Και για την υγρασία που θα υπαρχει απο πισω τι έκανες;
ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο κρύβεις την υγρασία...δεν την διορθωνεισ...το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να βάλεις μικρές περσίδες ωστε να αερίζετε το κομματι πίσω απο τη γυψοσανιδαΤι θα έπρεπε να κάνω διότι δεν έκανα-έβαλα τίποτα.
ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο κρύβεις την υγρασία...δεν την διορθωνεισ...το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να βάλεις μικρές περσίδες ωστε να αερίζετε το κομματι πίσω απο τη γυψοσανιδα
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
και να μην ακουμπάει η γυψοσανίδα στο πάτωμα , να έχει 1 ποντο αποσταση
Η υγρασία δεν ειναι απαραίτητα εσωτερικό προβλημα . Μπορει με εξωτερική μόνωση να την διορθωνες ή και προςωρινα Με αφυγραντηρα. Τωρα απλα θα μαζεύεται απο πισω...Τι θα έπρεπε να κάνω διότι δεν έκανα-έβαλα τίποτα.
Φίλε μου,
Η μούχλα και η υγραςια ειναι ιδιαίτερος επιβλαβής για την υγεία μας μιας και τα σωματίδια της μεταφέρονται μεςω του αέρα στους πνεύμονες μας...
Θα πρεπει να προβείς άμεσα σε επίλυση του προβλήματος...απο εξω προς τα μέσα μιας και ειναι ισόγειο το σπιτι άρα και εφικτό...ειναι κρίμα...
Με τον τροπο που το αντιμετώπισες απλα το κάλυψες προσωρινά...
Sent from my iPad using Tapatalk
Πολύ ενδιαφέρον αυτό με το τρύπημα!Κάποιο λινκ για το υλικό υπάρχει;
Μπόλικες εργασίες και ωραίες. Μπράβο συνονόματε. Καλό ξημέρωμα επίσης.
Ωραίος Πάνο,αρκετή δουλειά με πολύ ωραία αποτελέσματα!
Πάνο :SFGSFGSF::SFGSFGSF: αψογος σέ όλα μπράβο σου.
Δέν έφτιαχνες μια μπαλαντέζα 20 μέτρα 2 χ 2,5 mm για νά μήν έχεις πτώση τάσης.
Πάνο είσαι ευχαριστημένος μέ τό ρουτεράκι τής Maktec ? τόν κύκλο τό κόβει σχετικά εύκολα η σέ παίδεψε ?
Το δοχειο διαστολης χρησιμευει στο να απορροφα τις διαφορες πιεσης ώστε να μη δρουν καταστροφικα στο δικτυο τους.την εκανα,σαν δοχειο διαστολης...
σε τι χρησιμεύει? αυτο
Μπράβο Πάνο !! Ωραίες εργασίες!
Σαν...δοχειο διαστολης,γιατι η δευτερη-παραλληλη-δεξαμενη μειωνει λογω συνολικου ογκου,την γρηγορη πτωση πιεσης απ τη σωληνα παροχης με αποτέλεσμα την απροσκοπτη λειτουργια της αεροκαστανιας.Δοχείο διαστολής δεν έγινε σίγουρα.... Απλά μια ακόμα δεξαμενή είναι.
Οσο μεγαλώνει το ο συνολικός όγκος του αέρα που έχεις τόσο μικρότερη η διακυμανση της πίεσης κατά την χρήση.
Μπραβο!!!Η πρώτη μου προσπάθεια στο χώρο της γυψοσανίδας ...
![]()
Σε ένα τοίχο 15 τ.μ. που είχε πρόβλημα με υγρασία, αφέθηκε απόσταση 15 εκατοστών, τοποθετήθηκε σκελετός με στρωτήρες και ορθοστάτες και ντύθηκε με στάνταρ γυψοσανίδες 12,5 χιλιοστών.
Η πρώτη μου προσπάθεια στο χώρο της γυψοσανίδας ...
Σε ένα τοίχο 15 τ.μ. που είχε πρόβλημα με υγρασία, αφέθηκε απόσταση 15 εκατοστών, τοποθετήθηκε σκελετός με στρωτήρες και ορθοστάτες και ντύθηκε με στάνταρ γυψοσανίδες 12,5 χιλιοστών.
Η πρώτη μου προσπάθεια στο χώρο της γυψοσανίδας ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.