Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μετά από περίπου 3 χρόνια που το boiler ήταν βυσματωμένο στον τοίχο κάθετα, τα βύσματα μας πρόδωσαν και το boiler παρά την πτώση συνέχισε να είναι λειτουργικό και αφέθηκε προσωρινά στο δάπεδο όπως φαίνεται στην κάτωθι φωτογραφία
IMG_20161112_082204.jpg

Επειδή όμως καταλάμβανε πολύτιμο χώρο, συγκόλλησα μια μεταλλική βάση και το τοποθέτησα πάνω και μετά έγιναν εκ νέου οι απαραίτητες συνδέσεις με τουμπόραμα Φ16 και ιδού το αποτέλεσμα
IMG_20161112_172038.jpg

Το πρόβλημα όμως που συνεχίζει να υφίσταται είναι ότι το boiler είναι για κάθετη τοποθέτηση ενώ τώρα έχει τοποθετηθεί οριζόντια χωρίς όμως να καταλαβαίνω διαφορά στην απόδοσή του.
Δεν καταλαβαινεις διαφορα ισως επειδη ειναι μεγαλο σε λιτρα. Διαφορα ομως υπαρχει και κανει αισθητη τη παρουσια της μετα απο χρηση καποιου ζεστου νερου επειδη η αναμειξη με του εισερχομενου κρυου νερου γινετε πιο γρηγορα. Οποτε το κρεμασμα πρεπει να γινει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

το πουλοβεράκι τι ρόλο παίζει?

Μαλλον για μειωση απωλειων...:flipout:

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

το πουλοβεράκι τι ρόλο παίζει?
Δεν είναι πουλοβεράκι, ένα πατάκι που βρέθηκε εκεί την ώρα της φωτογράφησης ... :furious3:

@Nektarios2015
120 λίτρων είναι. Ίσως έχεις δίκιο αλλά δεν το ρισκάρω ξανά μετά από αυτά που έπαθα και φυσικά όσο δεν με προβληματίζει στην απόδοση.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Γύρισε το όρθιο με κάποιον τρόπο επάνω στην σιδερένια βάση.

Δεν ενδείκνυται αυτή η βάση για όρθιο. Αν με προβληματίσει στο μέλλον η απόδοση θα κάνω άλλη βάση. Ευχαριστώ για το σχόλιο.

Σήμερα έβαψα 120τμ πάτωμα εμποτισμένης ξυλείας με βερνίκι νερού,μου έχει βγεί ο πάτος παιδιά,αλλά έγινε πολύ καλό!12,5 κιλά χρώμα και έφτασε οριακά,σαν σφουγγάρι το ρούφαγε.Τέλος καλό όλα καλά όμως!

Σήμερα έβαψα 120τμ πάτωμα εμποτισμένης ξυλείας με βερνίκι νερού,μου έχει βγεί ο πάτος παιδιά,αλλά έγινε πολύ καλό!12,5 κιλά χρώμα και έφτασε οριακά,σαν σφουγγάρι το ρούφαγε.Τέλος καλό όλα καλά όμως!

Βάλε μια φωτό σύντροφε!!

Το οποίο πάτωμα πριν μια εβδομάδα το είχα πλύνει με ισχυρά καθαριστικά made in germany και πλυστικό για να καθαρίσει πρώτα.Κανονικά έπρεπε να το είχα σφουγγαρίσει και με νέφτι πριν το βάψιμο,αλλά βαρέθηκα.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Το οποίο πάτωμα πριν μια εβδομάδα το είχα πλύνει με ισχυρά καθαριστικά made in germany και πλυστικό για να καθαρίσει πρώτα.Κανονικά έπρεπε να το είχα σφουγγαρίσει και με νέφτι πριν το βάψιμο,αλλά βαρέθηκα.

Τι λες βρε, σιγα μην ηθελε και μια ναπαλμ για απολυμανση πρωτα...
Τι διαδικασια ειναι αυτη?

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

https://db.tt/ZKvY4OvP
ποτηρακι στο τορνακι και εκανα και πυρογραφια(που βγηκε χαλια) σε μια βαση ρεσω που ειχα κανει παλαιοτερα για μια φιλη.τα περασα με λαδι τικ .

ποτηρακι στο τορνακι και εκανα και πυρογραφια(που βγηκε χαλια) σε μια βαση ρεσω που ειχα κανει παλαιοτερα για μια φιλη.τα περασα με λαδι τικ .

Μπραβο Βασιλη! Το ποτηρακι ηθελε λιγο πιο λεπτο λαιμο στη βαση. Παντως το εκανες!!
Για την πυρογραφια ειναι δυσκολο να γραψεις κανεις στρωτα. Ισως θελει τον τροπο του.

Εγω δεν μπορω να (πυρο)γραψω με τιποτα, ολα βγαινουν χαλια γιαυτο δεν εχω παρουσιασει κανενα εργο με πυρογραφια....:)))

Ναι μιχαλη το φοβηθηκα μην το κοψω !παντως το τορνακι το γουσταρω πολυ με χαλαρωνει.την πυρογραφια την εκανα με το βερσατιπ(σημερα το αναψα 1η φορα!) Θεωρω οτι η λαβη απ την μυτη εχουν αποσταση και δεν μπορεις να (πυρο)γραψεις σωστα.

Ακόμα δεν εχει ενδώσει ;
Πάντως εμένα μου φαίνεται ωραίο Βασιλη .

Sent from my iPad using Tapatalk

Ναι μιχαλη το φοβηθηκα μην το κοψω !παντως το τορνακι το γουσταρω πολυ με χαλαρωνει.την πυρογραφια την εκανα με το βερσατιπ(σημερα το αναψα 1η φορα!) Θεωρω οτι η λαβη απ την μυτη εχουν αποσταση και δεν μπορεις να (πυρο)γραψεις σωστα.

Τοτε καλα εκανες.
Εγω δεν το φοβηθηκα, αλλα δυστυχως το εκοψα και τα παρατησα :flipout:

Όσα δουλεύεις τον τόρνο θα βελτιώνεσαι Βασίλη. Όντως η πυρογραφία είναι μανίκι.
Αχ Ηλιάνα, καλλιτέχνης για πάρτη σου ο Βασίλης… :date:

Χαχα το σκετσακι ολα τα λεφτα παναγιωτη !!οχι χρηστο ειναι σκληρο καρυδι!!!

Ποτε κυρ;;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ξερει κικ μποξ χαχα!!