Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

εχεις μαι μεταχειρισμενη 42ρα U20.
πιανει στην αγορα 650ε; φυσικα και οχι..... αν βαλεις αγγελια ποσα θα πιασει; 250; 200;
τη στιγμη που το καταστημα απο οπου την πηρες σου δινει και μπονους αλλα 150 γιατι δεν ηταν αυτο που επρεπε να ειναι....
αν δε βρισκεις κατι που σε καλυπτει,φυσικο ειναι να τσονταρεις και κατι παραπανω για να παρεις αυτο που θες....

γκομενα για ζαππινγκ δε θελω... προτιμω να το κανω μονος μου και να μη μου τα ζαλιζει....

εχεις μαι μεταχειρισμενη 42ρα U20.
πιανει στην αγορα 650ε; φυσικα και οχι..... αν βαλεις αγγελια ποσα θα πιασει; 250; 200;
τη στιγμη που το καταστημα απο οπου την πηρες σου δινει και μπονους αλλα 150 γιατι δεν ηταν αυτο που επρεπε να ειναι....
αν δε βρισκεις κατι που σε καλυπτει,φυσικο ειναι να τσονταρεις και κατι παραπανω για να παρεις αυτο που θες....

γκομενα για ζαππινγκ δε θελω... προτιμω να το κανω μονος μου και να μη μου τα ζαλιζει....

Μπορείς να μας πεις ακριβώς την πρόταση που σου έγινε;
(Όχι για να την κρίνουμε - αυτό είναι δική σου απόφαση, αλλά σαν ενημέρωση...)

Έχω μπερδευτεί αν πρέπει να δώσεις χρήματα ή όχι. Επίσης, τι αποφάσισες; Θα μείνεις με πανασόνικ ή θα πας στην LG; (Εκεί ζητάν χρήματα; )

Μπορείς να μας πεις ακριβώς την πρόταση που σου έγινε;
(Όχι για να την κρίνουμε - αυτό είναι δική σου απόφαση, αλλά σαν ενημέρωση...)

Έχω μπερδευτεί αν πρέπει να δώσεις χρήματα ή όχι. Επίσης, τι αποφάσισες; Θα μείνεις με πανασόνικ ή θα πας στην LG; (Εκεί ζητάν χρήματα; )
προταση:επιστροφη της υπαρχουσας και αντικατασταση με οποια αλλη του καταστηματος στα 499ε,συν το μπλα-μπλα που ζητουσαμε με το εξωδικο.
οταν προτεινα 3 μοντελα που δεν ειχαν καν στο site πηρα την απαντηση πως θα μπορουσα να εχω την 42UT30 που θα εχει τιμη καταλογου (οχι τιμη ιντερνετ) 799ε με εκπτωση της ταξης των 150ε.αρα θα επρεπε να βαλω αλλα 150 εγω.....
η παννυ εχει ερθει στο τοπικο υποκαταστημα,αλλα σκεφτομαι να προτεινω να παρω μια 50ρα LG χαμηλοτερης ποιοτητας χωρις να βαλω λεφτα....

Να υποθέσω ότι δεν φέρνουν την S30; Και μοιράζεστε την διαφορά για την UT30;

Εγώ προσωπικά πιστεύω αφού δεν υπήρξε απόκριση τόσες ημέρες δεν θα υπάρξει και στο μέλλον. Άρα θεωρώ ότι πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη "μέρα". Βέβαια θωρώ οτι ο πιο κατάλληλος για να μας πει αν, πως και πότε πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα είναι το μέλος tsormba που είχε αναλάβει και τα εξώδικα. Εγώ λοιπόν αναμένω μια ενημέρωση από το φίλο μας αν και δεν έχω πολλές ελπίδες ότι αυτό θα τελεσφορήσει με κάποια θετική για εμάς έκβαση. Στην Ελλάδα ζούμε.

@tsormba

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από την τελευταία επικοινωνία με το Multirama, να υποθέσουμε ότι τελικά δεν πρότειναν κάποια λύση?

Μίλησα την προηγούμενη Τετάρτη για έκτη φορά με multirama , μου είπαν ότι αυτοί συμφωνούν αλλά καθυστερούμε γιατί η intertec η οποία και αυτή συμφωνεί , περιμένει απάντηση από τα κεντρικά της Panasonic.
Τους είπα ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο , και θα τους περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή. Μου είπε ότι ακόμα και αν δεν δεχθεί η Panasonic να μην προχωρήσουμε, διότι θα μας κάνουν πρόταση από μονοί τους.
Μίλησα ξανά την Παρασκευή και μου είπαν να περιμένω το αργότερο μέχρι την Δευτέρα..
Σήμερα Τρίτη και δεν έχω πάρει καμία απάντηση..
Πείτε μου τι θέλετε να κάνουμε? Περιμένουμε ή καταθέτουμε την αγωγή?
Όσον άφορα τον κοτσοβολο, ακόμα προσπαθώ να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο..το απόλυτο χάος , είπαν θα με πάρουν 3 φορές και τίποτα..

Από την στιγμή που έχουμε επικοινωνία εγώ θα πρότεινα να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Βέβαια όχι για απάντηση από τα κεντρικά της πανασόνικ. Ήδη καθυστέρησαν να απαντήσουν 6 μήνες στην ερώτηση που έκανα τον Ιούνιο του 2010...
Δεν απαντά η Ευρωπαϊκή πανασόνικ...

Ότι κάνουν οι εδώ (κατάστημα-αντιπροσωπεία).

Και εγώ προτείνω να περιμένουμε άλλη μια βδομάδα και αν δε γίνει τίποτα καταθέτουμε την αγωγή.
Άλλωστε κάναμε υπομονή για πάνω απο ένα χρόνο.

Συγχαρητήρια από εμένα για την επιτυχία του δικηγόρου μας (tsormba πάντα νίκες σου εύχομαι) αλλά και στα παιδιά που από την αρχή διαπίστωσαν την έλλειψη και ξεκίνησαν τις διαδικασίες. Μπράβο σε όλους. Άντε να δούμε τώρα ποιες τηλεοράσεις θα μας προτείνουν και ποια από αυτές θα μας προτείνετε εσείς οι πιο έμπειροι.
:award::award:

Μάλλον τα νέα είναι πολύ ευχάριστα και λέω μάλλον γιατί στην Ελλάδα οφείλεις να κρατάς πάντα επιφυλάξεις.

Όσο για τη λίστα που λένε.
Η χειρότερη πανασόνικ πλάσμα με ifc pro είναι η s30 αλλά δεν την βλέπω ούτε στον κατάλογο του multirama ούτε στο σκρούτζ υπάρχει.
Μετά είναι η G30 αλλά έχει 999 ευρώ στο multi..
Για να δούμε τι θα μας προτείνουν.

Καλημερα.
πρεπει να ειμαι ο πρωτος απο τους δωδεκα,ε;
Μολις παρελαβα απο το Πλαισιο την Panasonic P42UT30E...
ειχαμε ερθει σε συμφωνια για την συγκεκριμενη απο τα μεσα Οκτωβρη,αλλα χρονοτριβουσα μπας και παρω μια 50ρα....
τοτε η 42ρα με το 3D δεν υπηρχε καν στο μαγαζι,και μου τη δινανε προς 799ε και μαλιστα στη συμφωνια δεν ηταν μεσα τα 2 ζευγη γυαλιων...
ετσι με αυτη την καθυστερηση,κερδισα και 50ε στην τιμη της μιας και επεσε λιγο,αλλα και τα 2 ζευγη γυαλυων που δινοταν πακετο, απαξ και εμφανιστηκε στους καταλογους του μαγαζιου σαν ενας κωδικος.....
προσωπικα μου φαινεται παρα πολυ καλη συμφωνια να επιστρεφω μια τηλεοραση που περσι 22/12 αγοραστηκε για 499ε,να μου την παιρνουν πισω για 649ε και να μου δινουν μια στις ιδιες ιντσες με το περιφημο IFC φιλτρακι αλλα και το σημαντηκοτερο με δυνατοτητα 3D και δυο ζευγη γυαλια δωρο,δυνατοτητα συνδεσης στο διαδικτυο κλπ....
η δικη μου επιβαρυνση ηταν μονο 100ε.

ευχομαι τα ιδια και καλυτερα και στου υπολοιπους 11.....

100_1963.jpg

100_1964.jpg

100_1968.jpg

100_1965.jpg

η εκπληξη μου ηρθε το μεσημερακι οταν ξαναπερασα να βαλω κατι υπογραφες ολογραφως .....
ειχαν ηδη στημενη τη παλια μου με κιτρινο καρτελακι προσφορας,στα 449ε !!!!
σε ενα χρονο δηλαδη εχασε μονο 50ε,και η νεα,η U30 πωλειται στην ιδια τιμη και χαμηλοτερα αν την κλεισεις απο το ιντερνετ......
αλλα και παλι φτηνη ειναι, οταν υπαρχουν ατομα που δινουν -οπως ειδα σε μια ετοιμη παραγγελια στον υπολογιστη του μαγαζιου- 1100ε για μια 40ρα λεντ......

μου φαινεται οτι ο Γιωργος ηξερε τι ελεγε με το περιφημο "λεφτα υπαρχουν".....

Μεγειά!
Η U30 έχει χειρότερα χαρακτηριστικά στα "χαρτιά" από την U20, λογικό είναι να έχει χαμηλότερη τιμή.

Νέα από τα multirama δεν ακούσαμε...