Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την δικαστική συνέχεια:

Όνομα|Κατάστημα Αγοράς|Σύνολο ανά κατάστημα
petasis|Multirama|4
SkyNett|Multirama|4
unstoppable|Multirama|4
tsioup|Multirama|4
garfield|Πλαίσιο|1
NNOW | Public | 1
maik36|Κωτσόβολος|3
dimpra|Κωτσόβολος|3
+2 μη μέλη του φόρουμ|Κωτσόβολος|3

Αν και δεν έχω όρεξη για δικαστήρια και επιστροφή πιθανόν μόνο χρημάτων , θα ήθελα να συμμετέχω μόνο και μόνο για μην νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι, και επειδή αυτά που διαβάζω με το ιστορικό με έχουν τσατίσει. Ας βάλω λοιπόν από την τσέπη μου και ότι βγεί.
Συγνώμη τον petasis για την αλλαγή γνώμης αλλά αν γίνεται είμαι και πάλι μέσα.Φαντάζομαι μετά το να δεχτούμε το αποτέλεσμα της δίκης η όχι (αν κερδίσουμε) είναι δικαίωμα μας.

petasis|Multirama|5
SkyNett|Multirama|5
unstoppable|Multirama|5
tsioup|Multirama|5
logik|Multirama|5
garfield|Πλαίσιο|1
NNOW|Public|1
maik36|Κωτσόβολος|3
dimpra|Κωτσόβολος|3

petasis|Multirama|5
SkyNett|Multirama|5
unstoppable|Multirama|5
tsioup|Multirama|5
logik|Multirama|5
garfield|Πλαίσιο|1
NNOW|Public|1
maik36|Κωτσόβολος|3
dimpra|Κωτσόβολος|3

Και εγω μεσα για το δικαστηριο

Ερώτηση. Θα απαιτηθεί φυσική παρουσία στο δικαστήριο όλων των εναγόντων; Αυτό είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα για το ζήτημα της συμμετοχής ή μη, λόγω εξαιρετικά φορτωμένου προγράμματος και απόστασης.

Ερώτηση. Θα απαιτηθεί φυσική παρουσία στο δικαστήριο όλων των εναγόντων; Αυτό είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα για το ζήτημα της συμμετοχής ή μη, λόγω εξαιρετικά φορτωμένου προγράμματος και απόστασης.

Οχι..

Όχι δεν χρειάζεται να παραστούν όλοι οι διάδικοι. Και κανένας να μην παραστεί δεν υπάρχει θέμα. Θα σας εκπροσωπήσει ο δικηγόρος σας. Θα πρέπει όμως να παραστεί κάποιος μάρτυρας προτεινόμενος από εσάς που θα εξεταστεί για να καταθέσει σχετικά με το θέμα.

Καλησπερα σε ολους σας.Εγω με την σειρα σας ενημερωνω οτι αποδεχτηκα την προσφορα που εκαναν και πλεον ειμαι κατοχος μιας G30.Θα ηελα να ευχαριστησω ολους οσους βοηθησαν για να βγει η καταγγελια αλλα και να ευχηθω σε ολους να την καταληξη που θελετε.Κουραγιο παιδια.Πλεον θα παρακολουθω το θεμα απλα σαν guest.Σας ευχαριστω και παλι ολους για την βοηθεια σας.

Καλησπέρα σε όλους,
Εύχομαι να είσθε καλά!
Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να ορμίσουμε!!!
Θα καταθέσουμε την αγωγή στην Αθήνα και προτείνω για μάρτυρα τον Κύριο Πετάση που πέρα από το γεγονός ότι οργάνωσε ο ίδιος όλη αυτή την ιστορία , έχει δοκιμασθεί και στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία σε αυτό τον ρόλο σε μια προηγούμενη δική του υπόθεση..
Με άπλα λόγια ,θα τους σκίσει κανονικά!!!
Δεν θα χρειαστεί η φυσική παρουσία κανενός άλλου στην όλη διαδικασία εκτός βέβαια αν ο ίδιος το επιθυμεί, γεγονός που μόνο χαρά και επιπλέον δύναμη θα δώσει και σε μένα και στον Γιώργο (δύναμη εν τη ενώσει!)
Προτείνω ένα τελικό deadline μέχρι τις 15 Ιουνίου για τους τελευταίους αναποφάσιστους..
Με τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς,
tsormba

παιδες καλησπερα,ευχαριστα νεα,ροχθες με πηραν απο panny και μου ειπαν να τους δωσω αν θελω πισω την 46u20 μου και να μου βαλουν τα χρηματα της αγορας σε εναν λογαριασμο!!! ψαξτε το το τηλ ειναι 2109692302.εγω θα το κανω σιγουρα.-bye-

Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

παιδες καλησπερα,ευχαριστα νεα,ροχθες με πηραν απο panny και μου ειπαν να τους δωσω αν θελω πισω την 46u20 μου και να μου βαλουν τα χρηματα της αγορας σε εναν λογαριασμο!!! ψαξτε το το τηλ ειναι 2109692302.εγω θα το κανω σιγουρα.-bye-

Ο αγαπητός Νικόλας γράφτηκε χτες και έκανε ένα μοναδικό πόστ με ένα νούμερο να μας ενημερώσει... μήπως θέλει λίγο προσοχή και διερεύνηση το θέμα; Κύριοι Διαχειριστές;

Re: Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Και με εμένα επικοινώνησαν τηλεφωνικά πριν καμιά βδομάδα αλλά τους είπα ότι θα ακολουθήσω την δικαστική οδό.-bye-

Τι να κανουν οι διαχειριστες? τον ντεντεκτιβ? Το πολυ πολυ μια IP address να εχουν.

Το οτι ειναι καπως περιεργο το ποστ παντως ειναι σαφες.

καλα ρε παιδια δεν ειπαμε και κανεναν καμπουρη,εγω απλα ενημερωσα.ακους εκει περιεργο post, οποιος θελει περνει την interteck και ρωταει.τοσο απλα

Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

καλα ρε παιδια δεν ειπαμε και κανεναν καμπουρη,εγω απλα ενημερωσα.ακους εκει περιεργο post, οποιος θελει περνει την interteck και ρωταει.τοσο απλα

Φίλε μου αν θες να μας πληροφορήσεις από που πήρες αυτή την πληροφορία, για την επικοινωνία με την Intertech και το παρόν ποστ εδώ στο φόρουμ.
Δεν υπάρχει τίποτε προσωπικό μαζί σου, αλλά θα μας διευκόλυνες πολύ αναφέροντας τα παραπάνω.

Ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες, αλλά δεν μας είπες κάτι που δεν γνωρίζαμε.
Κάποιοι από μας ξεκινήσαμε μια διαδικασία από τον Ιούνη του 2010, για να πείσουμε την πανασόνικ ότι υπάρχει θέμα με το IFC στην U20, που κατέληξε σε καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Προστασίας καταναλωτή από 35 περίπου άτομα του φόρουμ, για να καταλήξει σε πρόταση από μέρους της πανασόνικ να μας επιστρέψει τα χρήματα, παίρνοντας πίσω την τηλεόραση, με προθεσμία μέχρι τέλος Απριλίου 2011. Και επειδή κάποιοι θεωρούμε ότι έπρεπε να περιλαμβάνονται και οι τόκοι (όπως ορίζει ο νόμος), θα κινηθούμε και δικαστικά.

Οπότε δεν μας είπες κάτι πολύ νέο. Και θεωρώ και πολύ πιθανό να νομίζουν ότι είσαι κάποιος από τους 35 τις αρχικής καταγγελίας, που το έμαθες καθυστερημένα.

Τι ενοείς ότι σε πήραν ξαφνικά από την πανασόνικ; Χωρίς να κάνεις εσύ κάποια ενέργεια, έλαβες τηλεφώνημα από την πανασόνικ;

petasis|Multirama|5
SkyNett|Multirama|5
unstoppable|Multirama|5
tsioup|Multirama|5
logik|Multirama|5
garfield|Πλαίσιο|1
NNOW|Public|1
manosm|Planet AV|1
maik36|Κωτσόβολος|3
dimpra|Κωτσόβολος|3

Είχαμε κάτι νεότερο με την καταγγελία;
Πέρασε αρκετός καιρός από το τελευταίο thread.
Γιατί δεν προχωράμε; Περιμένουμε ίσως και άλλα μέλη να συμπορευτούν;
Κάτι άλλο που σκέφτομαι είναι ότι ίσως με την παρέλευση αρκετού καιρού ίσως υπάρξει κάτι σαν παραγραφή, κάτι το οποίο ίσως το γλιτώναμε με τη σύνταξη ενός εξώδικου.
Δεν θέλω να γίνομαι φορτικός στα μέλη που έχουν μπει μπροστά σε αυτή την διαδικασία και πάλι τους ευχαριστώ για όλες τις ενέργειες που έχουν κάνει μέχρι τώρα.

Ξεκιναμε αυτην την εβδομαδα..
Παρακαλω ολους τους ενδιαφερομενους να μου στειλουν με pm τα πληρη στοιχεια τους!