[Επίσημο] Xiaomi Pad 7 | 7 Pro

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,717
Λιβαδειά
xiaomi-pad-7.jpg

GlCu-ovXcAAa-Xr

GlCwFG1X0AAgUvr

GlCwEmrXwAACpkS

61kNPVKknJL._AC_SL1000_.jpg
61rKa52Iy4L._AC_SL1000_.jpg

GlCumLGXEAAdzUA

GlCuMM-W8AAbPjt

GlCwJ8FWIAAq_Tx

GlCuMfYWQAAe2Jc

GlCuMv6WsAAtauM

GlCvXRmWQAAxQCH

GlCcAzNXYAAtBDy

GlCeDY7XMAE8G8h

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Goodbye Chaos | Xiaomi Pad 7 Series
Xiaomi

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Xiaomi Fan Unboxing | Xiaomi Pad 7 Pro
Xiaomi

να δουμε ποτε θα βγαλουν ενα καλο με OLED οθονη...

ειναι τραγικο να εχει μεινει μονο μια samsung η οποια ζηταει ενα χιλιαρικο

Άσχημα δεν είναι, από την άλλη καμία καινοτομία δε..την πεπατημένη…βέβαια η αγορά των Tablets έχει ψιλό πατώσει από τότε που τα κινητά έγιναν παντόφλες, και όσοι αγοράζουν ακόμα και σκάνε λεφτά περνούν κυρίως IPads….οποτε δεν έχει και πολύ νόημα για την Xiaomi να δώσει κάτι καινοτόμο σε μια αγορά σε πτώση που έχει έναν παίκτη, την Apple, να κάνει πάρτι….

Υ.Γ. Θα ήθελα το pro τουλάχιστον να είχε λίγο μεγαλύτερη οθόνη και ίσως Oled και ας ανέβαζε λίγο το κόστος…

Αυριο θα έχω στην κατοχή μου το 7 pro με το ''καλό'' πληκτρολόγιο (Focus Keyborad), το ήθελα κυρίως για δουλειά, σε διάφορα ραντεβού με πελάτες, σεμινάρια κλπ. θα το δουλέψω λίγο και θα σας γράψω εντυπώσεις...

• Like
Reactions: tiniakos
Μεγειά. Το περίμενα ότι θα το πάρεις. Αυτοεκλπηρούμενη προφητεία λέγεται.
Το μεγάλο Xiaomi δεν με βόλεψε πολύ ε το θέλει και η σύζυγος για Netflix και έδεσε το γλυκό! Το OnePlus pad 2 που έχω επίσης είναι και αυτό μεγάλο και το έχω δώσει ήδη στα παιδιά και έτσι έμεινα πάλι με το αρχαίο IPad Air του 2019…που πλέον δείχνει τα χρόνια του.

Σκέφτηκα να πάρω κάποιο από τα νέα IPads, αλλά το απλό είναι αστείο με τέτοια οθόνη, νιώθω ότι με κλέβουν, το Air από την άλλη με 256gb που το θέλω είναι υπερβολικά ακριβό και πάλι έχουμε οθόνη με 60hz…οπότε με άτοπο απαγωγή κατέληξα στο Xiaomi Pad 7. Δίνει δώρο και το πολύ ωραίο πληκτρολόγιο, έχει εξαιρετική επικοινωνία με το κινητό 14 Ultra, έχει το σωστό μέγεθος που ήθελα, γρήγορο, όμορφο ποιοτικό και χωρίς να τινάξω την μπάνκα στον αέρα..έχει και γρήγορη φόρτιση ειλικρινά σιχάθηκα την ζωή μου με τα IPads που κάνουν 2 ώρες να φορτίσουν….

Οπότε εντυπώσεις από αύριο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μου αρέσει…και το λειτουργικό είναι πλέον πολύ καλό, με ΑΙ δυνατότητες που τις σηκώνει μια χαρά ο επεξεργαστής…συνολικά όπως είχα γράψει εξαρχής, δεν με τρελαίνει μεν, αλλά δεν βρήκα κάτι καλύτερο στα λεφτά του που να καλύπτει τις ανάγκες μου….

• Like
Reactions: tiniakos
Ο λόγος επίσης που επέλεξα το pro και το λέω για όσους πιθανόν να το σκεφτόνται, είναι ότι με το Pad 7 δίνουν δώρο το πιο φτηνό πληκτρολόγιο που έχει αισθητή διαφορά με το ακριβό μοντέλο πληκτρολογίου που δίνουν δώρο με το Pad 7 pro. Μόνο και μόνο για αυτό πας στο 7 Pad pro!!!

Επίσης το απλό μοντέλο δεν έχει αισθητήρα δαχτυλικου αποτυπώματος, κάτι που το θεωρώ fail έως και χοντράδα…

Τώρα ότι έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερες κάμερες και Wi-Fi 7 αντί για Wi-Fi 6, είναι nice to have και κερασάκι στην τούρτα….

Με licensing για Netflix και σία πως τα πάει?
Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Το Tab 7 δεν το έχω ακόμα, το tab 6s pro σε Netflix που είδα λίγο δούλευε μια χαρά, με πολύ καλή εικόνα και ήχο, γενικά δεν παρατήρησα κάτι περίεργο, δεν είμαι και ειδικός και γενικά δεν βλέπω ταινίες σε Tablet οπότε δεν ξέρω αν κάτι πάει στραβά ή όχι…αν θες μου λες τι ακριβώς θέλεις να κοιτάξω και θα το ψάξω…!!!

Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Το Tab 7 δεν το έχω ακόμα, το tab 6s pro σε Netflix που είδα λίγο δούλευε μια χαρά, με πολύ καλή εικόνα και ήχο, γενικά δεν παρατήρησα κάτι περίεργο, δεν είμαι και ειδικός και γενικά δεν βλέπω ταινίες σε Tablet οπότε δεν ξέρω αν κάτι πάει στραβά ή όχι…αν θες μου λες τι ακριβώς θέλεις να κοιτάξω και θα το ψάξω…!!!

Αν πχ σου υποστηριζει HD η 1080p ανάλυση η μένει μονο σε SD κλπ