[Επίσημο] Xiaomi 15 Series

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

22 June 2006
35,198
NEO HRAKLEIO
Ένα θετικό των χιαομι που δεν έχει αναφερθεί, είναι ότι είναι τα μόνα κινητά προς το παρόν που υποστηριζουν πλήρως ΑΙ λειτουργίες στα Ελληνικά ..σε αντίθεση με Samsung Kai apple που μας σνομπαρουν επιδεικτικά!

karamela

AVClub Fanatic
6 November 2013
12,617
Ένα θετικό των χιαομι που δεν έχει αναφερθεί, είναι ότι είναι τα μόνα κινητά προς το παρόν που υποστηριζουν πλήρως ΑΙ λειτουργίες στα Ελληνικά ..σε αντίθεση με Samsung Kai apple που μας σνομπαρουν επιδεικτικά!
Ισχύει αυτό, εδώ έχει βγει τόσους μήνες το ΑΙ στα iPhones και δεν τα έχουμε πάρει ακόμα επίσημα, ενώ και όταν κάποια στιγμή το παρουμε Ελληνικά ούτε για αστείο…

22 June 2006
35,198
NEO HRAKLEIO
Υπάρχουν 2 εφαρμογές που κοιτάω τώρα και είναι πολύ καλές....

Η μία σου επιτρέπει να βγάζει Ελληνικούς υπότιτλους σε οποιο βίντεο ή ηχητικό παίζει real time

Η δεύτερη επιτρέπει 2 συνομιλητές να επικοινωνούν πάλι real time με μετάφραση και στα Ελληνικά .

Sent from my 24030PN60G using Tapatalk
efddb679047d7285c8b0d627acee9f6c.jpg

• Like
Reactions: karamela

karamela

AVClub Fanatic
6 November 2013
12,617
Στο μεταξύ και στην εφαρμογή της κάμερας (14 ultra) βγάζει νέες δυνατότητες AI Και κάνει κάνει συχνά Updates τις δυνατότητες AI. Με έχει εντυπωσιάσει η Xiaomi και πλέον έχω χτίσει ένα οικοσύστημα γύρω από αυτήν με κινητό (14 Ultra), το νέο ρολόι Redmi watch 5 και το Tablet 6S pro (Το Tablet γυάλισε στην συζύγο και είναι και τελικά λίγο πιο μεγάλο και άβολο για τις μετακινήσεις/εξωτερικές δουλειές που το θέλω και έτσι αύριο θα έχω το φρέσκο Xiaomi Pad 7 pro για να πάρει την θέση του!).

karamela

AVClub Fanatic
6 November 2013
12,617
Υπάρχουν 2 εφαρμογές που κοιτάω τώρα και είναι πολύ καλές....

Η μία σου επιτρέπει να βγάζει Ελληνικούς υπότιτλους σε οποιο βίντεο ή ηχητικό παίζει real time

Η δεύτερη επιτρέπει 2 συνομιλητές να επικοινωνούν πάλι real time με μετάφραση και στα Ελληνικά .

efddb679047d7285c8b0d627acee9f6c.jpg
Τα λέει και αναλυτικά στο παρακάτω video....ρίχνει και λίγο θάψιμο στην Samsung....βασικά μόνο η Xiaomi μας σέβεται και δίνει τις δυνατότητες AI και στα Ελληνικά....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,078
ΑΘΗΝΑ
Τα λέει και αναλυτικά στο παρακάτω video....ρίχνει και λίγο θάψιμο στην Samsung....βασικά μόνο η Xiaomi μας σέβεται και δίνει τις δυνατότητες AI και στα Ελληνικά....
ασχετο..
αυτος κανει πολυ καλα reviews αλλα με εκνευρίζει τρομερα η φωνη του..

• Like
Reactions: donk

karamela

AVClub Fanatic
6 November 2013
12,617
ασχετο..
αυτος κανει πολυ καλα reviews αλλα με εκνευρίζει τρομερα η φωνη του..
Ισχύει, είναι καλός γνώστης της τεχνολογίας και ότι λέει πάντα έχει μια βάση χωρίς φανφάρες, άλλα μιλάει και ακούγεται σαν καθυστερημένος!!

22 June 2006
35,198
NEO HRAKLEIO
Μπα, δεν αντέχω οικονομικά Τάσο!

Πάνε οι παλιές καλές εποχές....τώρα θα μείνω εδώ μέχρι να τα παίξει το κινητό.

karamela

AVClub Fanatic
6 November 2013
12,617
Λίγο πολύ τα ίδια, καλό μεν, πανάκριβο δε, skip και από εμένα, εκτός και αν το βρώ κάποια στιγμή σε τιμή χώμα....θα περιμένω του χρόνου το 16 Ultra για να αλλάξω το 14 Ultra.

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
16,928
Τήνος / Ελλάς
Και εγώ κρατάω θέση άμυνας και γιατί το 14 Ultra παραμένει φοβερό και γιατί θεωρώ ότι κανένα κινητό δεν αξίζει πάνω από τα 1000 λεφτά, ποτέ περιμένουμε κάποια σοβαρή μείωση τιμής ή κάποιο bug όπως πέρυσι να το πάρουμε μισή τιμή.

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
16,928
Τήνος / Ελλάς
Τα έχουμε ξαναπεί και μας λένε hater. Samsung και Apple είναι πια ξεπερασμένες φωτογραφικά. Μόνο οι Κινέζοι πάνε παραπάνω χρόνο με το χρόνο και η Google κάνει την προσπάθεια της χωρίς όμως τόσο θεαματικά αποτελέσματα.

• Like
Reactions: karamela

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
16,928
Τήνος / Ελλάς
Στα θετικά το λέει ξεκάθαρα.
Η καλύτερη κάμερα αυτή τη στιγμή σε Smartphone.

17 June 2006
25,081
Αθήνα
Ενώ οι Κινέζοι φαίνεται ότι τα δίνουν όλα για όλα , προσωπικά μου την δίνει η ληστρική επιλογή που έχουν κάνει που θυμίζει τους μεγάλους. Εξηγώ εδώ για να μην τα ξαναγράφω .

Chris75

Established Member
18 May 2008
176
Και εγώ κρατάω θέση άμυνας και γιατί το 14 Ultra παραμένει φοβερό και γιατί θεωρώ ότι κανένα κινητό δεν αξίζει πάνω από τα 1000 λεφτά, ποτέ περιμένουμε κάποια σοβαρή μείωση τιμής ή κάποιο bug όπως πέρυσι να το πάρουμε μισή τιμή.
Μπουαχαχαχά, ξυδάκι στους Κορεάτες, κι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.