Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Είναι προφανές ότι θες να βγεις με λεφτά στην τσέπη σου .
Είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές .
Θες ουσιαστικά να πάρεις πίσω σε χρήματα το ίδιο πόσο με αυτόν που έδωσε 900 για να πάρει την ίδια τηλεοραση

Εγω ξερω μια παροιμια που λεει "οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα".

Άμα το να θέλω να έχει IFC όπως έλεγαν ότι έχει είναι πολλά, δεν πειράζει, ας τα χάσω όλα... :nounder:

Εγώ έχω ακούσει. Στην απόφαση της μοναδικής αγωγής που έχω κάνει στην ζωή μου. Και έντοκη επιστροφή χρημάτων, και πρόστιμο (και στις 2 εμπλεκόμενες εταιρίες). Αν έχουμε κάποιον δικηγόρο στο φόρουμ, ίσως να μπορεί να μας διαφωτίσει περισσότερο, για το τι συνηθίζεται...

Εγώ ξαναλέω....θέλεις να πάρεις έντοκα χρήματα;;(Μπορεί να γίνει εάν επικαλεστείς μέχρι και ψυχική οδύνη...και το μεγαλοποιήσεις)Να επιδιορθωθεί η τηλεόραση εάν γίνεται,να ενεργοποιηθεί η λειτουργία;Να πάρεις καινούρια τηλεόραση;Όλα αυτά μαζί;

Θες ουσιαστικά να πάρεις πίσω σε χρήματα το ίδιο πόσο με αυτόν που έδωσε 900 για να πάρει την ίδια τηλεοραση

Το πιο δίκαιο νομίζω είναι το να αποζημιωθεί κάποιος ανάλογα με το ποσό που έδωσε.Εάν το ''τρέξετε'' στα δικαστήρια τότε και υπό ορισμένες συνθήκες μπορούν να γίνουν αυτά που θέλετε.

Re: Απάντηση: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Ε,όχι και ανώμαλο πια :idea::7SFGSFG:

Ε, ήταν μη νορμάλ, α-νορμάλ δεν υπάρχει, οπότε μετέφρασα το νορμάλ σε ομαλός, και με το στερητικό γίνεται ανώμαλος... :flipout:
Έχεις να προτείνεις καλύτερη μετάφραση;

Είναι και παράλογο και παράνομο. Έχουν προσπαθήσει να το κάνουν και σε εμένα και από το Πλαίσιο και από το E-shop.

Και στις δύο περιπτώσεις φυσικά τελικά μου επέστρεψαν ακριβώς όσα χρήματα είχα πληρώσει. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να τους πως ότι γνωρίζω τι λέει ο Νόμος και να μου δώσουν τον προϊστάμενό τους.

Μόνο για προϊόντα που δεν υπάρχουν. Αν υπάρχει, σου δίνουν πιστωτικό στην τρέχουσα τιμή, ακόμα και αν είναι υψηλότερη.

Εγώ ξαναλέω....θέλεις να πάρεις έντοκα χρήματα;;(Μπορεί να γίνει εάν επικαλεστείς μέχρι και ψυχική οδύνη...και το μεγαλοποιήσεις)Να επιδιορθωθεί η τηλεόραση εάν γίνεται,να ενεργοποιηθεί η λειτουργία;Να πάρεις καινούρια τηλεόραση;Όλα αυτά μαζί;

Εγώ θέλω να μου φτιάξουν το IFC στην U20 που έχω, ή να μου δώσουν μια S20. Δεν θέλω χρήματα. Αυτοί θέλουν χρήματα...
Ας ρωτήσουν την πανασόνικ, τι τιμές να βάλουν στις επιλογές της τηλεόρασης για να ξεκλειδώσουν το IFC, να τελειώνουμε. Να στείλουν τεχνικό να τις βάλει, και να έχουμε επιτέλους αυτό που έπρεπε να έχουμε εξ αρχής.

Ε, βέβαια και είναι προφανές. 100% επιβεβαιωμένο.
Ούτως η άλλως η U20 που αγόρασα εγώ 630 αρχές Ιούνη, είναι διαφορετική από την U20 που αγόρασε ο Β 730 μέσα Ιούλη, και αυτές οι 2 είναι διαφορετικές από την U20 που αγόρασε ο Γ 900 τον Νοέμβρη. Δεν το συζητώ, αυτός που την αγόρασε 900 αξίζει να πάρει περισσότερα χρήματα από αυτόν που την αγόρασε πριν μπει καπέλο μεγαλύτερου ΦΠΑ και αύξηση της τιμής την τηλεόρασης.
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, είμαι αχαρακτήριστος... Θέλω να βγω με λεφτά στην τσέπη μου...

[Αν με το να με βρίζεις συνέχεια νομίζεις ότι θα εκνευριστώ, δεν θα το πετύχεις... -bye- Έχω Ιώβεια υπομονή, απόδειξη ότι έχω αντέξει να βλέπω τηλεοπτικό στην U20 10 μήνες... :flipout:]

Moνο αν γινει δικαστηριο θα τα παρεις εντοκα φιλε Πετασης.Το κουφο που σου δινει η philips τα χρηματα και δεν πηγες πισω το προιον να χτυπησεις μια 9706 ειναι θεμα.Το να ασχολεισαι με την πλασμα των 400ευρω δεν ειναι θεμα.Και πως εκανες τετοια αγορα τοσο ψυρας που εισαι δεν ξερω.Η φτηνια τρωει τον παρα.

Moνο αν γινει δικαστηριο θα τα παρεις εντοκα φιλε Πετασης.Το κουφο που σου δινει η philips τα χρηματα και δεν πηγες πισω το προιον να χτυπησεις μια 9706 ειναι θεμα.Το να ασχολεισαι με την πλασμα των 400ευρω δεν ειναι θεμα.Και πως εκανες τετοια αγορα τοσο ψυρας που εισαι δεν ξερω.Η φτηνια τρωει τον παρα.

Άστα την πάτησα. Νόμιζα ότι η U20 θα ήταν σαν την U10, και επειδή ξεκίναγε η digea εκείνη την περίοδο, φοβήθηκα μήπως σταματήσουν να παίζουν οι τηλεοράσεις, μιας και δεν ήξερα αν πιάνω από Υμηττό ή Αίγινα. Η κεραία κοιτάει κάπου ανάμεσα...
Είχα προτείνει και την U10/Σ10 σε κολλητό, που τελικά αγόρασε την U10, την είχα δει να παίζει 3-4 ώρες τηλεοπτικό, και λίγο πολύ ήξερα τι να περιμένω. Που να φανταστώ ότι δεν θα είχε IFC...

Aχολησου με την philips.Ειναι κριμα τα 2600.Ειχα παρει και εγω απο την philips χρηματα .Πηγα την 9803 λογω motion blur πισω και πηρα την α956.Τωρα παλευω με την samsung που πηρα 2 μαζι tv μια 46 και μια 40 για το clouding και ταινιες βλεπω ακομα στην 956.Η 40β6000 πανελ samsung και η αλλη chi mei η 46 και στον fourli δεν ξερουν τιποτα αλλα δεν προκειται να τους ξαναδωσω ευρω εξαλλου η samsung εχει φυγει απο τον τομεα της εικονας μια επεξεργασια της εμεινε στις tv.Φετος με κοβω για 9706.

Aχολησου με την philips.Ειναι κριμα τα 2600.Ειχα παρει και εγω απο την philips χρηματα .Πηγα την 9803 λογω motion blur πισω και πηρα την α956.Τωρα παλευω με την samsung που πηρα 2 μαζι tv μια 46 και μια 40 για το clouding και ταινιες βλεπω ακομα στην 956.Η 40β6000 πανελ samsung και η αλλη chi mei η 46 και στον fourli δεν ξερουν τιποτα αλλα δεν προκειται να τους ξαναδωσω ευρω εξαλλου η samsung εχει φυγει απο τον τομεα της εικονας μια επεξεργασια της εμεινε στις tv.Φετος με κοβω για 9706.

Έχει κλείσει το θέμα. Την απέρριψα την προσφορά τους.
Αν σε ενοχλεί το motion blur, να μην αγοράσεις άλλη LCD.

με τον φουρλή παιδέυσαι τώρα η παλαιότερα??. γιατί την αντιπροσωπεία την έχει πλέον η samsung ελλάς. εκεί πρέπει να κοντακτάρεις. τηλεοράσεις που αγοράστηκαν από τη samsung του φουρλή πάνε στο σέρβις της samsung ελλάς. φίλος που αγόρασε εκθεσιακό προιόν (monitor από φουρλή ενώ δεν είχε την αντιπροσωπεία ) του έδωσε τα χρήματα του πίσω.

Τα ιδια προσωπα προσωπα ειναι κι παλι.Brand manager ειναι ο j.serpetinis kaι κατω απο αυτον ο Καντερακης oι ιδιοι με τον fourli και μου πανε οτι ειναι ιδιωμα της τεχνολογιας των edge led τηλεορασεων.Oσον αφορα για τα πανελ εχω λαθος μου πανε.Εν τω μεταξυ τι να του λεγα οτι ττην 40αρα την ειχα ξεβιδωσει για να βαλω τα ηχεια που τριζουν καθε 5 μηνες και ο κωδικος του πανελ ηταν αλλος

Μόνο για προϊόντα που δεν υπάρχουν. Αν υπάρχει, σου δίνουν πιστωτικό στην τρέχουσα τιμή, ακόμα και αν είναι υψηλότερη.

Όχι, αυτό είναι παράνομο. Τη στιγμή που γίνεται αντιστροφή της πώλησης, παίρνεις πίσω όσα είχες δώσει. Ούτε λιγότερα ούτε περισσότερα. Δεν παίζει ρόλο πότε γίνεται.

Έχει κλείσει το θέμα. Την απέρριψα την προσφορά τους.
Αν σε ενοχλεί το motion blur, να μην αγοράσεις άλλη LCD.

Εχει και η 9705 γιατι την παιδευα στο media markt τις ρυθμισεις και ειχε ελ αχιστο.Την β6000 σε ταινιες blueray δεν με εχει ενωχλησει κατι.Την c8000 μπορει να νομιζεις πως λεω ψεματα την εχει φιλος και την ειδα σε πλανο φωτεινο να τρεχει ο ηθοποιος με μαυρο κοστουμι και να μενει ακλονητη

Όχι, αυτό είναι παράνομο. Τη στιγμή που γίνεται αντιστροφή της πώλησης, παίρνεις πίσω όσα είχες δώσει. Ούτε λιγότερα ούτε περισσότερα. Δεν παίζει ρόλο πότε γίνεται.

Σε ποιο νόμο αναφέρεσαι; Στον 3043/2002, στον 2251/1994 ή σε κάποιον άλλο;

Πάντως το άρθρο 547 του 3043/2002 έχει πλάκα:

Άρθρο 547
Ενέργεια υπαναχώρησης ή αντικατάστασης λόγω ελλείψεων​
Αν ο αγοραστής υπαναχωρήσει από τη σύμβαση λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας, έχει υποχρέωση να αποδώσει το πράγμα ελεύθερο από κάθε βάρος που του προσέθεσε ο ίδιος, καθώς και τα ωφελήματα που αποκόμισε. Ο πωλητής επιστρέφει το τίμημα με τόκο, τα έξοδα της πώλησης, καθώς και όσα ο αγοραστής δαπάνησε για το πράγμα.
Οι διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου εφαρμόζονται αναλόγως και στην περίπτωση αντικατάστασης του πράγματος.

Μπορεί φίλοι μου κάποιοι από σας να γνωρίζεστε και έχετε μεγάλη οικειότητα μεταξύ σας για να ανταλλάσσετε χαρακτηρισμούς χωρίς παρεξήγηση.
'Οταν όμως βλέπω, βάση της ανωνυμίας, από "έγκριτα" μέλη και συντονιστή να κακολογούνται (για να μην πω βρίζονται) ως παγαπόντηδες Ελληνάρες "μερικοί που θέλουν να βγάλουν λεφτά" για ανθρώπους που με το ονοματεπώνυμό τους έχουν υπογράψει ένα επίσημο έγγραφο καταγγελίας σε κρατική υπηρεσία, ενώ λένε "μπράβο στην εταιρία" και "ήταν μια πολύ τίμια κίνηση της Panasonic" για μια εταιρία που έχει κάνει ψευδή διαφήμιση και εξαπάτησε τους καταναλωτές και εκ των υστέρων κάνει μια απόπειρα διάσπασης της επίσημης ομαδικής καταγγελίας προσπαθώντας να "χρηματίσει" όσους τσιμπήσουν (μέχρι τώρα η απόπειρα έχει γίνει προς τον Πετάση που είναι ίσως ο πρωτεργάτης της καταγγελίας, πιθανόν να μην γίνει η πρόταση σε κανέναν άλλο), είναι μια πολύ δυσάρεστη στιγμή για μένα, σε ένα φόρουμ στο οποίο συμμετέχω πολύ ενεργά κυρίως λόγω της ποιότητας ανθρώπων και σχολίων που διαβάζω.

Δηλαδή, συγκεκριμένοι δυσαρεστημένοι (εξαπατημένοι) καταναλωτές που διεκδικούν επώνυμα και επίσημα ένα προϊόν με τις διαφημιζόμενες προδιαγραφές που πλήρωσαν κατηγορούνται έμμεσα ως κερδοσκόποι Ελληναράδες παγαπόντηδες από μέλη της διαχείρησης.
Εταιρία που κάνει ψευδή διαφήμιση (παράνομη πράξη η οποία θα έχει και χρηματικό κόστος αν φτάσει στο δικαστήριο) και όταν αντιληφθεί την διάθεση επίσημης διεκδίκησης από τους αγοραστές, ρίχνει δόλωμα τα χρήματα της ελάχιστης τιμής σε ελάχιστους, ώστε να μην είναι ΟΜΑΔΙΚΗ πλέον η καταγγελία, χαρακτηρίζεται ως τίμια και μέλη της διαχείρισης της λένε μπράβο...