Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώσουν το λάθος τους παραπάνω από όσο αγοράσετε την τηλεόραση .Απλά πράγματα ...

ΥΓ2. Και βέβαια η κίνηση αυτή της αντιπροσωπείας είναι παραδοχή του δίκιου που έχουμε (και βέβαια αναιρεί την προηγούμενη θέση τους ότι ICF έχει αλλά είναι σε μόνιμη λειτουργία).

Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώσουν το λάθος τους παραπάνω από όσο αγοράσετε την τηλεόραση .Απλά πράγματα ...

Εγώ γιατί πληρώνω το λάθος τους? Εγώ αγόρασα μια τηλεόραση με ICF. Δεν ζητάω λοιπόν τίποτα παραπάνω από αυτό που αγόρασα. Αν έκαναν λάθος δεν με απασχολεί. Δεν είναι δικό μου λάθος.

Σου αποζημιωνουν στο ακέραιο όσα πληρωσες για το λάθος τους .
Πρέπει να το ξαναγραψω 4η φορα?
Είναι προφανές ότι η αντίδραση μερικών μετά την απάντηση της αντιπροσωπείας αποσκοπεί σε κάτι αρκετά μεγαλύτερο από την αξία της τηλεόρασης.
Για μένα καθαρή "ελληνική" συμπεριφορά.

Re: Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Εγώ γιατί πληρώνω το λάθος τους? Εγώ αγόρασα μια τηλεόραση με ICF. Δεν ζητάω λοιπόν τίποτα παραπάνω από αυτό που αγόρασα. Αν έκαναν λάθος δεν με απασχολεί. Δεν είναι δικό μου λάθος.

Καταρχάς IFC λέγεται :flipout:(Intelligent frame creation (Pro)).Όσον αφορά τα προηγούμενα.Γιατί απλά δεν τους επισυνάπτετε ότι θέλετε συσκευές με το παραπάνω χαρακτηριστικό;Το να σας αποζημιώσουν τους κοστίζει περισσότερο από το να σας δώσουν καινούριες συσκευές εκτιμώ.Έστω και εάν είναι S30.

Καθησε ρε Γιωργο γιατι τα θελεις ολα δικα σου.

Την αγορασες απο το Multirama 630 ευρω λογω εκπτωσης-προσφορας του συγκεκριμενου καταστηματος.

Αυτο βεβαια δεν θα πει οτι ειχε τοσο συνεχεια. Η τιμη ηταν σε αλλα καταστηματα την ιδια εποχη πανω-κατω οσο εχει και σημερα.

Επισης δεν εχει νοημα να λεμε ποσο εχει τωρα η S20 ουτε η U20 καθως τα μοντελα αυτα πλεον εχουν καταργηθει.

Κάνεις λάθος για την τιμή. Ήταν < 730 για αρκετό καιρό. Η τηλεόραση ακρίβυνε τον Αύγουστο και μετά πάλι τον Νοέμβριο.

Και νόμιζα ότι μιλουσες για την 42αρα!
Έχεις άδικο πέρα ως πέρα φιλε μου.
Προσφορά καταστήματος ήταν .

Επειδή έχω την εντύπωση ότι η πώληση κάτω του κόστους είναι παράνομη, αν έχετε τίποτα στοιχεία να το δούμε...

Εκτός και αν η αγορά προσφορών σημαίνει ότι τα δικαιώματα του καταναλωτή ελαττώνονται, και είναι εντάξει να σε εξαπατούν...
Δηλαδή επειδή αγόρασα προσφορά, τι σημαίνει; Είναι εντάξει που δεν έχει τα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, ή είναι εντάξει να χάσω τα χρήματά μου;

Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί είναι άδικο να θέλω

α) τηλεόραση με τα χαρακτηριστικά που μου τάξανε, ή
β) τα χρήματά μου με τόκο. Εγώ τους ειδοποίησα για το πρόβλημα άμεσα (σε λίγες μέρες μετά την αγορά). Αν μου τα δίναν τότε, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αλλά 10 μήνες μετά, δεν είναι καθόλου το ίδιο...

Συγνώμη...αλλά είναι ότι πιο έντιμο θα μπορούσε να προσφέρει μια εταιρία.Θα μπορούσαν να έλεγαν πολύ απλά,επιστρέψτε την και πηγαίνετε στο κατάστημα να αγοράσετε ότι θέλετε μέσα στο ποσό που κοστίζει η τηλεόραση.Και αυτό δηλαδή συνήθως κάνουν.Δεν έχω ακούσει πουθενά να σου δίνουν έντοκα πίσω χρήματα.Ας είμαστε ρεαλιστές.

Επειδή άφησαν να περάσει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι να κάνουν κάποια προσφορά για να διορθώσουν το λάθος τους (το οποίο εξακολουθούν να μην παραδέχονται). Είπαμε, αν το είχαν κάνει 10 μήνες πριν, δεν θα συζητούσαμε τώρα...
Και από την στιγμή που η λύση είναι χρήματα, πρέπει να γίνει έντοκα από την στιγμή που η τηλεόραση "ακρίβυνε". Αν δεν είχε "ακριβύνει", δεν θα συζητάγαμε τώρα (επίσης)...

Re: Απάντηση: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

ΥΓ2. Και βέβαια η κίνηση αυτή της αντιπροσωπείας είναι παραδοχή του δίκιου που έχουμε (και βέβαια αναιρεί την προηγούμενη θέση τους ότι ICF έχει αλλά είναι σε μόνιμη λειτουργία).

Δεν το παραδέχονται ούτε και τώρα... Επιμένουν στα ίδια...

Η διακύμανση του Φ.Π.Α. όπως και του κέρδους των καταστημάτων δεν αφορά την εταιρία...οπότε θεωρώ άτοπο να ζητάς να σου δώσουν πχ όσο έκανε στο plaisio πριν εξαντληθεί.

Σου αποζημιωνουν στο ακέραιο όσα πληρωσες για το λάθος τους .
Πρέπει να το ξαναγραψω 4η φορα?
Είναι προφανές ότι η αντίδραση μερικών μετά την απάντηση της αντιπροσωπείας αποσκοπεί σε κάτι αρκετά μεγαλύτερο από την αξία της τηλεόρασης.
Για μένα καθαρή "ελληνική" συμπεριφορά.

Ναι, εγώ είμαι παλιάνθρωπος, και θέλω να βγάλω κέρδος από την αθώα πανασόνικ. Ενοχλώ κανέναν; :flipout:

[Τα λες σοβαρά αυτά, ε, δεν μας κάνεις πλάκα, ε;]

Επαναλαμβάνω ΔΕΝ υπάρχει απάντηση της αντιπροσωπείας, υπάρχει μόνο 1 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τηλεφώνημα στον πετάση, με προοπτική να γίνει το ίδιο τηλέφωνο σε άλλους 16. Είναι σαν την διαφήμιση της wind, σε *κάποιους* εκλεκτούς.
Και ο πετάσης νομίζω τοποθετήθηκε, και περισσότερο ειλικρινά από όσο πρέπει σε ένα δημόσιο φόρουμ. Και ας τον είπατε και παγαπόντη, ανώμαλο, εκμεταλλευτή και ελληνάρα... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Καταρχάς IFC λέγεται :flipout:(Intelligent frame creation (Pro)).Όσον αφορά τα προηγούμενα.Γιατί απλά δεν τους επισυνάπτετε ότι θέλετε συσκευές με το παραπάνω χαρακτηριστικό;Το να σας αποζημιώσουν τους κοστίζει περισσότερο από το να σας δώσουν καινούριες συσκευές εκτιμώ.Έστω και εάν είναι S30.

Μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα από μια προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία. Αυτό που μετρά είναι η έγγραφη απάντηση στην καταγγελία, η οποία ήταν αρκετά σαφής νομίζω. Την βάλαμε και σε δημόσια διαβούλευση... -bye-

Πάντως γενικά είναι σύνθετα τα πράγματα. Αν ξεχάσουμε την δικαστική απόφαση που ανέφερα παραπάνω, και σε διάφορα καταστήματα (π.χ. πλαίσιο), αν σου χαλάσει κάτι σου κόβουν πιστωτικό στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος, και όχι στην αρχική τιμή αγοράς. Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο, αλλά και παράλογο δεν το βρίσκω.

Είναι και παράλογο και παράνομο. Έχουν προσπαθήσει να το κάνουν και σε εμένα και από το Πλαίσιο και από το E-shop.

Και στις δύο περιπτώσεις φυσικά τελικά μου επέστρεψαν ακριβώς όσα χρήματα είχα πληρώσει. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να τους πως ότι γνωρίζω τι λέει ο Νόμος και να μου δώσουν τον προϊστάμενό τους.

Τά έχω πάρει λίγο και με την ομάδα μου, μην δίνεις σημασία....:flipout:

Η οποία ποια είναι; :flipout:

[Πλάκα κάνω... Δεν χρειάζεται να αποκαλύψεις προσωπικά δεδομένα... -bye-]

Ναι, εγώ είμαι παλιάνθρωπος, και θέλω να βγάλω κέρδος από την αθώα πανασόνικ. Ενοχλώ κανέναν; :flipout:

[Τα λες σοβαρά αυτά, ε, δεν μας κάνεις πλάκα, ε;]

Επαναλαμβάνω ΔΕΝ υπάρχει απάντηση της αντιπροσωπείας, υπάρχει μόνο 1 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τηλεφώνημα στον πετάση, με προοπτική να γίνει το ίδιο τηλέφωνο σε άλλους 16. Είναι σαν την διαφήμιση της wind, σε *κάποιους* εκλεκτούς.
Και ο πετάσης νομίζω τοποθετήθηκε, και περισσότερο ειλικρινά από όσο πρέπει σε ένα δημόσιο φόρουμ. Και ας τον είπατε και παγαπόντη, ανώμαλο, εκμεταλλευτή και ελληνάρα... -bye-

Ε,όχι και ανώμαλο πια :idea::7SFGSFG:

Η οποία ποια είναι; :flipout:

[Πλάκα κάνω... Δεν χρειάζεται να αποκαλύψεις προσωπικά δεδομένα... -bye-]

Posthunting!!!!!!!!!!!!!!!! :flipout::flipout::flipout:

Γιατί λες ότι χάνεις τα χρήματα σου όταν δέχονται να στα δώσουν πίσω ;
Αγορασες τελικά με δόσεις ;

Την αγόρασα σε 1260 δόσεις. Δίνω 0.5 ευρώ τον μήνα.
Παίζει κάποιο ρόλο;

Πάντως αν κάποιος θέλει να μου δανείσει χρήματα, και να του τα δώσω *άτοκα" σε 10 μήνες, εγώ δέχομαι. Οι μεγαλύτερες προσφορές θα προτιμηθούν... :smash:

Συγνώμη...αλλά είναι ότι πιο έντιμο θα μπορούσε να προσφέρει μια εταιρία.Θα μπορούσαν να έλεγαν πολύ απλά,επιστρέψτε την και πηγαίνετε στο κατάστημα να αγοράσετε ότι θέλετε μέσα στο ποσό που κοστίζει η τηλεόραση.Και αυτό δηλαδή συνήθως κάνουν.Δεν έχω ακούσει πουθενά να σου δίνουν έντοκα πίσω χρήματα.Ας είμαστε ρεαλιστές.

Εγώ έχω ακούσει. Στην απόφαση της μοναδικής αγωγής που έχω κάνει στην ζωή μου. Και έντοκη επιστροφή χρημάτων, και πρόστιμο (και στις 2 εμπλεκόμενες εταιρίες). Αν έχουμε κάποιον δικηγόρο στο φόρουμ, ίσως να μπορεί να μας διαφωτίσει περισσότερο, για το τι συνηθίζεται...