[Επίσημο] Xiaomi Mi 9T / 9T Pro

Απάντηση: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T

Νίκο,το μυστικό όταν καταχωρεί το αποτύπωμα είναι να μην αλλάζει κάθε φορά την κλίση/θέση στο δάχτυλο,αλλά την 3η φορά.Να σηκώνει δλδ και να ξαναβάζει το δάχτυλο 2 φορές στην ίδια θέση.Θα δει ότι αν και βάζει το δάχτυλο στην ίδια θέση, προστίθενται γραμμές αποτυπώματος πάνω στη οθονη.Δοκίμασε και πες μου.

Ελπιζω η επερχόμενη αναβάθμιση να διορθώσει τα κακως κειμενα του software γιατι τετοιο χαλι δεν εχω συναντήσει σε καινούργια συσκευη.
Σημερα μου εκανε ένα τρελο που ομοιο του δεν μου εχει συμβει στο παρελθόν
Σε μερα πολύ ξεκούραστη για την συσκευη , με μολις δυο ωρες ενεργής οθόνης και μια κληση ενός λεπτού, ως το απόγευμα η μπαταρια ειχε πέσει στο 35%.
Εκανα επανεκκίνηση καθως ένιωσα την συσκευή ζεστη και καπου εκεί σταματησε η κατηφόρα.
Πως και γιατι άγνωστο.
Προχθές αυθαίρετα ενώ ενημέρωνε τις εφαρμογες της miui κατεβασε 3-4 άκυρες χωρις να με ρωτησει ( φυσικα τις εβγαλα)
Καποιες φορες που με καλουν και εχω το κινητο στην τσεπη η οθονη δεν αναβει και πρέπει να βρω τροπο η με το Power button η με διπλο tab να ξυπνήσω την οθονη.
Ακομα και το πιο απλο όπως είναι το swipe down για να δω τις ειδοποιήσεις δεν το πιανει σωστα και αρκετες φορες το καταλαβαίνει ως κινηση προς αριστερά η δεξια.
Πρεπει να κανω swipe καθετα με το χάρακα για να είναι σίγουρο το κατέβασμα της notification.
Τι στην ευχη κανουν τοσα χρονια με αυτην την miui δεν εχω καταλάβει;

Aν εχεις το 'απλο' καπου μεταξυ 22-31 Οκτωβριου θα παρει την MIUI 11 (που φυσικα δεν την λες και bug free..) :antlers:
Οι αλλες συσκευες λιγο αργοτερα.
Kαλως τα δεχτικες λοιπον και εγω μαλλον θα παω προς xiaomi μερια μεχρι τελος της χρονιας και μαλλον προς το Redmi note 8pro το οποιο μου αρεσε περισσοτερο απο το Μι9.
(Κατι που με φοβισε σε αυτο ειναι οτι τα εκθεσιακα κομματια που ειχαν ολα ειχαν burn in στην οθονη, οκ, τραβηγμενο μεν αλλα δεν παυει να υπαρχει ο φοβος να αρπαξω κανενα αποτυπωμα..)

Και για τα bug μην ανησυχεις ιδαιτερα, συμβαινουν και στις καλυτερς οικογενειες.
Σε εμενα πχ με την iOS13.1.3 to iphone 6s μου εκανε δυο φορες -στα κουφα- επανεκκινηση...

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T

Ωχ.. Αν αρχίσει τέτοια της δικιάς μου την έχω γ@μήσει, εγώ την έψησα να το πάρει.. Αντρέα πότε η αναβάθμιση;
Όπως λέει και ο leonkoum για το τέλος του μήνα έχουν πει.
Τώρα το ποσό καλύτερα θα είναι άγνωστο.
Πρώτη φορά πάντως έχω καινούργιο κινητό που την μια μου αρέσει και την άλλη το βλέπω με μισό μάτι

Εγώ δεν έχω βρει κανένα θέμα μέχρι στιγμής απλά θα ήθελα να κρατάει η μπαταρία περισσότερο από 5-6 ώρες.

Παρέλαβα χθες σε Pearl White to 9T Pro.Πανέμορφο εξωτερικά,αλλά με απογοήτευσε η μπαταρία του η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Mi9T.
Αν είναι ο "καλύτερος" επεξεργαστής να ανοίγει μισό δευτερόλεπτο ταχύτερα την εφαρμογή και να τρώει 12 -ίσως και παραπάνω-ώρες μπαταρία,κλάφτα.

Νίκο,γενικά,ποτέ μου δεν τα πήγαινα καλά με τις "αναβαθμίσεις" όποια συσκευή και να είχα.Αφενός γιατί ποτέ δεν έβλεπα κάποια διαφορά,αφετέρου γιατί πιστεύω ότι όταν βγάζεις ένα τηλέφωνο για εμπορική διάθεση,πρέπει να είναι έτοιμο για λειτουργία και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.Φαντάσου να έβγαιναν τα νέα μοντέλα των αυτοκινήτων με πρόβλημα πχ στα φρένα και να έλεγε ο κατασκευαστής ότι θα το διορθώσει στην "επόμενη αναβάθμιση".
Το έχουν βρεί όλοι οι κατασκευαστές κινητών να βγάζουν νεα μοντέλα για να προλάβουν τον ανταγωνισμό και μαθαίνουν τα προβλήματα στου κασίδη το κεφάλι,που είναι ο καταναλωτής.

Εχει αρχίσει να μου τσιγκλάει την υπομονή.
Στα καλα καθούμενα χαθηκε το wallpaper και το κινητο κόλλησε χωρις να μπορω να κανω τιποτα.
Δεν λειτουργούσε η οθόνη οπως και το power button που σημαίνει ότι δεν ειχα δυνατοτητα επανεκκινησης.
Η οθονη έσβηνε και αναβε κάθε 10-15 δευτερόλεπτα χωρις να μου δινει δυνατότητα για καποια ενέργεια ενώ η θερμοκρασία της συσκευής αρχισε να ανεβαίνει ανησυχητικά.
Τελικα πατησα volume up και power button και ευτυχώς μπηκε σε fastboot mode.
Θα περιμενα εκει τουλάχιστον να μου εβγαζε καποιο μενου για reboot αλλα όχι.
Σε εκεινο το σημείο δούλεψε το power button μετα από παρατεταμένο πάτημα και τελικα συνήλθε .
Στο μονο που ελπιζω είναι στο επερχόμενο update.
Το meizu μου τελικα δεν θα το δώσω ( κάτσε μην μείνω χωρις κινητο) και κρίμα που η εταιρία παει για κλείσιμο.
https://www.youtube.com/watch?v=zm9vEFZaB2I&feature=youtu.be

Κάποιος στο YouTube μου έγραψε μήπως κάτι δεν πάει καλά με το σκιν που χρησιμοποιώ.
Θα δοκιμάσω με άλλο και βλέπω.
Πάντως δεν μου κάνει για θέμα hardware ώστε να βιαστώ να το στείλω πίσω.
Θα περιμένω το update.
Αν δω και μετά από αυτό να κάνει ατασθαλίες τότε θα δω τι θα κάνω

Re: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T

Νέος παίκτης στην σειρά Mi9,και ο λόγος περί αυτού Μi9 lite.

Το Mi 9 Lite είναι ήδη διαθέσιμο σε Ευρώπη από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019, έχει έρθει και Ελλάδα στα ακόλουθα χρώματα:
Μπλε (Aurora Blue), Λευκό (Pearl White) και Γκρι (Onyx Gray).
Το smartphone θα έχει επίσημη αρχική τιμή 319 για την έκδοση με εσωτερική μνήμη αποθήκευσης 64GB. Ενώ η παραλλαγή με αποθηκευτικό χώρο 128GB θα κοστίζει 349.

%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B5%D9%81%D8%A7%D8%AA-Xiaomi-Mi-9-Lite-600x600.jpg

Xiaomi Mi 9 Lite – Προδιαγραφές

6.39-inch (1080 × 2280 pixels) Full HD+ AMOLED display with 103.8% NTSC color gamut, Corning Gorilla Glass 5 protection

Octa-Core Snapdragon 710 10nm Mobile Platform (Dual 2.2GHz Kryo 360 + Hexa 1.7GHz Kryo 360 CPUs) with Adreno 616 GPU

4GB / 6GB LPDDR4x RAM with 64GB / 128GB (UFS 2.1) storage, expandable memory up to 256GB with microSD

Hybrid Dual SIM (nano + nano / microSD)

Android 9.0 (Pie) with MIUI 10

48MP rear camera with 1/2.0″ Sony IMX586 sensor, 0.8μm pixel size, f/1.79 aperture, LED flash, EIS, 8MP 118° ultra-wide angle lens with 1.12μm pixel size, f/2.2 aperture, 2MP depth sensor with 1.75μm pixel size, f/2.4 aperture

32MP front-facing camera with f/2.0 aperture

In-display fingerprint sensor

3.5mm audio jack, Hi-Res audio, Infrared sensor

Dimensions: 156.8×74.5×8.67mm; Weight: 179g

Dual 4G VoLTE, WiFi 802.11ac dual-band, Bluetooth 5, GPS/GLONASS/Beidou, NFC USB Type-C

4030mAh (typical) / 3940mAh (minimum) battery with QC 4.0 charging, 18W fast charger

Στα θετικά του η μεγάλη μπαταρία που σε συνδυασμό με την Amoled οθόνη θα του δίνει μεγάλη αυτονομία, η υποστήριξη κάρτας SD,οι υπέρυθρες και το NFC.
Αρνητικό η υψηλή τιμολόγηση για τηλέφωνο με τον Snapdragon 710 που σύντομα πιστεύω θα πέσει στα επίπεδα του Mi9T.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=480052

Πριν λίγο το συγκεκριμένο κοιτούσα για τη γυναίκα μου και δεν βρίσκω σοβαρό λόγο να το προτιμήσω έναντι του mi9t που έχω.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T

Kαι απο αλλου το εχω ακουσει αυτο, ψαξτο λιγο στην ελληνικη κοινοτητα...
Ισως θα πρεπαι να το στειλεις πισω 'συντομα'
Μόλις διάβασα και εγώ και τελικά είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στην global που έχω και που διορθώνεται με την επερχόμενη miui 11.
Είναι επίσημο...
Πρόκειται για τσοπάνηδες.