμβρίου (!) βρίσκονται.
Δουλεύει κανείς εκεί μέσα;

Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Ξαναπήρα σήμερα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Ακόμα στις καταγγελίες Νοεμβρίου (!) βρίσκονται.
Δουλεύει κανείς εκεί μέσα;

Κάτσε να πιάσει καλοκαίρι, να ανοίξει ο καιρός... Λόγω γρίπης μάλλον αποφεύγουν το συνωστισμό και αποφεύγουν τον κλειστό χώρο εργασίας!

Την Παρασκευή το μεσημέρι έλαβα ένα τηλέφωνο από την πανασόνικ, με μια προσφορά από την πανασόνικ, την οποία από ότι μου είπαν θα κάνουν στους 17 που είχαν επικοινωνήσει αρχικά με την αντιπροσωπία. Πήραν κάποιον άλλο;

Εγώ τους ενημέρωσα προφορικά για την ύπαρξη της καταγγελίας, ότι είναι περισσότεροι από 17 άτομα...

Θα προσπαθήσω να μάθω την Δευτέρα (αν ο υπάλληλος δεν έχει πάρει την γνωστή άδεια που συνηθίζει) αν έχει γίνει κάτι από την ΓΓΠΚ, γιατί το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό μόλις έλαβα το τηλέφωνο ήταν ότι μάλλον κάτι έγινε με την καταγγελία.

Θα δούμε από βδομάδα...

Την Παρασκευή το μεσημέρι έλαβα ένα τηλέφωνο από την πανασόνικ, με μια προσφορά από την πανασόνικ, την οποία από ότι μου είπαν θα κάνουν στους 17 που είχαν επικοινωνήσει αρχικά με την αντιπροσωπία. Πήραν κάποιον άλλο;

Είχα αφήσει κι εγώ τα στοιχεία μου στην αντιπροσωπεία αλλά δεν έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου...

Καλά, μην φαντάζεστε καμιά σοβαρή προσφορά. Να επιστρέψω την τηλεόραση μου είπαν, και να μου επιστρέψουν τα χρήματα που έδωσα (και γράφει η απόδειξη) είπαν.

Εμένα δεν με συμφέρει γιατί αγόρασα την τηλεόραση πριν την άνοδο του ΦΠΑ και την άνοδο της τιμής της τηλεόρασης. Αν μου δώσουν τα χρήματά μου πίσω σήμερα, θέλω άλλα 250 ευρώ για να αγοράσω πάλι την U20... :flipout: