Yperion
AVClub Fanatic
Αν παρετε τα λεφτα σας πισω δεν ειναι αποζημιωση αυτο?
Με τα λεφτα αυτα μπορειτε να αγορασετε καποια αλλη τηλεοραση.
Με τα λεφτα αυτα μπορειτε να αγορασετε καποια αλλη τηλεοραση.
Δεν έκαναν το σωστό γιατί:
1) Σε προηγούμενη περίπτωση που έφτασε στο δικαστήριο, η απόφαση επέβαλε την επιστροφή του ποσού εντόκως, + πρόστιμο. Δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει το ίδιο, αλλά είναι πιθανό. Και χωρίς επιστροφή του προϊόντος (το οποίο σε εκείνη την περίπτωση ήταν χαλασμένο).
2) Δεν μιλάμε για περίπτωση που αγοράσαμε κάτι και δεν μας άρεσε, μιλάμε ότι αγοράσαμε κάτι που του λείπει εντελώς λειτουργία που αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του.
3) Η σωστή αντιμετώπιση είναι να μου δώσουν το προϊόν που αγόρασα. Μια U20 με IFC. Αν αυτό προϋποθέτει αλλαγή λογισμικού, πλακέτας ή να μου δώσουν την S20, είναι δικό τους θέμα. Αλλά αν θέλουν να συν αλλαχθούν με χρήματα, πρέπει το ποσό να αντιστοιχεί στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος. Ο λόγος απλός: αν ήξερα ότι δεν έχει IFC, θα αγόραζα την S20, που είχε περίπου 200 ευρώ διαφορά. Και σήμερα η διαφορά κάπου εκεί είναι. Αλλά με το ποσό που θα μου επιστρέψουν θέλω 450 ευρώ για να πάρω την S20.
Για αυτό συζητάω μόνο έντοκη επιστροφή του ποσού, ή αλλαγή με S20. H προσθήκη στην U20 του χαρακτηριστικού που περιγράφεται στις δυνατότητες της συσκευής και λείπει.
Χώρια που αυτό πρέπει να γίνει σε όλους που συμμετέχουν στην καταγγελία, και όχι σε ένα υποσύνολο που θα επιλέξουν αυτοί. Οι υπόλοιποι τι θα γίνουν δηλαδή;
Πάντως αν κάποιος θεωρεί την προσφορά που θα του κάνει η πανασόνικ συμφέρουσα για τον ίδιο, και επιθυμεί να αποχωρήσει από την καταγγελία, θα παρακαλούσα να ενημερώσει τους υπόλοιπους για την αποχώρηση.
Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ την πρόταση σωστή, και δεν αποχωρώ από την καταγγελία.
Σε οποιαδηποτε περιπτωση τηλεορασης που ηταν ελαττωματική παντα λεμε αντικατασταση με αλλη (ισης αξιας προφανως) η τα λεφτα του αγοραστη πισω.
Αν η τιμη εχει ανεβει απο τοτε σημαινει οτι πρεπει να δωσει και επιπλεον λεφτα η αντιπροσωπια στο χερι? Αυτο μου μοιαζει παραλογο απο νομικης αποψης.
ΥΓ. Εγω θα ζηταγα αλλαγη με την U30.
ΥΓ. Επισης για να πω και ξεκαθαρα την αποψη μου , ειναι σαφες οτι ειτε με 450 , ειτε με 600 (οσο την αγορασατε τελος παντων) , καλυτερη τηλεοραση δεν βρισκετε.Αν βρισκετε, παρτε πισω τα χρηματα σας και αγοραστε την.Παρατηρω οτι υπαρχει μια προσπαθεια για λυση "προς" αλλαγη με καποια μεγαλυτερη και ακριβοτερη χωρις κιολας εξτρα χρηματα.Αυτο για μενα ειναι "παγαποντια".
H U30 δεν εχει IFC ομως αν εχει φτιαχτει το προβλημα με σηματα 50 Hz τοτε δεν χρειαζεται να εχει IFC.
Εκτος βεβαια αν η αναφορα στην S20 γινεται επειδη εχει και ενα HDMI εξτρα και αντιανακλαστικο φιλτρο αλλα τοτε δεν μιλαμε απλα για μια U20 οπως διαφημιζοταν αλλα για κατι παραπανω.
Εγω στην θεση των υπολοιπων αν μου προτειναν αλλαγη με U30 θα δεχομουν αμεσως.
Για εσενα δεν γραφω γιατι εσυ εισαι ικανος να στην αλλαξουν με Kuro και να γκρινιαζεις ακομη.
YΓ. Για να μην υπαρξει παρεξηγηση η Panasonic θεωρω δεδομενο οτι εκανε λαθος που διαφημιζε IFC σε ενα μοντελο που δεν ειχε τετοιο πραγμα.
Αυτο που αναφερεις για τα 2/3 της τωρινης τιμης δεν πρεπει να σε απασχολει διοτι πολυ απλα δεν την αγορασες τοσο , και φυσικα επειδη δεν σκοπευεις να ξαναγορασεις την ιδια τηλεοραση!
Η
Λες και αν μου δώσουν την S20 θα σταματήσουν τα floating blacks, το false contouring, το flickering, το image retention (μην πω κάτι ποιο βαρύ), και το ξέπλυμα της εικόνας μόλις ανοίξω το φως...
Αν θέλω να αγοράσω όμως την S20, δεν μπορεί να χρειάζεται να πληρώσω επιπλέον 450 ευρώ. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των 2 τηλεοράσεων.
Nαι αλλα εσυ αυτη τη στιγμη "κλαις" 200 λιγοτερα απο καποιον που αγορασε την ιδια tv σε υψηλοτερη τιμη.Εγω πχ που την πηρα 430 αν διαμαρτυρομουν μαζι σας θα ημουν σε καλυτερη θεση απο καποιον που την ειχε παρει 600-650 .Διαφωνεις?
Επισης δεν βρισκεις παραλογο η "αποζημιωση/προταση" της αντιπροσωπιας να βασιζεται στο ποια τηλεοραση θες να παρεις εσυ μετα?Αν πχ ηθελες την vt20 η την kuro και ειχε αυξηθει η τιμη της απο τοτε , παλι θα αντιδρουσες?Δεν το βρισκω νορμαλ.
edit:απο τα σκρουζαρισματα που κανω, εξακολουθουν να εχουν ~200 διαφορα.Τα 450 που τα βρηκες?
Επισης δεν βρισκεις παραλογο η "αποζημιωση/προταση" της αντιπροσωπιας να βασιζεται στο ποια τηλεοραση θες να παρεις εσυ μετα?Αν πχ ηθελες την vt20 η την kuro και ειχε αυξηθει η τιμη της απο τοτε , παλι θα αντιδρουσες?Δεν το βρισκω νορμαλ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.