Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Δέν παίζεται ο Παππούς Κώστας. :SFGSFGSF:

Κάτι ήξερε ο Μπουγάς πού έλεγε "ελα στόν παππού καί μήν κοιτάς αλλού" :flipout:

:flipout:
Μα δεν ξέρεις τι χαρά πήρα όταν ταιριαξα την νέα βάση κ έκοψα χοντρό ξύλο το απόγευμα.
Ξεμωράθηκα εντελώς μου φαίνεται!!!

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

:flipout:
Μα δεν ξέρεις τι χαρά πήρα όταν ταιριαξα την νέα βάση κ έκοψα χοντρό ξύλο το απόγευμα.
Ξεμωράθηκα εντελώς μου φαίνεται!!!

Χαχαχα σέ καλό δρόμο είσαι "σειρά" ,τό περίεργο θά ήταν νά τήν άφηνες όπως ήταν από τήν μάνα της τήν σέγα :ernaehrung004:
Θέλω νά δώ πώς θα τά βολέψεις όλα αυτά μέσα τόν χειμώνα,πρεπει απο τώρα να κάνεις σχέδια,γιά ράφια,πολλά ράφια,πάρα πολλά ράφια,πάρα πάρα πολλά ράφια.

Εμ εκεί έπρεπε να πήγαινες κατευθείαν!
Μάλλον πολλές σου κλείνουν το μάτι....
Βλέπε Neutecnik....

Ρε Κυρ. άλλο να έχεις μια βάση μικρή κ να κάνεις των 70% των εργασιών σου κ άλλο να κουβαλήσω πριονοκορδελα στην Ταράτσα - Αποθήκη.

Δεν θα περάσει εύκολα από το wife control k από το gossip of neighbors.

Τι να πω και εγώ; Τα είπαν όλα οι προλαλήσαντες.
Μπράβο Κώστα. Οι καλές πατέντες είναι όλα τα λεφτά. :SFGSFGSF:

Θα περάσει θα περάσει!
Πες στην συζηγο από τώρα για την βοσκοπούλα που θα πάμε τον άλλο μήνα όλοι μαζί!!!!
Θα βοηθησει!

Εσένα το μυαλό σου στο φαΐ,,,:ernaehrung004:

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Η κλασσική τσιγκουνιά των κουζιναδων τρεσες για καπάκια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ότι λεφτά γλυτώνουν από τετραγωνικά σε μελαμινη το πληρώνουν σε pvc. Ο μόνιμος τσακωμός με τον πατέρα μου αυτές οι τρεσες

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βέβαια από αντοχή είναι σχεδόν το ίδιο. Πιο πολύ αισθητικά δεν μου αρέσει. Εκτός αν μπουν μαρμαρινοι πάγκοι που θέλει κλειστό κουτί για να μην τρέχουν παντού μαρμαροκολλες

Η πόρτα που συζητούσαμε κάποια posts νωρίτερα έτοιμη, τοποθετημένη και μινιαρισμένη ....
IMG_20161015_134933.jpg

Μένει να βαφτεί ένα χέρι χρυσό μεταλλικό και είμαστε κομπλέ.

Καλησπέρες
Πολύ με ενδιαφέρουν οι σφικτήρες 3/4", είναι από τα πράγματα που είχα χρειαστεί και μου είχαν λείψει σε κάποιες κατασκευές κρεβατιών και τραπεζιών που έχω κάνει, αλλά τις τιμές των bessey δεν τις πλησίαζα τις δεδοένες χρονικές στιγμές. Οι συγκεκριμένες το κόστος έχουν ανα σετ?
Βλέπω ότι χρειάστηκε να μπουν κάθετα ξυλάκια στις τάβλες μαζί με σφικτηράκια ωστε να τις κρατήσουν επίπεδες. Εχω δεις σε αντίστοιχες κατασκευές να βάζουν τους μεγάλους σφικτήρες εναλλάξ, πάνω και κάτω από τις επιφάνειες που κρατάνε. Μήπως με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να αποφευχθεί η χρήση των επιπλέον ξύλων & σφικτήρων κάθετα?
Γενικώς σαν πρώτη εντύπωση άξιζε η αγορά των συγκεκριμένων?

Κωστα ωραιος!
Τα εστρωσες αμεσως για δουλεια!!!

Ρε φιλε μου κανει λιγο κωλοβος ο σκυλακος...
Ισως πρεπει να του προσθεσεις κατι καθως μονο το καλωδιο δε φτανει κατα την γνωμη μου.

Επισης οι ταβλες τι διαστασεις ειναι?

ευχαριστώ. Οι αριθμοί είναι κόντρα πλακέ 4χιλ.
Μέχρι να κατάληξω σε αυτό το σχέδιο έφαγα σχεδόν ένα μήνα

ευχαριστώ. Οι αριθμοί είναι κόντρα πλακέ 4χιλ.
Μέχρι να κατάληξω σε αυτό το σχέδιο έφαγα σχεδόν ένα μήνα

Πολυ ωραιο!
Και μολις με εβγαλες απο την απορια των αριθμων, πως θα μπορουσαν να γινουν.

Και κάτι στα γρήγορα από εμένα χθες.
Αυτήν την φορά είναι καλύτερο από ποτέ καθώς πέραν του καλού "εξωτερικού" τριψίματος τρίφτηκε και εσωτερικά (στην σχισμή) με πολυεργαλείο και το μόρσο για την τοποθέτηση του τροφοδοτικού έγινε ακριβώς στις διαστάσεις του τελευταίου.

Λόγω και του αυλακιου που έγινε σε μεγάλο βάθος και σχετικά στενό, το φως δεν χτυπάει στα μάτια.
Ταινία led 14/4W/m, Cool White.

IMG_20161015_210738.jpg

Το κρατάω εγώ αυτό και το προηγούμενο το δίνω δωράκι

Πραγματικά καλύτερο απο ποτέ!
Εξελίχτηκες σε μάστερ των φωτιστικών!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ευχαριστώ Γιώργο.
Έχω ακόμα... Ψάχνω να βρω κανέναν μεγάλο κορμό για να κάνω το φωτιστικό του Χιώτη!

Και κάτι στα γρήγορα από εμένα χθες.
Αυτήν την φορά είναι καλύτερο από ποτέ καθώς πέραν του καλού "εξωτερικού" τριψίματος τρίφτηκε και εσωτερικά (στην σχισμή) με πολυεργαλείο και το μόρσο για την τοποθέτηση του τροφοδοτικού έγινε ακριβώς στις διαστάσεις του τελευταίου.

Λόγω και του αυλακιου που έγινε σε μεγάλο βάθος και σχετικά στενό, το φως δεν χτυπάει στα μάτια.
Ταινία led 14/4W/m, Cool White.

IMG_20161015_210738.jpg

Το κρατάω εγώ αυτό και το προηγούμενο το δίνω δωράκι

Καλημέρα. Πράγματι αυτό είναι χαρακτηριστικά καλύτερο από τα προηγούμενα, δείγμα της εξέλιξης σου. :a0210: Keep on the good work :antlers: