Δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώσουν το λάθος τους παραπάνω από όσο αγοράσετε την τηλεόραση .Απλά πράγματα ...
Δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώσουν το λάθος τους παραπάνω από όσο αγοράσετε την τηλεόραση .Απλά πράγματα ...
Εγώ γιατί πληρώνω το λάθος τους? Εγώ αγόρασα μια τηλεόραση με ICF. Δεν ζητάω λοιπόν τίποτα παραπάνω από αυτό που αγόρασα. Αν έκαναν λάθος δεν με απασχολεί. Δεν είναι δικό μου λάθος.
Καθησε ρε Γιωργο γιατι τα θελεις ολα δικα σου.
Την αγορασες απο το Multirama 630 ευρω λογω εκπτωσης-προσφορας του συγκεκριμενου καταστηματος.
Αυτο βεβαια δεν θα πει οτι ειχε τοσο συνεχεια. Η τιμη ηταν σε αλλα καταστηματα την ιδια εποχη πανω-κατω οσο εχει και σημερα.
Επισης δεν εχει νοημα να λεμε ποσο εχει τωρα η S20 ουτε η U20 καθως τα μοντελα αυτα πλεον εχουν καταργηθει.
Και νόμιζα ότι μιλουσες για την 42αρα!
Έχεις άδικο πέρα ως πέρα φιλε μου.
Προσφορά καταστήματος ήταν .
ΥΓ2. Και βέβαια η κίνηση αυτή της αντιπροσωπείας είναι παραδοχή του δίκιου που έχουμε (και βέβαια αναιρεί την προηγούμενη θέση τους ότι ICF έχει αλλά είναι σε μόνιμη λειτουργία).
Σου αποζημιωνουν στο ακέραιο όσα πληρωσες για το λάθος τους .
Πρέπει να το ξαναγραψω 4η φορα?
Είναι προφανές ότι η αντίδραση μερικών μετά την απάντηση της αντιπροσωπείας αποσκοπεί σε κάτι αρκετά μεγαλύτερο από την αξία της τηλεόρασης.
Για μένα καθαρή "ελληνική" συμπεριφορά.
Καταρχάς IFC λέγεται(Intelligent frame creation (Pro)).Όσον αφορά τα προηγούμενα.Γιατί απλά δεν τους επισυνάπτετε ότι θέλετε συσκευές με το παραπάνω χαρακτηριστικό;Το να σας αποζημιώσουν τους κοστίζει περισσότερο από το να σας δώσουν καινούριες συσκευές εκτιμώ.Έστω και εάν είναι S30.
Πάντως γενικά είναι σύνθετα τα πράγματα. Αν ξεχάσουμε την δικαστική απόφαση που ανέφερα παραπάνω, και σε διάφορα καταστήματα (π.χ. πλαίσιο), αν σου χαλάσει κάτι σου κόβουν πιστωτικό στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος, και όχι στην αρχική τιμή αγοράς. Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο, αλλά και παράλογο δεν το βρίσκω.
Τά έχω πάρει λίγο και με την ομάδα μου, μην δίνεις σημασία....![]()
Ναι, εγώ είμαι παλιάνθρωπος, και θέλω να βγάλω κέρδος από την αθώα πανασόνικ. Ενοχλώ κανέναν;
[Τα λες σοβαρά αυτά, ε, δεν μας κάνεις πλάκα, ε;]
Επαναλαμβάνω ΔΕΝ υπάρχει απάντηση της αντιπροσωπείας, υπάρχει μόνο 1 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τηλεφώνημα στον πετάση, με προοπτική να γίνει το ίδιο τηλέφωνο σε άλλους 16. Είναι σαν την διαφήμιση της wind, σε *κάποιους* εκλεκτούς.
Και ο πετάσης νομίζω τοποθετήθηκε, και περισσότερο ειλικρινά από όσο πρέπει σε ένα δημόσιο φόρουμ. Και ας τον είπατε και παγαπόντη, ανώμαλο, εκμεταλλευτή και ελληνάρα...![]()
Η οποία ποια είναι;
[Πλάκα κάνω... Δεν χρειάζεται να αποκαλύψεις προσωπικά δεδομένα...]
Γιατί λες ότι χάνεις τα χρήματα σου όταν δέχονται να στα δώσουν πίσω ;
Αγορασες τελικά με δόσεις ;
Συγνώμη...αλλά είναι ότι πιο έντιμο θα μπορούσε να προσφέρει μια εταιρία.Θα μπορούσαν να έλεγαν πολύ απλά,επιστρέψτε την και πηγαίνετε στο κατάστημα να αγοράσετε ότι θέλετε μέσα στο ποσό που κοστίζει η τηλεόραση.Και αυτό δηλαδή συνήθως κάνουν.Δεν έχω ακούσει πουθενά να σου δίνουν έντοκα πίσω χρήματα.Ας είμαστε ρεαλιστές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.