Μακάρι…..αυτό ναι θα έχει νόημα!!!Φήμες λένε ότι το 7s Pro (12.4") θα είναι το πρώτο με OLED.
Το μεγάλο Xiaomi δεν με βόλεψε πολύ ε το θέλει και η σύζυγος για Netflix και έδεσε το γλυκό! Το OnePlus pad 2 που έχω επίσης είναι και αυτό μεγάλο και το έχω δώσει ήδη στα παιδιά και έτσι έμεινα πάλι με το αρχαίο IPad Air του 2019…που πλέον δείχνει τα χρόνια του.Μεγειά. Το περίμενα ότι θα το πάρεις. Αυτοεκλπηρούμενη προφητεία λέγεται.
Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Το Tab 7 δεν το έχω ακόμα, το tab 6s pro σε Netflix που είδα λίγο δούλευε μια χαρά, με πολύ καλή εικόνα και ήχο, γενικά δεν παρατήρησα κάτι περίεργο, δεν είμαι και ειδικός και γενικά δεν βλέπω ταινίες σε Tablet οπότε δεν ξέρω αν κάτι πάει στραβά ή όχι…αν θες μου λες τι ακριβώς θέλεις να κοιτάξω και θα το ψάξω…!!!Με licensing για Netflix και σία πως τα πάει?
Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Το Tab 7 δεν το έχω ακόμα, το tab 6s pro σε Netflix που είδα λίγο δούλευε μια χαρά, με πολύ καλή εικόνα και ήχο, γενικά δεν παρατήρησα κάτι περίεργο, δεν είμαι και ειδικός και γενικά δεν βλέπω ταινίες σε Tablet οπότε δεν ξέρω αν κάτι πάει στραβά ή όχι…αν θες μου λες τι ακριβώς θέλεις να κοιτάξω και θα το ψάξω…!!!
Στο 6s pro έπαιζε σίγουρα σε 1080p και όχι SD, στο 7 δεν ξέρω ακόμα θα σου πω λογικά το βράδυ!!Αν πχ σου υποστηριζει HD η 1080p ανάλυση η μένει μονο σε SD κλπ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.