Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ο νόμος του Μέρφυ.
Άμα πάθεις ζημιά, και δεν έχεις ανταλλακτικό, θα είναι Κυριακή. :drool:
Στο σπίτι έχω ο,τι γυαλόχαρτο μπορείς να φανταστείς, από 60 μέχρι 2500 ντουκόχαρτα. Κορδέλα μολνο μία, όλες οι άλλες έμειναν στο χωριό.

Ε δέν τό ξέρεις πάντα έτσι γίνονται αυτά Μπάμπη.
Απορία : Πώς σέ αφήνει η σύζυγος να τρίβεις δίπλα στόν δυόσμο,δάφνη Απόλλωνα ( βάγια) πού μπαίνουν στό φαγητό,καί στήν Αλόη ? αυτό είναι βαρβαρότητα :flipout:

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ο νόμος του Μέρφυ.
Άμα πάθεις ζημιά, και δεν έχεις ανταλλακτικό, θα είναι Κυριακή. :drool:
Στο σπίτι έχω ο,τι γυαλόχαρτο μπορείς να φανταστείς, από 60 μέχρι 2500 ντουκόχαρτα. Κορδέλα μολνο μία, όλες οι άλλες έμειναν στο χωριό.
Τι μηκος ταινιας? Ολο και κατι θα εχουμε

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπάμπη , η μαύρη ταινία στο τάνκ είναι η πλάκα γραφίτη ?
Στο δικό μου έχει φαγωθεί και δεν βρίσκω ανταλλακτικά .Σκέτη ταινία γραφίτη βρίσκουμε κάπου στο Ελλαδιστάν , ή θα πρέπει να το φέρουμε απόξω?
Και είναι χρήσιμος ο άτιμος ο γραφίτης γιατί μειώνει δραματικά την θερμοκρασία από τις τριβές .

Βαγγέλη δοκίμασες στο κέντρο βίδας;
Εγώ ότι ζητήσω μου το φέρνει ο Παναγιώτης. Φαντάζομαι το ίδιο θα κάνουν κι άλλα μαγαζιά στους πελάτες τους.
Πάρε τηλέφωνο, πες οτι είσαι από Avclub και ρώτα τον Παναγιώτη αν μπορεί σου βρεί.
Εγώ δεν χρειάστηκα ακόμα αλλά είμαι σίγουρος οτι αν υπάρχει στην Bosch θα στο βρεί.

Δημήτρη, αν δεν τρίψω στη ταράτσα θα τρίψω στη βεράντα... Τι νακάνει;
Μεταξύ δύο κακών το μη χείρον βέλτιστον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Τι μηκος ταινιας? Ολο και κατι θα εχουμε

75 Χ 533 Αχιλλέα... Τώρα τη κόλλησα και περιμένω να στεγνώσει μήπως και μου κρατήσει.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    114.5 KB · Views: 132
Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Παω στο μαγαζι να δω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα κανουμε δουλειά?

75 Χ 533 Αχιλλέα... Τώρα τη κόλλησα και περιμένω να στεγνώσει μήπως και μου κρατήσει.

85a71f1d5e9b1ec26d91cbd3530b2f6b.jpg

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

:flipout: :flipout:

Ρε μπαγάσα... Δεν υπάρχεις... :worshippy:

Καλά, πήγες κι ανακάτεψες το μαγαζί να βρείς ταινία;

Μπορώ να ανέβω μέχρι τις γουρούνες. Πιο πάνω έχει ανηφόρα κι έχω το παπι στο στρώσιμο. Να ξεκινήσω?

Περιστέρι ειμαι . Γουρούνες λέω εκεί που μπαίνεις από την Εθνική για να ανέβεις Γαλατσι

Καλά ρε Μπάμπη πήρες ολόκληρο τανκ χωρίς πυρομαχικά???????

Αυτό νομίζεις είναι το χειρρότερο; Ή οτι (μάλλον :grandpa:) είμαι λαλάκας και είχε μπει ανάποδα;

Περιστέρι ειμαι . Γουρούνες λέω εκεί που μπαίνεις από την Εθνική για να ανέβεις Γαλατσι

Εγώ μπορώ να κατέβω τρείς γέφυρες (κάπου εκεί εννοείς μάλλον) αλλά αισθάνομαι πολύ άσχημα να σε τρέχω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Γειά σου σειρά Μαγκάιβερ.
Η ταινία πολύ σύντομα θα σου φύγει από εκεί. Αν δεν βρείς τον ίδιο διακόπτη, κόψε κ βάλε δύο μαυρα κομμάτια πλαστικό κ κόλλησε τα με κόλλα 2 συστατικών.

Kώστα επειδή καί εμένα μου αρέσουν τά νοικοκυρεμένα πράγματα,χτές ήταν πρόχειρα λόγο πού δέν είχα τόν κατάλληλο διακόπτη καί ήθελα να πιώ καφέ.
Σήμερα αγόρασα διακόπτη μέ λαμπάκι 220 volt στά μέτρα του καί έγινε καλύτερο από καινούργιο

Εκοψα τά δύο καλώδια πού ήταν κολλημένα μέ καλάι στο διακόπτη και τούς έβαλα μή μονωμένους ακροδέκτες μέ τήν πρέσσα,όπως ήταν πρίν (χτές ο διακόπτης πού είχα δέν είχα στά μέτρα του μη μονωμένους ακροδέκτες καί γιαυτό τά έκοψα τά καλώδια καί τά κόλλησα μέ καλάι),μετά ζέστανα τό θερμοσυστελόμενο πού είχα περάσει πρίν στό καλώδιο επάνω στούς ακροδέκτες,καί τά τοποθέτησα στόν διακόπτη μαζί μέ τό τρίτο καλώδιο πού είναι γιά τό λαμπάκι,πού χτές τό είχα καταργήση.

diakop10.jpg

diakop11.jpg

diakop12.jpg

diakop13.jpg

diakop14.jpg

Απλά ούτε το εργοστασιακό έτσι !!!!!! :a0210: :SFGSFGSF: :firstprize:

Παιδιά οι κατασκευές (κουζίνες) και οι επισκευές (καφετιέρα) είναι τέλειες. Μπράβο σας!

Μια ερώτηση στους "κουζινάδες": επειδή είμαι σε κατασκευή νέου σπιτιού, ξεκίνησα να παίρνω προσφορές για κουζίνα. Τι στο καλό πουλάνε και μου βγάλαν 7.000 +ΦΠΑ χωρίς νεροχύτες, βρύσες κλπ;;;;;;;;;;; Βλέπω τα νούμερα που βάζετε και με βάλετε σε πολλές σκέψεις!

Παιδιά οι κατασκευές (κουζίνες) και οι επισκευές (καφετιέρα) είναι τέλειες. Μπράβο σας!

Μια ερώτηση στους "κουζινάδες": επειδή είμαι σε κατασκευή νέου σπιτιού, ξεκίνησα να παίρνω προσφορές για κουζίνα. Τι στο καλό πουλάνε και μου βγάλαν 7.000 +ΦΠΑ χωρίς νεροχύτες, βρύσες κλπ;;;;;;;;;;; Βλέπω τα νούμερα που βάζετε και με βάλετε σε πολλές σκέψεις!

Καλημέρα Γιώργο.

Μην μπαίνεις σε σκέψεις αλλά να μπεις στον "κόπο" να ερθείς σε επικοινωνία με τα ειδικά μαστόρια του forum & σίγουρα όλοι θα βγείτε κερδισμένοι ακόμα & εμείς μέσα από τυχόν φωτογραφίες - παρατηρήσεις, από την πρόοδο των εργασιών & το τελικό αποτέλεσμα.

Kώστα επειδή καί εμένα μου αρέσουν τά νοικοκυρεμένα πράγματα,χτές ήταν πρόχειρα λόγο πού δέν είχα τόν κατάλληλο διακόπτη καί ήθελα να πιώ καφέ.
Σήμερα αγόρασα διακόπτη μέ λαμπάκι 220 volt στά μέτρα του καί έγινε καλύτερο από καινούργιο

Το έχει φαίνεται η ηλικία μας να το ψάχνουμε λίγο παραπάνω.

Ομορφιές...........!

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Φιλε Γιωργο,
η αληθεια ειναι οτι και η δικη μου ενασχοληση (3φορες ολες ολες) με τις κουζινες ξεκινησε για αυτο ακριβως τον λογο...γιατι ελεγαν σε φιλους τετοια τρελα νουμερα...
πχ η κουζινα που σε εμας στοιχισε 1500+300κατι ευρω πλακακια του ζηταγανε σχεδον τρεις φορες παραπανω χρηματα και για οχι τοσο καλα ντουλαπια/πορτακια...μιλαμε για εναν μαστορα για το πολυ 2 ημερες δουλεια για την συγκεκριμενη...εμας μας πηρε με αυτα και με τα αλλα 5-6ημερες για ολα...

Πραγματικά αξιζει τον κοπο καποιος να ασχοληθει, γιατι δεν μιλαμε για μια δουλεια ξυλουργου δλδ μαστορα με τεχνη κτλ, αλλα συναρμολογηση μελαμινης κτλ...δλδ δινεις τα σχεδια σου πχ ΙΚΕΑ περνεις τα ακριβης νουμερα κουτιων, πορτακια κτλ και πας και στα κοβουν ή ΑΝ σε συμφερει τα περνεις ετοιμα απο πχ απο το ΙΚΕΑ, LEROY κτλ...
και απλα τα συναρμολογεις... φτιαχνεις εσωτερικα κουτια και βαζεις τα πορτακια...
θεωρω οτι τα πλακακια ειναι το ποιο δυσκολο σχετικα αλλα με υπομονη και ορεξη μπορεις και αυτο να το κανεις...

ΔΕΝ ξερω ποια ειναι τα εξοδα ενος επαγγελματια ωστε να δικαιολογει ή οχι το 3φορες πανω στην τιμη απο το κοστος των υλικων αλλα μου φαινεται πολυ...

Δημητρη με τη πενσα της knipex "επιασες" τους ακροδεκτες της φωτογραφιας!
Πολυ καλη δουλεια κανει!