"-Ρε συ γυναίκα, γιατί έχουμε δύο σουροτιρια?
-Είχα πάρει ένα από το ΙΚΕΑ αλλά δεν με βολεψε και λυπάμαι να το πετάξω.
-Άρα δεν το θες. Να το πάρω εγώ που το θέλω?
-Τι το θες?
-Θα δεις."
Και σε 10 λεπτά είδε :
![]()
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
"-Ρε συ γυναίκα, γιατί έχουμε δύο σουροτιρια?
-Είχα πάρει ένα από το ΙΚΕΑ αλλά δεν με βολεψε και λυπάμαι να το πετάξω.
-Άρα δεν το θες. Να το πάρω εγώ που το θέλω?
-Τι το θες?
-Θα δεις."
Και σε 10 λεπτά είδε :
Σήμερα συνέχισα τη χθεσινή "παραγωγή".
Ήρθε κι ο φίλος που με προμηθεύει ξύλα να σενιάρουμε και τα δικά του κι έτσι ο ξεχονδριστήρας και το παγκοπρίονο δούλευαν στο φούλ.
Ερωτευμένος με την ποιότητα κοπής του δίσκου Festool που είχα πάρει πριν κάποιους μήνες και σε δοκιμές που είχα κάνει τότε, σε κόντρα πλακέ, δεν μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση σε σχέση με τον εξαιρετικό μαμίσιο της Makita. Στα συγκεκριμένα ξύλα κυριολεκτικά ζωγραφίζει. Δεν ξέρω τι φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά οι κοπές είναι καθρέφτης.
Δεύτερη πολύ ευχάριστη έκπληξη το συρρόμενο κομμάτι teflon που προσάρμοσα στον πάγκο δουλεύει Θεικά, απορώ τι έκανα τόσο καιρό. Εννοείτα οτι άρχισα τις σκέψεις και τα σχέδια για βαρβάτη κατασκευή, το διαδύκτιο προσφέρει άπειρες ιδέες και λύσεις.
And last but not least... Ο ξεχονριστήρας!
Φοβερό εργαλείο αλλά αν το δουλεύεις σωστά και με προσοχή. Έτσι κι αρχίσεις τις βιασύνες και τις λαλακίες, ειδικά με μικρά και σκληρά κομμάτια ξύλου κινδυνεύεις... κι εσύ και το εργαλείο.
Τι τραπέζι είναι αυτό Μπαμπημ;
Στερεωση της νέας μπανιέρας σήμερα, αμμος από αντιμουχλικη σιλικόνη FOREVER WHITE και αλλαγή μπαταρίας στο μπάνιο με μια νέα Fiore.
Η πενσα γαλλικό της ΚΝΙΡΕΧ όλα τα λεφτά.
Στερεωση της νέας μπανιέρας σήμερα, αμμος από αντιμουχλικη σιλικόνη FOREVER WHITE και αλλαγή μπαταρίας στο μπάνιο με μια νέα Fiore.
Η πενσα γαλλικό της ΚΝΙΡΕΧ όλα τα λεφτά.
Τι τραπέζι είναι αυτό Μπαμπημ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.