Δεν είδες αν είχε η U30 στα βαφτίσια?
Όχι η U30 δεν έχει IFC. Επίσης δεν έχει και μαύρο, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα...![]()
Κακίες.. Στα 399 που τσίμπησα την 42άρα, μια χαρά μου φαίνεται :coool:
Εγώ πάλι απαιτώ μια πλάσμα να παίζει σαν πλάσμα. Αν είναι να παίζει σαν LCD, έπαιρνα και LCD.![]()
βρισκομαστε σε καλο δρομο....
προχθες με ειδοποιησε ο φιλος μας tsormba που τρεχει την υποθεση δικαστικα,πως το Πλαισιο, πρωτο απο τους αλλους, συμφωνησε να προβει -εξωδικαστικα- σε αντικατασταση της 42ρας που ειχα αγορασει περσι τα Χ"ννα με μια αλλη της επιλογης μου,αφου πρωτα περιορισουν στο ελαχιστο το κερδος τους...
σε επικοινωνια που ειχα χθες με την υπευθυνη του Πλαισιου,με ρωτησε αν εχω βαλει στο ματι καποια αλλη,αλλα με κωδικο που να υπαρχει τωρα στο μαγαζι....
επιδη ομως θελω πλασμα και η μονη που υπαρχει ειναι η st50 στα 1100ε,και σιγουρα θα πρεπει να τσονταρω ενα σεβαστο ποσό σε καιρους που λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν,της αντιπροτεινα μια 42UT, μια 46ST και μια LG50ΡΖ250,κομματια δηλαδη στα 700-800ε ωστε να ερθουμε ισα βαρκα-ισα γιαλο ή η συμμετοχη μου να ειναι οσο το δυνατο ελαχιστη..... ουτε την U30 την 50αρα δεν εχουν....
(την 42U20 την ειχα παρει 499ε...)
μου υποσχεθηκε πως θα δει τι θα κανει....
αναμενουμε εξελιξεις....
Νικαμε αδερφια!!!! :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
Εγω την πήρα από εδώ στα 599 με κουπόνι (ισχύει ακόμα)... Οτιδήποτε ακριβότερο από 650 είναι κοροϊδία βάση της θέσης που βρίσκεται στην κατάταξη της Panasonic. Eίναι το κατώτερο 3D μοντέλο της, με την επόμενη να είναι η ST30. Με τον τρόπο που την παίρνεις είναι τίμιο deal πάντως. Πέρνα μετά κι από εδώ να μας πεις τις απόψεις σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.