Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπαμπη,τον μπαλτα πως θα τον γυαλισεις?

Πάνο δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί.
Μάλλον θα τον τρίψω με το τριβείο, ή καλίτερα θα πάρω ένα φίλο που έχει μηχανουργείο να τον ρωτήσω τι να κάνω.
Και μετά, τον Ιούλιο που θα πάω χωριό, θα του φτιάξω και μια μαγκιώρα λαβή από κέρατο τράγου. :grandpa:
Δεν έχω ξαναφτιάξει βέβαια αλλά θα ρωτήσω, εκεί σχεδόν όλοι φτιάχνουν. :rolleyes:

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πολλοί χρησιμοποιούν φορτιστη αυτοκινήτου γιαυτό.
Τι μπαταρία έβαλες Μπάμπη?

Τον εκκινητή της B&D. Δες στο post 2368

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Δηλαδή αν βάλω μετασχηματιστή στα 12V συνεχές λογικά θα δουλέψει το σύστημα.
Έχω και 24V στα 4Α.... μήπως όμως δεν κάνει τόσο υψηλή τάση ???

Μία βάση για εξαρτήματα του πολυμηχανήματος Mc culloch B26ps από OSB (καλλιτεχνικα κομμένο σε επαγγελματική πριονοκορδέλα φίλου - για άλλη χρήση βέβαια...).
Χρησιμοποίησα και το σετ με τις πιάστρες εργαλείων του Lidl.

Τα εργαλεία κάθονται πάνω παρ' ότι κάποια είναι πολύ βαριά (κονταροπρίονο και μπορντουροψάλιδο).

P60528_211057.jpg

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σήμερα έφτιαξα το δίδυμο του σκαμπό. Άρχισα χθές το απόγευμα και το τελείωσα πρίν λίγο. Χρησιμοποίησα το συρόμενο ώστε να αποφύγω τη σέγκα και το παλμικό και το αποτέλεσμα ήταν πολύ πιό γρήγορο και καλύτερο. Μένει ένα τραπεζάκι να ταιριάζει τώρα (και χώρος για να χωρέσουν :fight: )

HqwMP6V.jpg
hicHoWb.jpg

Πανέμορφα!
Απλά αν θελεις φάε τα περιθώρια με ρούτερ ή κάποιο παλμικό.

Πραγματικά πανέμορφα!!!!!!

Αλήθεια το όνομα σου πως είναι????

Εγώ από το πρωί τριβω στοκους και περνάω ασταρι......
Και χθες και προχθές και σήμερα.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Τα πέρασα με παλμικό και επέμεινα εκεί που ακουμπά το πίσω μέρος των ποδιών πρίν το βάψω. Δεν επέμεινα αρκετά γιατί το κόντρα πλακέ και ειδικά το bintangor ξεφτίζει εύκολα το πάνω στρώμα του αν λεπτύνει πολύ. Λέγομαι Σπύρος. arspi. Έβαλα μπροστά το τραπεζάκι. Σε κάνα δυό μέρες θα το ποστάρω να μου πείτε αν ταιριάζουν όλα μαζί.

Σπύρο δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει ο χώρος που θα τα βάλεις.Μόλις φτιάξεις και το τραπεζάκι, πουλάς το σετάκι ΑΝΕΤΑ και σε καλή τιμή!Είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ωραία δουλειά.Μπράβο.

Ενα ξύλινο παρτερακι απο Ελατακι που είχε περισσέψει..

fb961e7b929a9b23407c207f5108e4a4.jpg

72345c26af1aec69352941c4c641a142.jpg

4b8833b3eec93f954759c230e0f4ee21.jpg

Μπραβο Σπυριδωνα, θαυμασιος! Αναμενουμε το τραπεζακι!!

Νικ, τα βαρια εργαλεια ειναι θεμα χρονου να βρεθουνε στο εδαφος. Καλα τα κλιπακια του lidl αλλα οχι για τετοιο βαρος, εχε το νου σου καλυτερα..
Η ιδεα της πλατης με οsb, μια χαρα ειναι.

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σήμερα έφτιαξα το δίδυμο του σκαμπό. Άρχισα χθές το απόγευμα και το τελείωσα πρίν λίγο. Χρησιμοποίησα το συρόμενο ώστε να αποφύγω τη σέγκα και το παλμικό και το αποτέλεσμα ήταν πολύ πιό γρήγορο και καλύτερο. Μένει ένα τραπεζάκι να ταιριάζει τώρα (και χώρος για να χωρέσουν :fight: )

HqwMP6V.jpg
hicHoWb.jpg

Πολυ όμορφα Σπύρο !

Sent from my iPad using Tapatalk

Μπραβο Σπυριδωνα, θαυμασιος! Αναμενουμε το τραπεζακι!!

Νικ, τα βαρια εργαλεια ειναι θεμα χρονου να βρεθουνε στο εδαφος. Καλα τα κλιπακια του lidl αλλα οχι για τετοιο βαρος, εχε το νου σου καλυτερα..
Η ιδεα της πλατης με οsb, μια χαρα ειναι.

Δεν είναι πολύ βαριά μην τα βλέπεις έτσι. Με τον τρόπο που τα έβαλα πιστεύω ότι δεν θα πέσουν σύντομα... :p