Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Δεν έχω κάποια ενημέρωση, θα προσπαθήσω να πάρω τηλέφωνο τον δικηγόρο...

Τα εξώδικα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα μέλη:

Όνομα|Κατάστημα Αγοράς|Σύνολο ανά κατάστημα|Ημ. Αγοράς|Πληρότητα Στοιχείων
petasis|Multirama|6|5/6/10|ΟΚ
SkyNett|Multirama|6|01/7/10|ΟΚ
unstoppable|Multirama|6|5/6/10|ΟΚ
tsioup|Multirama|6|10/6/10|ΟΚ
logik|Multirama|6|6/6/11|ΟΚ
o'sullivan|Multirama|6|10/6/10|ΟΚ
garfield|Πλαίσιο|1|22/12/10|ΟΚ
NNOW|Public|1|10/6/10|ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
manosm|Planet AV|1|???|ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
maik36|Κωτσόβολος|3|10/6/10|ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
dimpra|Κωτσόβολος|3|15/09/10|ΟΚ
+2 μη μέλη του φόρουμ|Κωτσόβολος|3

@petasis
6/6/2010 ειναι η ημερομηνια αγορας μου.
Συγνωμη αν την εστειλα λαθος.

βρισκομαστε σε καλο δρομο....
προχθες με ειδοποιησε ο φιλος μας tsormba που τρεχει την υποθεση δικαστικα,πως το Πλαισιο, πρωτο απο τους αλλους, συμφωνησε να προβει -εξωδικαστικα- σε αντικατασταση της 42ρας που ειχα αγορασει περσι τα Χ"ννα με μια αλλη της επιλογης μου,αφου πρωτα περιορισουν στο ελαχιστο το κερδος τους...
σε επικοινωνια που ειχα χθες με την υπευθυνη του Πλαισιου,με ρωτησε αν εχω βαλει στο ματι καποια αλλη,αλλα με κωδικο που να υπαρχει τωρα στο μαγαζι....
επιδη ομως θελω πλασμα και η μονη που υπαρχει ειναι η st50 στα 1100ε,και σιγουρα θα πρεπει να τσονταρω ενα σεβαστο ποσό σε καιρους που λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν,της αντιπροτεινα μια 42UT, μια 46ST και μια LG50ΡΖ250,κομματια δηλαδη στα 700-800ε ωστε να ερθουμε ισα βαρκα-ισα γιαλο ή η συμμετοχη μου να ειναι οσο το δυνατο ελαχιστη..... ουτε την U30 την 50αρα δεν εχουν....
(την 42U20 την ειχα παρει 499ε...)
μου υποσχεθηκε πως θα δει τι θα κανει....
αναμενουμε εξελιξεις....

Νικαμε αδερφια!!!! :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Απλά, πρόσεξε η νέα να έχει σίγουρα IFC, όχι μόνο σε αυτοκόλλητα, αλλά και στην πράξη. :smile:

Re: Απάντηση: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Δεν είδες αν είχε η U30 στα βαφτίσια?

Όχι η U30 δεν έχει IFC. Επίσης δεν έχει και μαύρο, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα... -bye-

Όχι η U30 δεν έχει IFC. Επίσης δεν έχει και μαύρο, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα... -bye-

Κακίες.. Στα 399 που τσίμπησα την 42άρα, μια χαρά μου φαίνεται :coool:

Κακίες.. Στα 399 που τσίμπησα την 42άρα, μια χαρά μου φαίνεται :coool:

Εγώ πάλι απαιτώ μια πλάσμα να παίζει σαν πλάσμα. Αν είναι να παίζει σαν LCD, έπαιρνα και LCD. -bye-

Εγώ πάλι απαιτώ μια πλάσμα να παίζει σαν πλάσμα. Αν είναι να παίζει σαν LCD, έπαιρνα και LCD. -bye-

42άρα LCD στα ίδια λεφτά, δεν ξέρω.. Anyway, μην βγάλουμε την συζήτηση εντελώς εκτός θέματος.

βρισκομαστε σε καλο δρομο....
προχθες με ειδοποιησε ο φιλος μας tsormba που τρεχει την υποθεση δικαστικα,πως το Πλαισιο, πρωτο απο τους αλλους, συμφωνησε να προβει -εξωδικαστικα- σε αντικατασταση της 42ρας που ειχα αγορασει περσι τα Χ"ννα με μια αλλη της επιλογης μου,αφου πρωτα περιορισουν στο ελαχιστο το κερδος τους...
σε επικοινωνια που ειχα χθες με την υπευθυνη του Πλαισιου,με ρωτησε αν εχω βαλει στο ματι καποια αλλη,αλλα με κωδικο που να υπαρχει τωρα στο μαγαζι....
επιδη ομως θελω πλασμα και η μονη που υπαρχει ειναι η st50 στα 1100ε,και σιγουρα θα πρεπει να τσονταρω ενα σεβαστο ποσό σε καιρους που λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν,της αντιπροτεινα μια 42UT, μια 46ST και μια LG50ΡΖ250,κομματια δηλαδη στα 700-800ε ωστε να ερθουμε ισα βαρκα-ισα γιαλο ή η συμμετοχη μου να ειναι οσο το δυνατο ελαχιστη..... ουτε την U30 την 50αρα δεν εχουν....
(την 42U20 την ειχα παρει 499ε...)
μου υποσχεθηκε πως θα δει τι θα κανει....
αναμενουμε εξελιξεις....

Νικαμε αδερφια!!!! :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

μολις μιλησα με Πλαισιο...

μου προτεινε να μου δωσει την 42UT30 που προκειται να φερουν συντομα,απο 799ε στα 649ε...
150 λιγοτερα δηλαδη,σε τιμη κοστους οπως μου ειπε χαρακτηριστικα....
βεβαια μπορει να παιζει στο σκρουτζ στα 700-720ε,αλλα στην περιπτωση μας,και κατοπιν συνεννοησης με τον δικηγορο μας,προφανως θα υποκυψω και θα πω: "I do...." :award::award::award:

499 την πηρα,799ε θα την εχουν προσεχως και πεφτουν στα 649ε, για μενα.....

γενικα,εχει μεσο ορο 750 με 800...
μονο ο Σαμαρας στο Βολο την εχει 698 απο 735 και στον Κωτσοβολο το γκομενακι συμφωνει στα 720 απο 799 μετά απο παζαρι....
υπαρχει και αλλος που δινει δωρο γυαλια και 3Δ player στα 799..

http://www.skroutz.gr/s/377826/Panasonic-TX-P42UT30E.html?keyphrase=Panasonic+TXP42UT30

Εγω την πήρα από εδώ στα 599 με κουπόνι (ισχύει ακόμα)... Οτιδήποτε ακριβότερο από 650 είναι κοροϊδία βάση της θέσης που βρίσκεται στην κατάταξη της Panasonic. Eίναι το κατώτερο 3D μοντέλο της, με την επόμενη να είναι η ST30. Με τον τρόπο που την παίρνεις είναι τίμιο deal πάντως. Πέρνα μετά κι από εδώ να μας πεις τις απόψεις σου.

Last edited:

Εγω την πήρα από εδώ στα 599 με κουπόνι (ισχύει ακόμα)... Οτιδήποτε ακριβότερο από 650 είναι κοροϊδία βάση της θέσης που βρίσκεται στην κατάταξη της Panasonic. Eίναι το κατώτερο 3D μοντέλο της, με την επόμενη να είναι η ST30. Με τον τρόπο που την παίρνεις είναι τίμιο deal πάντως. Πέρνα μετά κι από εδώ να μας πεις τις απόψεις σου.

για ριξε το κουπονι γιατι εχουμε και φιλους....

Με την εγγραφή στο site σου στέλνουν, νομίζω είναι προσωπικό, δεν ξέρω αν θα δουλέψει σε άλλο λογαριασμό, και πιθανόν να το ξαναχρησιμοποιήσω...

Ο κωδικός είναι για τα προιοντα που έχουν την ένδειξη <<back 2 scool>>

και είναι

ΥΑJ33999

δεν ξερω αν ισχυει στον καθενα αλλα αν εχεις λογαριασμο στο facebook
τοτε πηγαινε στην σελιδα του electroword και κατω χαμηλα πατα το λινκ του facebook
μολισ μπεις στο facebook αριστερα εχει το back2scool και εκει σου δινει το κωδικο