@petasis
Γιωργο μου επιβεβαιωνεις σε παρακαλω οτι εισαι o.k. με τα στοιχεια μου;
Θετικές εξελίξεις βλέπω με τα εξώδικα (καλό είναι αυτό, δεν το περίμενα), αλλά βρε παιδιά, μην εκθειάζουμε κιόλας τα καταστήματα για "άκρως επαγγελματικές συμπεριφορές". Καταλαβαίνω ότι αναλαμβάνουν το κόστος της αντικατάστασης, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε σε εξώδικα για να συμβεί αυτό.
Το μπράβο θα ήταν αν δεν είχαμε φτάσει εκεί. Απλά, διαχειρίζονται την κατάσταση σε σχέση με τις επιπτώσεις μιας χαμένης δίκης.
Και φυσικά είμαστε στους 15 μήνες από τότε που επισήμανα την έλλειψη του IFC στην πανασόνικ...
Τι θα ήταν επιτυχία? Η Panasonic να παραδεχτεί το λάθος της και να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη, δωρεάν αλλαγή της συσκευής με μια πολύ ακριβότερη με ICFpro , 3D και άλλα καλούδια και ένα blue-ray δώρο για την ταλαιπωρία?
Πέρυσι ο garfield θα έπαιρνε 500 πίσω από την Πανασόνικ αν επέστρεφε την τηλεόραση, σε μετρητά.
Τώρα θα πληρώσει επιπλέον 150 ευρώ (650 μείον 500) για μια καλύτερη (είναι?) τηλεόραση, εφόσον την αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα.
Θα έχει επιστροφή δηλαδή ξανά 500 ευρώ, εφόσον δεχτεί να ξαναγοράσει ακριβότερη συσκευή από το ίδιο κατάστημα.
Κατανοώ πως δεν είμαστε στην Αμερική και είναι κι αυτή μια λύση, αλλά τουλάχιστον ας μην το πανηγυρίζουμε και εξυμνούμε καταστήματα και εταιρίες. Τι θα γίνει με την U20; Θα πρέπει ξανά να επιστραφεί;
Αν και δεν έχω δει τις τηλεοράσεις να παίζουν, ίσως η αγορά 50άρας χωρίς επιπλέον χρήματα να είναι μια μορφή "αποζημίωσης" για τον garfield, αλλιώς δεν βλέπω πιο το κέρδος σε σχέση με πέρυσι. Φιλικά πάντα.
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τι είναι αυτά που λέτε?
Αν θα πρέπει να επιστραφεί η U20? Όχι θα την κρατήσετε και θα σας κάνουν και μια καινούργια δώρο.
Θα έπαιρνε πέρυσι 499 ευρώ μετρητά . Και ποια τηλεόραση θα αγόραζε με τα 500 ευρώ ακριβώς?
Τώρα μετά από έναν χρόνο χρήσης της U20 των 499 ευρώ παίρνει καινούργια των 650 ευρώ χωρίς να δώσει χρήματα και δεν βλέπετε σε αυτό κανένα κέρδος?
Ή δίνει 150 ευρώ και παίρνει TV των 799 ευρώ και πάλι δεν βλέπεται κανένα κέρδος?
Μια ψηλή ξανθιά δώρο , να σας κάνει zapping τα κανάλια ίσως?
Φιλικά πάντα.
Ισως να μην καταλαβα εγω, αλλα την τηλεοραση των 650 θα την παρει δινοντας αλλα 150. Αν ειναι οντως ετσι, πρεπει να ξαναδειτε τα σχολια σαςΕπισης θα προτιμουσα μελαχρινη προς χειρισμο τηεκοντρολ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.