Αν ενδιαφέρετε κάποιος σοβαρά για φωτογραφία και βίντεο σε κινητό, το Xiaomi 14 ultra και τώρα ο διαδοχός του 15 ultra είναι μονόδρομος!!Και εκεί που ήμασταν σούπερ με το 14 ultra, τσουπ νατος ο διάδοχος.
Καμία σχέση..Πλέον τα iphone, samsung κτλ μοιάζουν αρχαία και δεν το λέω υποτιμικά αλλά οι Κινέζοι χρόνο με το χρόνο δίνουν το κάτι παραπάνω.
Good for you. Εγω που το επιασα λιγο, ουτε για αστειο δεν θα αλλαζα το iPhone (ή αντιστοιχα το ultra) για αυτο. Το μονο που μου αρεσε πραγματικα ηταν η θηκη με το shutter button.Εγώ μετά από 1 χρόνο με το Xiaomi 14 Ultra μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν μου έλειψε τίποτα ώστε να κοιτάξω κάποια άλλη επιλογή. Σε όλα κορυφή και το Software πλέον δεν έχει κάτι να ζηλέψει από ios βασικά το ψιλό αντέγραψαν σε πολλά άλλα δεν πειράζει και τόσο.
Σαν πακέτο οκ είναι και θέμα γούστου, άλλα καθαρά φωτογραφικά η Xiaomi με το Ultra το πήγε σε άλλο επίπεδο, ο βασικός φακός 1 ίντσας με μηχανικό κλείστρο και οι 2 φωτεινοί τηλεφακοί f1,8 κάνουν τα άλλα κινητά (φωτογραφικά) να μοιάζουν σαν τον φτωχό συγγενή....συνδυαστικά με το Photohgraphy Κιτ ξεφεύγει πάρα πολύ από οτιδήποτε υπάρχει εκει έξω.Good for you. Εγω που το επιασα λιγο, ουτε για αστειο δεν θα αλλαζα το iPhone (ή αντιστοιχα το ultra) για αυτο. Το μονο που μου αρεσε πραγματικα ηταν η θηκη με το shutter button.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.