Με ότι σίδερα βρήκα στην αποθήκη, έκανα μια βάση-καροτσάκι για την ηλεκτροκόλληση.Κόστος 15 (μόνο τα 4 ροδάκια και το κόκκινο σπέυ).
Η ηλεκτροκόλληση αυτή είναι καθαρού χαλκού, ζυγίζει περίπου 40 κιλά! Για τη μέση μου, θα είναι σίγουρα χρήσιμο..Πολύ καλό, αρκεί να είναι κάτι πρακτικό και χρήσιμο.
Έχεις δίκιο, αλλα την έφτιαξα έτσι ώστε να χωράει κάτω από τον πάγκο.Από τις φωτό δεν μπορώ να καταλάβω το ύψος, μήπως όμως θα σε βόλευε το χερούλι να είναι πιο ψηλό για να μη σκύβεις καθόλου;
Από τις φωτό δεν μπορώ να καταλάβω το ύψος, μήπως όμως θα σε βόλευε το χερούλι να είναι πιο ψηλό για να μη σκύβεις καθόλου;
Jonny,πολυ ωραια τα ραφια,πολυ πρωτοτυπα!Νικολα ευχαριστω,εγω τις ανοιξα,η ιδεα ειναι να περνουν απο μεσα σφιγκτηρες μαραγκου για να σταθεροποιουν τα τμηματα προς επεξεργασια χωρις να με ενοχλουν!Παντως δεν το περιμενα πως το καινουριο μου dewalt θα τα βρει σκουρα με το ποτηριτρυπανο και 16mm mdf..
Ποιο μοντέλο/τύπος ?
Αυτο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.