Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

fc948b11834433378ce6ba6cf3f190cd.jpg

Σβουρα

74fb8cb44389d02f75e7329df5f01763.jpg

Πολυτρυπανο

7fd22fdc6e5a5a279ca54f5132ca1ea4.jpg

Γωνιαστρα

5f461319b5f186d7c67ad44b6175dde6.jpg

Γκινισια σε μπόι

Γενικά μπογια λέμε τα κατακόρυφα ξύλα και τραβερσες λέμε τα οριζόντια Ή σε άλλες κατασκευές λένε τα ξύλα που δένουν τις κατασκευές (Εκτός των αντιριδων που συνήθως εννουμε λοξα)

Να έρθετε από το μαγαζί ΝΑΙ
Να κάνουμε σεμινάριο ΌΧΙ (αυτά τα δασκαλιστικα τα μισω)
Να δούμε 5-6 πράγματα παρεούλα και με τον πρωτομάστορα-πατερα ΝΑΙ
Να πάμε για σουβλάκια μετά εννοείται ΝΑΙ

Να μου πείτε πόσοι θα είσαστε μόνο να έχω δωρο οδηγό τοποθέτησης για τακακι μεντεσε της blum (κάνει για όλους τους μεντεσεδες)

Eυχαριστούμε Αχιλλέα,μιά φωτογραφία 1000 λέξεις πού λένε καί οι Κινέζοι. :SFGSFGSF:
Το πολυτρύπανο είναι σέ μεγαλογραφία αυτό τό εξάρτημα πού έχει ο Μπάμπης και ο Κώστας πού κάνουν χελιδονοουρές από ότι είδα,άν κατάλαβα βέβαια σωστά.
Η σβούρα είναι Αχιλλέα κάτι σάν ρούτερ πού ειπε ο Μπάμπης ? η κάνει καί κάτι άλλο περισσότερο απο το ρούτερ ?

Μόλις είδα τό χώρο τού Αχιλλέα,τίς λέξεις πού δέν είχα καταλάβει γρί πού λένε,τα μηχανήματα,λέω από μέσα μου και νομίζω ότι κάτι γνώριζα καί κάνω στά χαμηλά επίπεδα ξυλουργικά,πάω νά τα παρατήσω όλα :flipout: και να ασχοληθώ μόνο μέ τά αγροτικά πού τά κατέχω καλά.:flipout:

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Κανονίστε να το κανονίσετε το επόμενο 10-ήμερο που θα λείπω, έτσι; :slapface:
Από 10 του μήνα και μετά. :grandpa:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος -

Το πολυτρύπανο είναι σέ μεγαλογραφία αυτό τό εξάρτημα πού έχει ο Μπάμπης και ο Κώστας πού κάνουν χελιδονοουρές από ότι είδα,άν κατάλαβα βέβαια σωστά.

Κάνει πολύ περισσότερα πράγματα Δημήτρη.

Η σβούρα είναι Αχιλλέα κάτι σάν ρούτερ πού ειπε ο Μπάμπης ? η κάνει καί κάτι άλλο περισσότερο απο το ρούτερ ?

Το κεφάλι που βλέπεις είναι το εργαλείο. Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά εργαλεία, ανάλογα τι σχήμα και σχέδιο θες να κάνεις. Στην ουσία όμως ένα γιγαντιαίο router είναι.
...

Ευχαριστώ Μπάμπη,έχω πολύ δρόμο ακόμα ........ καί νόμιζα ότι είμαι κάπου στή μέση :BDBDG54:

Σβουρα

Πολυτρυπανο

Γωνιαστρα

Γκινισια σε μπόι

Γενικά μπογια λέμε τα κατακόρυφα ξύλα και τραβερσες λέμε τα οριζόντια Ή σε άλλες κατασκευές λένε τα ξύλα που δένουν τις κατασκευές (Εκτός των αντιριδων που συνήθως εννουμε λοξα)

Να μου πείτε πόσοι θα είσαστε μόνο να έχω δωρο οδηγό τοποθέτησης για τακακι μεντεσε της blum (κάνει για όλους τους μεντεσεδες)

Καλημερα κι ευχαριστούμε Αχιλλεα.
Κι εγω μεσα, εννοείται.

Sent from my iPad using Tapatalk

Eυχαριστούμε Αχιλλέα,μιά φωτογραφία 1000 λέξεις πού λένε καί οι Κινέζοι. :SFGSFGSF:

Μόλις είδα τό χώρο τού Αχιλλέα,τίς λέξεις πού δέν είχα καταλάβει γρί πού λένε,τα μηχανήματα,λέω από μέσα μου και νομίζω ότι κάτι γνώριζα καί κάνω στά χαμηλά επίπεδα ξυλουργικά,πάω νά τα παρατήσω όλα :flipout: και να ασχοληθώ μόνο μέ τά αγροτικά πού τά κατέχω καλά.:flipout:
Το πολυτρυπανο παρόλο που φαίνεται σαν δοντιερα για χελιδονοουρες δεν είναι. Κάνει απλά τρύπες 21 ταυτόχρονα από 45 μέχρι 90 μοίρες. Φυσικά και γνωρίζεις πράγματα και κάθε μέρα όλοι κάτι μαθαίνουμε. Τώρα που μπήκες στον ίσιο μακιτικο δρόμο θα τα παρατήσεις? Με τίποτα.....

Αχιλλέα είσαι τέλειος ρε φιλε. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και την διάθεση σου. Και γω μέσα ειμαι για το τουρ

Υπαρχει καποιος ειδικος λογος για τον αριθμο 21, ή απλα εξαρταται απο το μοντελο, και τον τυπο του μηχανηματος.
Αυτα τα μηχανηματα παρολο που τα εχω ξαναδει σε μεγαλο ξυλουργειο φιλου, ποτε δεν καταλαβα ακριβως τι κανουν.
Τα σιλο, ο καταρακτης με τα νερα, η πλανη πολυ καλα(θα σε γαμ... μαλ., μου ειπες οτι ειναι καθαρα και ειχε σπασμενη βιδα μεσα και μου γαμ...τα μαχαιρια), η κορδελα οκ, αλλα ενα μεγαλο με πολλα σωληνακια, αυτο που εδειξες (που νομιζω οτι παει και πανω-κατω), ενα αλλο με κατι σαν αλυσοπριονο, και κατι αλλα εξωγηινα, δεεεεεν......

ωραίος συμφορουμίτη Αχιλλέα . Μην διανοηθεί κανείς να παραγγείλει (ή να αγοράσει .....λέμε τώρα ) Altendorf γωνιάστρες , γιατί οι τιμές είναι από 2.500 euros μέχρι 15κ , μπορεί και παραπάνω . Αυτές κάνουν μόνο για τον ............προχωρημένο ερασιτέχνη που έχει περάσει σε άλλο επίπεδο , για να καταλάβετε.

Βγάζει κάποιες με ηλεκτρονικούς οδηγούς και οθόνες γύρω στο πενηνταρικο. Τις θεωρώ υπερβολή. Μου φτάνει μόνο το ηλεκτρονικο φιλτράρισμα του δίσκου και η αυξομείωση σε ύψος. Ακόμα κι αυτά ΝΑ μην είχε η γωνιαστρα μεροκάματο θα βγάζαμε πάντως :-p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οπου φιλτραρισμα φαλτσαρισμα

Μπράβο στον Αχιλλέα για την πρόθεση και την διάθεση!

Να μας τα μεταφέρετε κι εμάς τους μακρινούς για να σας χαιρόμαστε!

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Αχιλλέα :grinning-smiley-043 όχι τόσο για το εργαστήριο που είναι έτσι και αλλιώς θεαματικό για τα δικά μας μάτια...αλλά για την πρόθεσή σου να βοηθήσεις εμάς τους ημιμαθείς

Σβουρα

Πολυτρυπανο

Γωνιαστρα

Γκινισια σε μπόι

Προσκυνάω :worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:
Μπράβο και πάλι μπράβο.

"Να έρθετε από το μαγαζί ΝΑΙ" ΦΥΣΙΚΆ και θα έρθουμε !!! εδώ καθόμαστε και χαζεύουμε βιντεάκια απο ένα σορό άσχετα, στο live δεν θα έρθουμε !

"Να κάνουμε σεμινάριο ΌΧΙ (αυτά τα δασκαλιστικα τα μισω)" Πίστεψέ με, ότι και εάν έχεις να πεις σχετικό με την τέχνη σου για όλους εμάς είναι σεμινάριο !
Έχουμε επενδύσει χρόνο και χρήμα σε κάτι που πραγματικά αγαπάμε και έρχεται κάποιος να μας πει πως θα κάνουμε σωστά αυτό θέλουμε να μάθουμε .
Πες το όπως θες εσύ, για εμάς είσαι καθηγητής και εμείς είμαστε γατάκια του νηπιαγωγείου.

"Να δούμε 5-6 πράγματα παρεούλα και με τον πρωτομάστορα-πατερα ΝΑΙ" Respect :SFGSFGSF:

"Να πάμε για σουβλάκια μετά εννοείται ΝΑΙ" Εξυπακούεται, Νηστικό αρκούδι, δεν χορεύει !

"Να μου πείτε πόσοι θα είσαστε μόνο να έχω δωρο οδηγό τοποθέτησης για τακακι μεντεσε της blum (κάνει για όλους τους μεντεσεδες)" :drool::drool::drool:

Πάντος πέρα της πλάκας είναι πραγματικά πολύ αξιέπαινο το ότι προσπαθείς να μεταδόσεις τις επαγγελματικές σου γνώσεις σε ερασιτέχνες.
Μπράβο και πάλι, και ένα μεγάλο ευχαριστώ απο πολύ κόσμο εδώ μέσα.

Γειά σου ρε Αχιλλέα!!!
Παιδιά να ξέρετε η δουλειά που κάνει αυτός ο τύπος και ο πατερας του δεν παίζεται και είναι και οι δύο και γαμω τα παιδιά με διάθεση να σου εξηγησουν τα πάντα.

Aχιλλέα σέ ευχαριστώ καί πάλι,καί εννοείται είμαι μέσα γιά τήν ξανάγηση (έτσι καί αλλιώς γείτονες είμαστε),και γιά τήν σουβλακοκατάνυξη.

Κώστα γειά στά χέρια σου :a0210:

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Γειά σου ρε Αχιλλέα!!!
Παιδιά να ξέρετε η δουλειά που κάνει αυτός ο τύπος και ο πατερας του δεν παίζεται και είναι και οι δύο και γαμω τα παιδιά με διάθεση να σου εξηγησουν τα πάντα.

Το καταλαβαμε.
Τη κουζινα σου θα τη θαυμασουμε?

Αχιλλεα να ξερεις οτι πολλοι εδω μεσα σε θεωρουμε τυχερο που ασχολησε επαγγελματικα με αυτο που εμεις προσπαθουμε να κανουμε σαν χομπι...αν και θα εχει και τις κακες του στιγμες...
Δυσκολο να συμμετασχω στην ξεναγηση...αλλα οπως και να εχει σε ευχαριστουμε πολυ για την προσκληση...οσοι καταφερουν να ερθουν σιγουρα δεν θα βγουν χαμενοι...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το καταλαβαμε.
Τη κουζινα σου θα τη θαυμασουμε?

φοβαται να μην του την ματιασουμε...

ΚΥΡ βαλε σκορδο βρε μπαγασα και ποσταρε φωτο...!!!