Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραίος ο συνονόματος,καλή αποπεράτωση τού έργου Δημήτρη,αυτά τα vanette του 1990 πού έγραφαν σε αυτοκόλλητο ¨καίω καί αμόλυβδη ¨,βγήκαν σκυλιά,έχει ένα ο Θείος μου και πάει μιά χαρά,μόνο κάτι σκουριές έχει πετάξει εκεί γύρω -γύρω απο τα λάστιχα στά πλάγια.

Πραγματι δημητρη, το ειχαμε παρει του αδερφου μου το 95 και εχει μαρτυρησει κυριολεκτικα..

Thanks κυρ. ..εργαλεια εχω αδερφε, χερια δεν εχω.. Γονατισα λεμε.. Αυριο πρωτα ο θεος κλεινω με τους στοκους..

Αυτα ειναι πανακριβα ρε κυρ. Εχω αλοιφαδορο με 125 μμ βελκρο , παλμικο τετραγωνο, και το τριγωνικο του πολυεργαλειου για γωνιες κλπ.. Μια χαρα με καλυπτουν αυτα.. Δεν ερχεσαι να βαλεις ενα χερακι..;

Διπλα ειμαι ρε, μπραχαμι.

(να χαζεψεις ελα ρε , οχι για δουλεια.. τι, αλβανος εισαι να σε βαλω για δουλεια..; :ears: )

5LT χοντρος 3LT ψιλος .. απειρα γυαλοχαρτα , και πολυ δουλεια.. και ειμαι στη μεση περιπου..

Κοντρα τοξοτα στο θολο λες..; οχι , ..και τοχα υποψη μου..

αυτο θα θέλει πολύ τρίψιμο ακόμη για να το φέρεις στα ίσια του. Μπράβο πάντως για την υπομονή σου !

Ο στόκος ειναι για μέταλο ειδικός;

Καλή συνέχεια Δημήτρη.. Κι εμένα όμως μου φαίνεται ότι παραέβαλες στόκο..
Μπες αν θέλεις στο moto.gr και ψάξε στις ανακατασκευές το θέμα Φανοποιία tips and tricks. Έχει λεπτομερέστατες και πολύ σωστές οδηγίες..

Thanks Μπαμπη. Θα μου πεις μολις τριφτει .. τωρα φαινεται πολυ.. ο ψιλος ο στοκος χρειαζεται γιατι με τον χοντρο μονο δεν ματιζουν οι επιφανειες και το ασταρι δεν την κανει αυτη τη δουλεια..