Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπραβο ρε Νικολαε!!!
Πολυ καλο!
Το τροφοδοτιο που ειπες το εβαλες?
Επισης θελω λινκ απο εκει που αγοραζεις εξοπλισμο.

Από πίσω είναι απλά είναι σχεδόν το μισό εντός του κορμού!
Τροφοδοτικά και ταινίες από ebay, τα καλώδια από Ελλάδα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα Νικ. Ομορφιές.Το καλό να δώσεις για δώρο.

Καλημέρα Παππού!
Και το παλιό καλό είναι απλά δεν είναι τέλειο σε όλα τα σημεία (τα ορατά επιδιορθώνονται εύκολα)!!!

Καλημέρα. Πράγματι αυτό είναι χαρακτηριστικά καλύτερο από τα προηγούμενα, δείγμα της εξέλιξης σου. :a0210: Keep on the good work :antlers:

Θενκς.
Ότι μπορούμε κάνουμε, απλά θέλει πολύ περισσότερη ώρα και σχεδιασμό!
Το αποτέλεσμα όμως ανταμείβει και με το παραπάνω.

Ωραιότατο ρολογακι Αντώνη.
Εξελιγμένο φωτιστικό Νίκο
Μπράβο σας.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπράβο σε όλους παιδιά!Κώστα εγώ θα ήθελα να δω τα πίσω πόδια του σκυλάκου να κάνουν ανάποδη κούρμπα,δηλαδή προς τα έξω.Νομίζω θα έδειχνε πιο φυσικό!

Ευχαριστώ.

Νικ. έτσι το είχε η φωτο, δόθηκε ήδη στον παραλήπτη. Ίσως το επόμενο.

Δώσε λινκ λέμε

Ορίστε.

Πολύ όμορφο. Εύγε.

Ευχαριστώ Αντώνη!

:antlers:

Ωραιότατο ρολογακι Αντώνη.
Εξελιγμένο φωτιστικό Νίκο
Μπράβο σας.

Sent from my iPad using Tapatalk

Σε θενκ γιου!

Μπράβο σε όλους παιδιά!Κώστα εγώ θα ήθελα να δω τα πίσω πόδια του σκυλάκου να κάνουν ανάποδη κούρμπα,δηλαδή προς τα έξω.Νομίζω θα έδειχνε πιο φυσικό!

Ευχαριστώ βουτηχτή!

Νίκο Κώστα Αντώνη, πολύ όμορφες οι δημιουργίες σας!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Σήμερα εφτιαξα βάσεις τοίχου για τα υπόλοιπα ποδήλατα δρόμου στα πρότυπα αυτής που είχα φτιάξει πριν ένα μήνα περίπου για το mercier που διακοσμεί το σαλόνι μου. Ή διαδικασία ακριβώς η ίδια, οπότε δεν ξαναπεριγράφω όλη την ιστορία.
Τοποθετήθηκαν ήδη και νοικοκυρεύτηκαν...
IMG_20161016_203757699.jpg

Μετά ξεκίνησα και την κατασκευή μιας απλίκας, αλλά έκανα ζημιά που μου χάλασε όλη τη διάθεση. Εκοβα κόντρα πλακέ σε κύκλους με το προξξονάκι μου προσαρτημένο στο εξάρτημα για ρουτάρισμα, και ενώ ή δουλειά γινόταν μία χαρά με πολλά μικρά διαδοχικά περάσματα, το proxxon σταμάτησε να δουλεύει χωρίς να έχει δώσει κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Ούτε ζεστάθηκε, ούτε μύρισε κάτι καμμένο ούτε τίποτα. Απλά σταμάτησε και δεν ξαναπήρε ποτέ. Φοβάμαι μήπως το εκαψα, αλλά δε θα μύριζε; Δε θα έβγαζε κανένα καπνό; Δε θα έδειχνε οτι ζοριζεται; Απλώς σταμάτησε ακαριαία και τέλος... :-(

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για δοκίμασε να το αναψεις πάλι τώρα.

Σωστά Κυριάκο,μήπως έχει κάποιο θερμικό,καί άν ζοριστεί σταματάει νά λειτουργεί γιά κάποιο διάστημα ?

Εχει δικιο ο Δημήτρης. Τρία απλά που μπορείς να δεις είναι θερμικό, καλωδίωση και καρβουνακια

Τα proxxon δεν εχουν καρβουνακια, ουτε θερμικο.
Αν δεν ζεσταθηκε και δεν βγηκε καπνος, σημαινει οτι καποια αντισταση θα καηκε.
Πρεπει να υπαρξει επικοινωνια με την προξον, η τον πωλητη, αν ειναι στην εγγυηση για αλλαγη η επισκευη.

Ποιο μοντελο proxxon ειναι?

Είναι πολύ παλιό, αλλά πρακτικά αχρησιμοποίητο. Το είχε καταχωνιασμενο ο πατέρας μου και το ανέσυρα πέρσι από κάποιο συρτάρι. Το εργαλείο είναι σε ολοκαίνουργια κατάσταση. Ή εγγύηση προφανώς έχει λήξει, αν ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ για σέρβις, θα ήμουν ευγνώμων.
Είναι αυτό...
IMG_20161016_155342349.jpg

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδω ειναι η επισημη ιστοσελιδα της proxxon για την Eλλαδα. Νομιζω θα βγαλεις ακρη.

http://www.proxxon.com/gr/

Δεν μου εχει χαλασει κανενα proxxon -για την ωρα- αλλα απο εδω θα αρχιζα αν υπηρχε θεμα.