Επίσημο thread καταγγελίας κατά της Panasonic για τις plasma U20

Ξέρει κανείς σε ποιο ειρηνοδικείο θα γίνει η αυριανή; Εγώ θέλω να πάω. Θα έρθει κανείς άλλος;

Τελικά αύριο είναι η δικάσιμος για multirama. Όχι για κωτσόβολο. Θα γίνει αύριο, στο ειρηνοδικείο Μαραθώνα.
Βρήκα μια διεύθυνση εδώ: http://www.vrisko.gr/details/_3440da2aa_c_c3i5a6aa0c57a0724_d

Κατά πάσα πιθανότητα, αύριο θα πάρει απλά μια αναβολή λόγω προσεπίκλησης. Εγώ θα πάω πάντως... :smile:

Δυστυχώς, άργησα μια ώρα μέχρι να βρω που είναι το ειρηνοδικείο και έχασα το συμβάν. Έφτασα κατά τις 10:30 (ξεκίνησαν στις 9:30). Είχαμε το νούμερο 14 & 16. Κάθισα μέχρι το τέλος, και μόλις τέλειωσε η υπόθεση 13, άρχισαν αν φεύγουν... Ρώτησα την δικαστή τι θα γίνει με την δική μου υπόθεση, και μου είπε ότι έγινε πριν φτάσω. Πήγα στο γραφείο, είδαν τα πρακτικά και μου είπαν ότι η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 6 Νοεμβρίου (του 2013). Λόγο αναβολής δεν θυμόταν, αλλά τελικά με λίγο "τσίγκλισμα" θυμήθηκε ότι θα φωνάξουν την "πανασόνικ". Οπότε, έγινε το αναμενόμενο. Ευτυχώς, ο δικηγόρος ήταν στην ώρα του.
Γιατί εγώ έκανα επί 2,5 ώρες το γύρω της αττικής...

Από ότι είδα στο πρόγραμμα, η υπόθεση 14 έγραφε το δικό μου όνομα (άρα αφορούσε την 50άρα), και η υπόθεση 16 ένα άλλο όνομα (υποθέτω οι 42άρες), και οι 2 από τα multirama.
Δεν ρώτησα αν και η υπόθεση 16 πήρε την ίδια αναβολή (επειδή δεν είχε το δικό μου όνομα). Θα μάθω το απόγευμα από τον δικηγόρο.

Last edited:
Την έδωσε το δικαστήριο δηλαδή την αναβολή;

Για μας οι τόκοι συνεχίζουν να γράφουν;

Είναι μια διαδικασία που λέγεται "προσεπίκληση" (ή κάπως έτσι). Όταν κάνεις αγωγή εναντίων κάποιου (π.χ. multirama), και αυτός θεωρεί ότι φταίει και κάποιος άλλος (π.χ. intersys), τότε καλεί και αυτόν τον άλλο στην διαδικασία. Οπότε, για να γίνει αυτή η διαδικασία (που θέλει και κάποια έγγραφα), αναγκαστικά ορίζεται αναβολή. Αυτό έγινε σήμερα. Οι τόκοι μετράνε μέχρι να βγει η απόφαση. Λογικά, θα γράφει η απόφαση ακριβές ποσό.

Μέχρι να γίνει η δίκη να βγει η απόφαση , να εκδικαστεί η υπόθεση στο εφετείο κτλ. θα πάρουν για αποζημίωση μια OLED.:2thumb22sup:

Δεν πάνε εφετείο αυτές οι υποθέσεις. 6 Νοεμβρίου θα είναι η τελική δικάσιμος.

Όντως έτσι είναι. Ισχύουν ειδικές διατάξεις περί μικροδιαφορών (ρώτησα την γυναίκα μου) οπότε δεν υπόκειται σε έφεση.

Έχει υπολογίσει κανείς πόσα θα πάρουμε περίπου αν κερδίσουμε επιστροφή χρημάτων + τόκων ;

Και το θέμα είναι αν το δικαστήριο θα μας κατοχυρώσει και τα έξοδα του δικηγόρου.

Χμ, δεν την θυμόμουν και δεν πήγα. Ποια δίκη ήταν στις 6/6; Πρέπει να μάθουμε και τι έγινε...
Λογικά θα έγινε το ίδιο.

Αν κρίνω από αυτή την ανάρτηση: http://www.avclub.gr/forum/showthre...ma-U20?p=1056673455&viewfull=1#post1056673455

27/3 ήταν multirama (50") και Κωτσόβολος.
6/6 πρέπει να ήταν multirama 42"; Λογικά, αφού αφορά τα multirama ήταν στο ίδιο ειρηνοδικείο (Μαραθώνα που δεν είναι φυσικά στον Μαραθώνα).

Λίγο πιο κάτω απο εκείνο το post γράφεις ότι

“Τελικά αύριο είναι η δικάσιμος για multirama. (27/3) Όχι για κωτσόβολο. Θα γίνει αύριο, στο ειρηνοδικείο Μαραθώνα. “

έγινε δηλαδή άλλη δικάσιμος για τις 50’ (27/3) και άλλη για τις 42’ (6/6) του multirama?

Πάνε όλες για 6 Νοεμβρίου έτσι ?

Last edited: