Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Τα εξώδικα έχουν ήδη παραδοθεί, δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε μεταβολή σε αυτά πλέον.
6 μήνες συλλέγαμε στοιχεία, όποιος δεν πρόλαβε είναι δύσκολο πλέον.

@petasis
Γιωργο μου επιβεβαιωνεις σε παρακαλω οτι εισαι o.k. με τα στοιχεια μου;

Εγώ προώθησα τα στοιχεία στον δικηγόρο (που έστειλες 08-10-2011). Θα πάρω ένα τηλέφωνο τον δικηγόρο να δω που βρισκόμαστε...

Καλημέρα ,
Μια μικρή ενημέρωση για το που βρισκόμαστε.
Πρώτα από όλα ένα μπράβο από μένα στο πλαίσιο για την άμεση επίλυση του προβλήματος.
Ήταν οι πρώτοι που με πήραν αμέσως τηλέφωνο και ζήτησαν να λύσουμε το ζήτημα εξωδικαστικά με τον καλύτερο τρόπο για τον Σπύρο.
Όσον αφορά το multirama και τον Κωτσοβολο , τους πήρα εγώ τηλέφωνο χτες και θα έχω απάντηση μέχρι την άλλη τετάρτη
Αν η απάντηση είναι αρνητική καταθέτουμε την αγωγή.
Έχουν γίνει ήδη κάποια έξοδα 190 ευρώ τα οποία έχει καλύψει ο Γεώργιος (petasis)
Τα εξώδικα έφυγαν στις 3/10/2011 με τα στοιχεία εκείνων που είχα μέχρι εκείνη την ημέρα.
Περίμενα τα στοιχεία πολλούς μήνες…
Αυτά προς το παρών..προηγούμαστε 1-0 αλλά το παιχνίδι έχει δρόμο ακόμα..

ενα μεγαλο ευχαριστω απο την πλευρα μου στον vaflas και τα αλλα παιδια που σηκωσαν το λαβαρο της καταγγελιας, στον petasis για το πεισμα του και στο Σταυρο (tsorba) που ετρεξε δικαστικα το θεμα....

Ενα μεγαλο μπραβο και στο Πλαισιο για την ακρως επαγγελματικη συμπεριφορα τους που αποδεικνυει τι σημαινει after sales support.
ετσι κρατανε πιστους τους υπαρχοντες πελατες και κερδιζουν νεους...

Ευγενεστατη η υπευθυνη της εταιριας,κ.Κουρκουνα που ειχα επικοινωνια για το θεμα αυτο, και το ερχομενο Σαββατο θα εχει ερθει η νεα μου Παννυ στο τοπικο καταστημα...
εδειξε μεγαλη καταννοηση οταν της ζητησα να δει ποια νεα μοντελα-πλασμα θα εχουν προσεχως διαθεσιμα για να διαλεξω με το λιγοτερο δυνατο κοστος για μενα...
Σημερα μου ειπε οτι η 42ρα UT30 ειναι η μονη που θα καλυπτει αυτα που ζηταω και ετσι πολυ συντομα θα εχω νεα και τρισδιαστατη τηλεοραση με την πετρα του σκανδαλου (IFC) να υπαρχει και στο περιεχομενο του κουτιου....

Καλησπέρα σε όλους!
Έχω καλά νέα!
Μετά από 3 τηλεφωνικές συνομιλίες με την νομική υπηρεσία του multirama με πληροφόρησαν χτες ότι αποφάσισαν να λύσουν εξωδικαστικά και αυτοί το θέμα, με επιστροφή της τηλεόρασης και αλλαγή με μοντέλο της Panasonic που θα έχει το ICF pro χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση.
Δεν μου έδωσαν άλλες λεπτομέριες και μου είπαν ότι θα έχω συγκεκριμένες απαντήσεις αφού ελέγξουν όλα τα παραστατικά (αποδείξεις- τιμολόγια )μέχρι την Παρασκευή.
Δεν ξέρω ποιο μοντέλο έχουν κατά νου και γι’αυτό κρατώ κάποιες επιφυλάξεις..
Όσον άφορα τον Κοτσοβολο , μίλησα με τον προϊστάμενο του καταστήματος από όπου έγινε η αγορά, είναι και αυτός θετικός σε αυτήν τη κατεύθυνση αλλά δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν. Είπε ότι θα μιλήσει με τα κεντρικά και θα με πάρει τηλέφωνο.

Θετικές εξελίξεις βλέπω με τα εξώδικα (καλό είναι αυτό, δεν το περίμενα), αλλά βρε παιδιά, μην εκθειάζουμε κιόλας τα καταστήματα για "άκρως επαγγελματικές συμπεριφορές". Καταλαβαίνω ότι αναλαμβάνουν το κόστος της αντικατάστασης, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε σε εξώδικα για να συμβεί αυτό.

Το μπράβο θα ήταν αν δεν είχαμε φτάσει εκεί. Απλά, διαχειρίζονται την κατάσταση σε σχέση με τις επιπτώσεις μιας χαμένης δίκης.

Και φυσικά είμαστε στους 15 μήνες από τότε που επισήμανα την έλλειψη του IFC στην πανασόνικ...

σημερα περασα μια βολτα απο το Πλαισιο για χαζευτηρι...
στην εισοδο ειχαν στημενη μια LG 50PW450 που επαιζε με μπλε δισκο....
ψυλλοι στα αυτια μου μπηκανε,και την κοιτουσα αρκετη ωρα...αν και δεν ειναι φουλ,ειχε καλη εικονα...
αρχιζω να εχω δευτερες σκεψεις,αφου αν παρω αυτην θα γλιτωσω τα 150ε (δεν πολυ-περισευουν...) που θα πρεπει να τσονταρω για την Παννυ και θα κερδισω 8 ολοκληρες ιντσες..... δε μιλαω για το τρισδιαστατο της υποθεσης αφου πιστευω πως θελει 4πλασιες ιντσες τουλαχιστον για να δειξει....
αλλα ακομα κι αν το προσμετρησουμε,τα γυαλια της LG ειναι πολυ φτηνοτερα (απο εξω) απο της Παννυ....
βεβαια καπου διαβασα οτι στην LG μετα απο 20' με γυαλια σε πιανει ναυτια 10 μποφωρ.....
το θετικο για τη "γιαπωνεζα" ειναι οτι ξερω πως η εικονα της θα ειναι αριστη αν κρινω απο την υπαρχουσα U20.... ποσο μαλλον η νεα φουρνια...

η χρηση της οποιας νικητριας θα ειναι καθαρα τηλεοπτικο κομματι και αργοτερα σε ενα χρονο το πολυ θα αποσυρθει στο υπνοδωματιο,αφου το σαλονι κανει κρα για 60αρα υπο τη σκεπη των 123" του προβολεα...
εκει θα κουμπωσει και κανα δορυφορικο και ps3. αλλα και παλι τα περισσοτερα παιχνιδια σε 720π δε βγαινουν; οεο;
ασε που 50" σε υπνοδωματιο θα ειναι θεεικα...

τι λετε; να κανω down scale ή οχι;

Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Θετικές εξελίξεις βλέπω με τα εξώδικα (καλό είναι αυτό, δεν το περίμενα), αλλά βρε παιδιά, μην εκθειάζουμε κιόλας τα καταστήματα για "άκρως επαγγελματικές συμπεριφορές". Καταλαβαίνω ότι αναλαμβάνουν το κόστος της αντικατάστασης, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε σε εξώδικα για να συμβεί αυτό.

Το μπράβο θα ήταν αν δεν είχαμε φτάσει εκεί. Απλά, διαχειρίζονται την κατάσταση σε σχέση με τις επιπτώσεις μιας χαμένης δίκης.

Και φυσικά είμαστε στους 15 μήνες από τότε που επισήμανα την έλλειψη του IFC στην πανασόνικ...

Να με συγχωρήσετε που δεν θα συμμετέχω στους πανηγυρισμούς επίσης, παίρνω το θάρος να σχολιάσω ξανά λόγω της όποιας "συνεισφοράς" μου στο θέμα, αν και τελικά έχω αποσυρθεί από τη δικαστική συνέχεια.
Απορρίψαμε οι περισσότεροι την επιστροφή χρημάτων από την Πανασόνικ, τόσους μήνες πριν ως ασύμφορη και όχι ηθικά σωστή, καθώς το πρόβλημα ήταν η έλλειψη ψευδώς διαφημιζόμενου τεχνικού χαρακτηριστικού, σε μια κατά τα άλλα αξιοπρεπή και value for money τηλεόραση (ειδικά στις τιμές προσφοράς που αγοράστηκε).
Τώρα, τόσο καιρό μετά, με τόσους κόπους και εξώδικα, θεωρείτε επιτυχία το να δώσετε επιπλέον χρήματα για ανταλλαγή της U20 με κάποια άλλη στο κατάστημα; Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τηλεόραση με άσχετα τεχνικά χαρακτηριστικά... Για πιο λόγο τότε απορρίφθηκε αρχικά η απάντηση της Πανασόνικ και προχώρησε η δικαστική διαμάχη, με τόση χρονοκαθυστέρηση και επιπλέον έξοδα;

Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που επιθυμεί. Εγώ περιμένω την πρόταση από τα multirama, για να δω τι προτείνουν χωρίς επιπλέον χρήματα φυσικά.
Το λογικό είναι ανταλλαγή με 42S30 & 50UT30.

Αυτό θεωρώ εγώ λύση, ή φυσικά τα χρήματα μου πίσω με τόκους 16 μηνών.

Επίσης συζητάω χρηματική διαφορά από την τιμή της 50UT30, για να πάω σε 50 σειρά G/VT, αν όμως εγώ το αποφασίσω.

Με την άποψη του petasis συμφωνώ και αυτό θέλω να τονίσω.
Πως από τη στιγμή που ανέλαβε δικηγόρος, νόημα έχει η αντικατάσταση τουλάχιστον με τηλεόραση με τις σωστές (αυτές που διαφημιζόταν) τεχνικές προδιαγραφές Panasonic στις ίδιες ίντσες.
Ηθικά σωστή θα ήταν και η όποια "αναβάθμιση" μοντέλου και ιντσών, ως αποζημίωση για την ταλαιπωρία και τα έξοδα δικηγόρου/δικαστηρίων, για να μην αναφέρουμε τους τόκους που περιέχονται στις δικαστικές αποφάσεις.
Αυτό θα χαρακτήριζα εγώ σωστή συμπεριφορά και επαγγελματική αντιμετώπιση προς τους πελάτες.

Το να παζαρεύετε άλλες "λύσεις" είναι προς το συμφέρον των καταστημάτων, πολύ περισσότερο μιας και η επιστροφή χρημάτων είχε ήδη προταθεί και την απορρίψαμε πριν από καιρό.

Θα μου επιτρέψετε να κάνω και εγώ το σχόλιο μου αφού τρέχω την υπόθεση και είμαι εγώ που έρχομαι σε επαφή με τα καταστήματα.
Πρώτα από όλα το τι είναι επιτυχία το καθορίζει το περιβάλλον που διαπραγματεύεσαι .
Δεν είμαστε στην Αμερική και δεν διαπραγματευόμαστε με την apple..Δυστυχώς είμαστε στην Ελλάδα με ότι σημαίνει αυτό(μόνο άσχημα σημαίνει..).
Τι θα ήταν επιτυχία? Η Panasonic να παραδεχτεί το λάθος της και να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη, δωρεάν αλλαγή της συσκευής με μια πολύ ακριβότερη με ICFpro , 3D και άλλα καλούδια και ένα blue-ray δώρο για την ταλαιπωρία?
Στην Αμερική ίσως..
Στην Ελλάδα όμως,
Πρώτου να σταλούν τα εξώδικα , υπήρξε επικοινωνία από τα παιδιά και με τα τρία καταστήματα (πλαίσιο, multirama , κοτσοβολο) χωρίς καμιά επιτυχία.
Δεν τους ενδιέφερε καθόλου να ασχοληθούν αφού το θέμα αφορά την panasonic..
Η Panasonic είχε προτείνει επιστροφή χρημάτων χωρίς τόκους και ούτε λόγο για αλλαγή της συσκευής με άλλη.
Επιτυχία λοιπόν για τον Σπύρο(Garfield) που τώρα ,θα αλλάξει την συσκευή του έναν χρόνο μετά με καινούργια, θα πάρει τους τόκους υπερημερίας που του αναλογούν( έτσι υπολογίστηκε η έκπτωση των 150 ευρώ) και θα πάρει μια συσκευή που θα έχει το χαρακτηριστικό που έλειπε ICFpro + extra χαρακτηριστικά 3d κτλ(γι’αυτό και τα επιπλέον χρήματα) και το κυριότερο δεν θα χρειαστεί να πάει στα δικαστήρια με ότι σημαίνει αυτό( επιπλέον πολύ χρόνο και το κυριότερο επιπλέον έξοδα αφού ο Σπύρος τρέχει την αγωγή μόνος του, δεν είναι με άλλους 6 να μοιράζεται τα έξοδα που σημαίνει ότι και να κερδίσει πανηγυρικά το δικαστήριο στο τέλος πιο λίγα θα πάρει αν αφαιρέσουμε τα έξοδα που θα έχει κάνει.
Είναι το ίδιο λοιπόν με το να είχε δεχτεί την πρόταση της Panasonic και να είχε πάρει 499 ευρώ ή να πήγαινε δικαστικά και να πλήρωνε σχεδόν τα μισά από αυτά που θα κέρδιζε σε δικαστικά έξοδα?
Όσον αφορά το multirama τα δεδομένα είναι διαφορετικά διότι την αγωγή θα την καταθέσουν 6 και τα έξοδα θα είναι πολύ λιγότερα άρα διαπραγματευόμαστε από πολύ καλύτερη θέση. Είμαστε σε καλό δρόμο πάντως , είναι θετικοί και είναι και αυτό μεγάλη επιτυχία στην Ελληνική πραγματικότητα.
Ο κοτσοβολος δεν ακούστηκε ακόμα..
Σε αυτήν λοιπόν την Ελληνική πραγματικότητα , καλό είναι να γίνεται ο διαχωρισμός στον τρόπο αντιμετώπισης και συμπεριφοράς του κάθε καταστήματος.

Τι θα ήταν επιτυχία? Η Panasonic να παραδεχτεί το λάθος της και να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη, δωρεάν αλλαγή της συσκευής με μια πολύ ακριβότερη με ICFpro , 3D και άλλα καλούδια και ένα blue-ray δώρο για την ταλαιπωρία?

Ε, δεν νομίζω να περιμένει κανείς κάτι τέτοιο. Μια τηλεόραση με IFC Pro στις ίντσες της αρχικής αγοράς ζητάμε.
Αν είναι σχόλιο επειδή ανάφερα την 50UT30, είναι γιατί δεν υπάρχει 50S30. Δεν φταίω εγώ που η πανασόνικ δεν έβγαλε 50 άρα S30... -bye-

Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Πέρυσι ο garfield θα έπαιρνε 500 πίσω από την Πανασόνικ αν επέστρεφε την τηλεόραση, σε μετρητά.
Τώρα θα πληρώσει επιπλέον 150 ευρώ (650 μείον 500) για μια καλύτερη (είναι?) τηλεόραση, εφόσον την αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα.
Θα έχει επιστροφή δηλαδή ξανά 500 ευρώ, εφόσον δεχτεί να ξαναγοράσει ακριβότερη συσκευή από το ίδιο κατάστημα.
Κατανοώ πως δεν είμαστε στην Αμερική και είναι κι αυτή μια λύση, αλλά τουλάχιστον ας μην το πανηγυρίζουμε και εξυμνούμε καταστήματα και εταιρίες. Τι θα γίνει με την U20; Θα πρέπει ξανά να επιστραφεί;

Αν και δεν έχω δει τις τηλεοράσεις να παίζουν, ίσως η αγορά 50άρας χωρίς επιπλέον χρήματα να είναι μια μορφή "αποζημίωσης" για τον garfield, αλλιώς δεν βλέπω πιο το κέρδος σε σχέση με πέρυσι. Φιλικά πάντα.

Re: Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Πέρυσι ο garfield θα έπαιρνε 500 πίσω από την Πανασόνικ αν επέστρεφε την τηλεόραση, σε μετρητά.
Τώρα θα πληρώσει επιπλέον 150 ευρώ (650 μείον 500) για μια καλύτερη (είναι?) τηλεόραση, εφόσον την αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα.
Θα έχει επιστροφή δηλαδή ξανά 500 ευρώ, εφόσον δεχτεί να ξαναγοράσει ακριβότερη συσκευή από το ίδιο κατάστημα.
Κατανοώ πως δεν είμαστε στην Αμερική και είναι κι αυτή μια λύση, αλλά τουλάχιστον ας μην το πανηγυρίζουμε και εξυμνούμε καταστήματα και εταιρίες. Τι θα γίνει με την U20; Θα πρέπει ξανά να επιστραφεί;

Αν και δεν έχω δει τις τηλεοράσεις να παίζουν, ίσως η αγορά 50άρας χωρίς επιπλέον χρήματα να είναι μια μορφή "αποζημίωσης" για τον garfield, αλλιώς δεν βλέπω πιο το κέρδος σε σχέση με πέρυσι. Φιλικά πάντα.

σωστα τα λες...
η U20 θα πρεπει να επιστραφει και η αρχικη συμφωνια ειναι καταβολη αλλων 150ε για να αποκτησω την αναβαθμισμενη με IFC & 3D, UT20 στις ιδιες ιντσες (42)....αν θελω να μη δωσω εξτρα χρημα θα πρεπει να προτεινω την ανταλλαγη με μια 50ρα hd ready αφου το Πλαισιο δεν εχει και πολλες επιλογες σημερα στα 650ε...
το γιατι εδωσα τα ευσημα στο Πλαισιο το εξηγησε καλυτερα ο Σταυρος. σε περιπτωση που θα επρεπε να κινηθω δικαστικα,μαλλον θα εκανα πισω γιατι ειμαι μονος και δε θα ειχα καποιο κερδος σοβαρο... τωρα μπορω να διαλεξω αναμεσα σε δυο καλες επιλογες μετα απο ενα χρονο χρησης,ειτε αυτη ειναι ποιοτικη ειτε μεγεθους σε βαρος της ποιοτητος....

Re: Απάντηση: Re: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τι είναι αυτά που λέτε?
Αν θα πρέπει να επιστραφεί η U20? Όχι θα την κρατήσετε και θα σας κάνουν και μια καινούργια δώρο.
Θα έπαιρνε πέρυσι 499 ευρώ μετρητά . Και ποια τηλεόραση θα αγόραζε με τα 500 ευρώ ακριβώς?
Τώρα μετά από έναν χρόνο χρήσης της U20 των 499 ευρώ παίρνει καινούργια των 650 ευρώ χωρίς να δώσει χρήματα και δεν βλέπετε σε αυτό κανένα κέρδος?
Ή δίνει 150 ευρώ και παίρνει TV των 799 ευρώ και πάλι δεν βλέπεται κανένα κέρδος?
Μια ψηλή ξανθιά δώρο , να σας κάνει zapping τα κανάλια ίσως?
Φιλικά πάντα.

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τι είναι αυτά που λέτε?
Αν θα πρέπει να επιστραφεί η U20? Όχι θα την κρατήσετε και θα σας κάνουν και μια καινούργια δώρο.
Θα έπαιρνε πέρυσι 499 ευρώ μετρητά . Και ποια τηλεόραση θα αγόραζε με τα 500 ευρώ ακριβώς?
Τώρα μετά από έναν χρόνο χρήσης της U20 των 499 ευρώ παίρνει καινούργια των 650 ευρώ χωρίς να δώσει χρήματα και δεν βλέπετε σε αυτό κανένα κέρδος?
Ή δίνει 150 ευρώ και παίρνει TV των 799 ευρώ και πάλι δεν βλέπεται κανένα κέρδος?
Μια ψηλή ξανθιά δώρο , να σας κάνει zapping τα κανάλια ίσως?
Φιλικά πάντα.

Εμένα μια χαρά διευθέτηση μου φαίνεται.

Και περιμένω και τα άλλα δύο καταστήματα (κοτσόβολος και μουλτιράμα), ελπίζοντας σε ανάλογη προσφορά (δηλαδή αλλαγή με τηλεόραση ίδιων ιντσών με IFC Pro).

Ισως να μην καταλαβα εγω, αλλα την τηλεοραση των 650 θα την παρει δινοντας αλλα 150. Αν ειναι οντως ετσι, πρεπει να ξαναδειτε τα σχολια σας ;)Επισης θα προτιμουσα μελαχρινη προς χειρισμο τηεκοντρολ!

Re: Απάντηση: Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Ισως να μην καταλαβα εγω, αλλα την τηλεοραση των 650 θα την παρει δινοντας αλλα 150. Αν ειναι οντως ετσι, πρεπει να ξαναδειτε τα σχολια σας ;)Επισης θα προτιμουσα μελαχρινη προς χειρισμο τηεκοντρολ!

Να πω την αλήθεια, και εγώ έχω μπερδευτεί. Αν είναι αλλαγή με την 42S30, το θεωρώ καλό...