[Επίσημο] Xiaomi Mi 9T / 9T Pro

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T

Πάντως ένα πρόβλημα που υπήρχε και έχανε μόνο του την φωτό που έβαζα στο κλείδωμα οθόνης και επανερχόταν στο εργοστασιακό,διορθώθηκε σήμερα με update.
Aπό την άλλη σκέφτομαι πως όταν η Xiaomi βγάζει 30 τηλέφωνα τον χρόνο,χέστηκε για τα προβλήματα που παρουσιάζουν.
Μάλλον θα κάνω γαργάρα την τρύπα στην οθόνη και θα πάω στο P30 Pro που έχει ο ένας μου γιος.
Κινητάρα με ατέλειωτη μπαταρία.

Απάντηση: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T

Πάντως ένα πρόβλημα που υπήρχε και έχανε μόνο του την φωτό που έβαζα στο κλείδωμα οθόνης και επανερχόταν στο εργοστασιακό,διορθώθηκε σήμερα με update.
Aπό την άλλη σκέφτομαι πως όταν η Xiaomi βγάζει 30 τηλέφωνα τον χρόνο,χέστηκε για τα προβλήματα που παρουσιάζουν.
Μάλλον θα κάνω γαργάρα την τρύπα στην οθόνη και θα πάω στο P30 Pro που έχει ο ένας μου γιος.
Κινητάρα με ατέλειωτη μπαταρία.

Tο p30 pro δε θα χάσει τα google services όταν λήξει η παράταση που έχει πάρει η huawei ;

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T

Πριν λίγο το συγκεκριμένο κοιτούσα για τη γυναίκα μου και δεν βρίσκω σοβαρό λόγο να το προτιμήσω έναντι του mi9t που έχω.

Το Mi9T έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα; Επειδή έχω επιδότηση κοιτάω στον Γερμανό αλλά βρήκα μόνο το Mi9T Pro στα 499 ευρώ.

Tο p30 pro δε θα χάσει τα google services όταν λήξει η παράσταση πο έχει πάρει η huawei ;

Όχι

Όχι δεν έχει έρθει στην Ελλάδα επίσημα το Mi9t.
Εγώ ψωνίζω κινητά τα τελευταία χρόνια μόνο από Κίνα και με βάση τις εκεί τιμές κάνω συγκρίσεις.

Re: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T

Ευχαριστώ!

Απλά επειδή έχω και την επιδότηση λέω να το πάρω από κατάστημα. Η τιμή θα μου βγει παραπάνω από Κίνα άλλα θα έχω εγγύηση.

ΥΓ. Το Mi9 lite το είδα στο e-shop.gr στα 265 ευρώ.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T

Πριν λίγο το συγκεκριμένο κοιτούσα για τη γυναίκα μου και δεν βρίσκω σοβαρό λόγο να το προτιμήσω έναντι του mi9t που έχω.

σου έχουν απαντήσει στο Myphone.gr, δεν είναι η ναυαρχίδα, αλλά και ο 710 κάνει μια χαρά την δουλειά του.

Η τελευταία αναβάθμιση διόρθωσε κάποια πράγματα αν και στην αρχή μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν φρου φρου και αρώματα.
Στην μπαταρία δεν είδα κάποια διαφορά
Είμαι το ίδιο ευχαριστημένος και αν μάλιστα ενεργοποιηθεί η εξοικονόμηση μπαταρίας σπάει ρεκόρ αυτονομίας.
Διορθώθηκε η αργή ανταπόκριση της αυτόματης φωτεινότητας αλλά συνεχίζει να αντιδρά παράξενα όταν με καλούν και το κινητό το έχω στην τσέπη.
Συγκεκριμένα κάποιες φορές αργεί να ενεργοποιηθεί η φωτεινότητα σε σημείο να μην βλέπω να κανω αποδοχή της κλήσης.
Το ξυπνητήρι εξακολουθεί να λειτουργεί μόνο με τους δικούς του ήχους οταν η συσκευή είναι κλειδωμένη.
Ο χειρισμός χωρίς τα soft keys είναι πιο απολαυστικός από κάθε άλλη φορά.
Πάντως θέλει μερικά κλικ ακόμα το software

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T

είναι τελικά αλήθεια τα όχι καλά σχόλια για το mi9t
Δεν ξέρω που τα διάβασες Σίμο μου,εγώ πάντως που σαν Νο1 χαρακτηριστικό σε ένα κινητό θεωρώ την αυτονομία της μπαταρίας χωρίς να αφήνω απ´έξω το design,το κόστος αγοράς και την ανυπαρξία notch,το θεωρώ ότι καλύτερο έχω αγοράσει ποτέ.

Γενικά επειδή ασχολούμαι αρκετά βλέπω πολλά video με παρουσιάσεις και διαβάζω κριτικές (κατόχων και δημοσιογράφων) το Mi9T Pro είναι από τα καλύτερα κινητά της αγοράς.

Το Mi9T είναι και αυτό πολύ καλό αλλά υστερεί από το Pro σε value for money.

Το καλύτερο value for money σε xiaomi και γενικότερα αυτή την στιγμή από όλα τα κινητά της αγοράς το έχει το Redmi 8 Pro. Πχ. εδώ έχει 9.8/10.

Σας μεταφέρω απορία της καλής μου, Επι δύο ημέρες το κινητό κατέβαζε τη μεγάλη αναβάθμιση σε IMUI 11. Σήμερα δεν υπάρχει πουθενά, και βέβαια εξακολουθεί να είναι με την 10. Τι μπορεί να έγινε;

Σας μεταφέρω απορία της καλής μου, Επι δύο ημέρες το κινητό κατέβαζε τη μεγάλη αναβάθμιση σε IMUI 11. Σήμερα δεν υπάρχει πουθενά, και βέβαια εξακολουθεί να είναι με την 10. Τι μπορεί να έγινε;

μήπως κάποια διακοπή στο δίκτυο, για ρίξε μια ματιά κι εδώ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T

Δεν ξέρω που τα διάβασες Σίμο μου,εγώ πάντως που σαν Νο1 χαρακτηριστικό σε ένα κινητό θεωρώ την αυτονομία της μπαταρίας χωρίς να αφήνω απ´έξω το design,το κόστος αγοράς και την ανυπαρξία notch,το θεωρώ ότι καλύτερο έχω αγοράσει ποτέ.

για την μπαταρία έχω αρκετές ενστάσεις, καθώς επίσης για την σελφοκάμερα και το ηχείο, στο design συμφωνούμε απόλυτα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T

για την μπαταρία έχω αρκετές ενστάσεις, καθώς επίσης για την σελφοκάμερα και το ηχείο, στο design συμφωνούμε απόλυτα
Καταρχήν.το σχόλιό μου έχει να κάνει με το 9Τ και όχι με το 9Τ Pro.
H μπαταρία του 9Τ είναι ανεξάντλητη και εγώ ήμουν εκείνος που "έθαψα" την μπαταρία του Pro αφού έχω και τις 2 συσκευές.
Το 9T της γυναίκας μου και το Pro δικό μου.Για την σελφοκάμερα και το ηχείο,δεν έχω κανένα παράπονο.
Τωρα,εσύ που δεν έχεις κανένα από τα 2,πως έχεις ενστάσεις...