Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Βρήκα ένα Σουηδικό κρεβάτι στα σκουπίδια τις προάλλες και σήμερα κατάφερα να το διαλυσω και να πλανιαρω τα ξύλα ώστε να απαλλαχθουν από το βερνικι.
Θέλω να φτιάξω ένα βοηθητικό πάγκο για το εργαστήριο!
Θα ποσταρω την όλη μετασκευη στο returned from the dead μόλις την ολοκληρώσω.

Θα περιμενουμε.
Εχω δυο τετοια κρεβατια και θα ηταν πολυ ωραιο να βρω νεα χρηση!

Βρήκα ένα Σουηδικό κρεβάτι στα σκουπίδια τις προάλλες και σήμερα κατάφερα να το διαλυσω και να πλανιαρω τα ξύλα ώστε να απαλλαχθουν από το βερνικι.
Θέλω να φτιάξω ένα βοηθητικό πάγκο για το εργαστήριο!
Θα ποσταρω την όλη μετασκευη στο returned from the dead μόλις την ολοκληρώσω.

Έχω μαζέψει κι εγώ ένα τέτοιο από τα σκουπίδια.. Με κοίταζαν περίεργα όσοι περνούσαν.. Γιατί άραγε;;;

Παντος να ειστε προσεκτικοι με ξυλεια που μαζευεται απο τα σκουπιδια ,γιατι μπορεί το ξυλο να εχει κοριους επανω και να μην τους δειτε να τα βαλετε στην αποθηκη και μετα στο σπιτι,και να γεμισει το σπιτι κορεούς !! Καί μετά να σάς κυνηγάει η γυναίκα μέ τόν μπλάστρη που ανοίγει φυλλο για τερόπιτες :flipout:

Άτιμοι αυτοί οι κοριοί... Είχαμε στο στρατό για μια (ευτυχώς μικρή) περίοδο, τελικά αναγκαστήκαμε να βγάλουμε όλα τα διπλοκρέβατα έξω και να τα κάψουμε με φλόγιστρα.

Οι σκελετοί ήταν ευτυχώς μεταλλικοί, αν ήταν ξύλινοι δε θα είχαμε κρεβάτια μετά, προφανώς...

Μην ξεχνάτε από επαρχία μεριά το σαράκι στα παλια τα ξύλα... Δεν ξέρεις την πίκρα να γεμίζεις την ξυλεία της σκεπής του σπιτιού με πετρέλαιο και να πρέπει να κοιμηθείς και μέσα μετά...

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Φφφφφφφφιουυυυυυ.
Προχωρησαμε λιγάκι με τον δεύτερο βοηθητικό πάγκο εργασίας....

Καλημέρα. Θέλουμε φωτό !!!!!!! (..... δεν φταίμε εμείς εσύ μας έχεις κακομάθει!!!)

πριν λιγες μερες εφτιαξα αυτο για να υποδεχτει τη νεα εντοιχιζομενη κουζινα.
διαστασεις και μετρα συμφωνα με τις οδηγιες κατασκευης της εταιριας κατασκευης του φουρνου.

Eισαι αστερι τελικα, μπραβο σου και γεια στα χερια σου.
Ειναι η εντυπωση μου, η βλεπω μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα και επιμελεια των κατασκευων σου μεσα στο τελευταιο 6μηνο?
Ειναι η περισσοτερη ενασχοληση και εξοικειωση με τα εργαλεια?

Eισαι αστερι τελικα, μπραβο σου και γεια στα χερια σου.
Ειναι η εντυπωση μου, η βλεπω μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα και επιμελεια των κατασκευων σου μεσα στο τελευταιο 6μηνο?
Ειναι η περισσοτερη ενασχοληση και εξοικειωση με τα εργαλεια?

Υπονοεις οτι δεν ημουν καλος μαστορας και πριν?:smash:

Πραγματι το ανεφερα και γω στο τοπικ με το μπαουλο. Εχω βελτιωθει λιγο κυριως γιατι εχω αποκτησει περισσοτερα εργαλεια, εχω λιγη περισσοτερη υπομονη και το κυριοτερο, καταφερνω να σημαδευω ποιο σωστα και να κοβω καλυτερα!

Υπονοεις οτι δεν ημουν καλος μαστορας και πριν?:smash:

Πραγματι το ανεφερα και γω στο τοπικ με το μπαουλο. Εχω βελτιωθει λιγο κυριως γιατι εχω αποκτησει περισσοτερα εργαλεια, εχω λιγη περισσοτερη υπομονη και το κυριοτερο, καταφερνω να σημαδευω ποιο σωστα και να κοβω καλυτερα!

Υπονοοω εμμεσα, οτι εγω παρολα τα περισσοτερα εργαλεια και τις φιλοτιμες προσπαθεις, δεν εχω δει ιδιαιτερη βελτιωση τα τελευταια 10 ας πουμε χρονια... Μαλλον θεμα υπομονης και επιμονης ειναι που δεν εχω μπολικη.

Γιαυτο σε παινεψα εσενα...:)))

Χαχαχα!!!!
Λοιπόν, ξεκίνησε το γκρεμισμα του τοίχου και η αφαίρεση της συρομενης πόρτας που χωρίζει τον χώρο!
Αύριο το πρωί ή συνέχεια καθώς πέρασε η ώρα.
Θα χρειαστεί και ηλεκτρολόγικες εργασίες καθώς έχει πρίζες και διακόπτες μέσα του ο τοίχος.
Αύριο και φωτό.
Ααααααααα και το Dewalt μιλάμε ειδικά για το μέγεθος του είναι εργαλείο!!!!!!!!!
Κενταει!!!!

Κενταει το dewalt, εμενα μου λες που τοσα χρονια το εχω και δεν λεει να χαλασει. Τα χερια σου ομως μετα το σκαψιμο δεν τα νοιωθεις να τρεμουν?

Αύριο θα σου πω Νεκτάριε. Σήμερα πέρασε η ώρα με την πόρτα και δεν ασχολήθηκα με το γκρεμισμα πολύ.
Άσε που όντως πιο πολύ ο μαντρακας δούλεψε στα ενδιάμεσα τούβλα.

Λοιπόν τέλος ο τοίχος χθες όπως σας είπα, Νεκτάριε μια χαρά τα χέρια με το σκαπτικο αλλά πόνεσε το δεξί φίλε στο γέμισμα των μπαζοσακουλων με τα μπάζα και την βαριοπουλα....
Να δω τώρα πως θα τα κατεβάσω από τον δεύτερο....

Σήμερα τελείωσα την κατασκευή του βοηθητικου πάγκου από τα ξύλα ενός Σουηδικου κρεβατιου!!!
Απομένει τρίψιμο με 240 και βάψιμο!!!
Αύριο φώτο στο returned from the dead!

url]

μια ψησταρια απο παλιο θερμοσυφονα