Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Φτιαξε ορθια βάση,με χώρο να βγαίνει ή αντίσταση με το ανοδιο αν χρειαστεί.
Αν το πρόβλημα είναι ο τοίχος,μπορεις να βάλεις πέραστες ντιζες απ την έξω πλευρα και αν θέλεις μπορείς να χωνέψεις στον τοίχο τα κεφάλια τους.
Αν το έχεις θέμα με το σημαδεμα,ψτιαξε πατρόν από χαρτί.
Αν το λεβητοστάσιο είναι ταράτσα(βλέπω ένα εξαερωτηρακι) και δεν έχεις ηλιακό τριπλής,θελεις και παράλληλο εξαερωτηρακι σε ψηλότερο σημείο...

Αν δεν με γελάει ή φωτο,η εκτονωτικη βαλβιδα πρέπει να πάει πιο δεξιά,γιατι αν ανοίξει τα νερά θα πάνε πάνω στο λέβητα

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Τι λες βρε, σιγα μην ηθελε και μια ναπαλμ για απολυμανση πρωτα...
Τι διαδικασια ειναι αυτη?

Κι όμως Νεκτάριε,μιλάμε για μαγαζί με εκατοντάδες κόσμο να μπαινοβγαίνει,σταφύλια πατημένα κάτω,πατάτες etc,η διαδιακασία καθαρισμού είναι μπέρδεμα,πίστεψέ με.Μετά το καθάρισμα το νέφτι ανοίγει τους πόρους του ξύλου και το προετοιμάζει να ρουφήξει το χρώμα.Και επειδή το ηλιοβασίλεμα ήταν απίστευτο,πάρτε μια γεύση,στη μια φαίνεται και ολίγον πάτωμα!

Attachments

• IMG_20161112_173104.jpg
    IMG_20161112_173104.jpg
    293.8 KB · Views: 152
  • IMG_20161112_171648-PANO.jpg
    IMG_20161112_171648-PANO.jpg
    185.8 KB · Views: 153
Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Σήμερα έβαψα 120τμ πάτωμα εμποτισμένης ξυλείας με βερνίκι νερού,μου έχει βγεί ο πάτος παιδιά,αλλά έγινε πολύ καλό!12,5 κιλά χρώμα και έφτασε οριακά,σαν σφουγγάρι το ρούφαγε.Τέλος καλό όλα καλά όμως!

Δηλαδή Νικόλα το πάτωμα σε ξεπάτωσε -bye-
Μετά όμως οι ικανοποίηση είναι που μετράει. Ότι το εσύ το έκανες.
Η θέα από το μπαλκόνι απλά υπέροχη.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Κι όμως Νεκτάριε,μιλάμε για μαγαζί με εκατοντάδες κόσμο να μπαινοβγαίνει,σταφύλια πατημένα κάτω,πατάτες etc,η διαδιακασία καθαρισμού είναι μπέρδεμα,πίστεψέ με.Μετά το καθάρισμα το νέφτι ανοίγει τους πόρους του ξύλου και το προετοιμάζει να ρουφήξει το χρώμα.Και επειδή το ηλιοβασίλεμα ήταν απίστευτο,πάρτε μια γεύση,στη μια φαίνεται και ολίγον πάτωμα!

Wow!
Γουσταρω πολυ κατι τετοια!

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Τέλειο Νικόλα !

Δεν μου λες, δεν θυμάμαι εάν σε ρώτησα ξανά στο παρελθόν, αλλά τώρα που είδα την φώτο το θυμήθηκα....αυτό δεν είναι το μαγαζί που μας είχες πει ότι είχε πιάσει σκουλήκι η σκεπή? τι έγινε τελικά , πως το φτιάξατε?

Παναγιώτη με ξεπάτωσε δε λες τίποτα,σημερα σέρνομαι..Σωτήρη η προσβολή ήταν τοπική απο ότι είπαν τα παιδιά απο την απολυμαντική και το αντιμετώπισα τοπικά.Έκανα με τριάρι τρυπανάκι τρύπες εκατέρωθεν της προσβολής και με σύριγγα έγινε έγχυση φαρμάκου.Το παρακολουθούμε προς το παρόν..Είστε όλοι καλεσμένοι όποτε θέλετε!

Χθεσινό καθάρισμα και μινι ανακαίνιση εργαστηρίου.
Πέταξα αρκετό πράγμα... :)

Ωωωω καθαριοτητες... Nice!

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραια και γεματη γωνιτσα Νικο!!
Βρε, παρε μια μαγνητικη μπαρα για τις πενσες και τα κλειδια περα στον τοιχο, τωρα φαινονται σα να ειναι κολλημενα με τσιχλα!

Ωραίο εργαστήριο Νίκο, άνετο!

Έχει ακόμα μέλλον... :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωωωω καθαριοτητες... Nice!

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έπρεπε... Το ρούτερ περιθωρίων είναι που το κάνει χάλια!!! :P

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωραια και γεματη γωνιτσα Νικο!!
Βρε, παρε μια μαγνητικη μπαρα για τις πενσες και τα κλειδια περα στον τοιχο, τωρα φαινονται σα να ειναι κολλημενα με τσιχλα!

Έχω μαγνητική μπάρα αλλά είναι στο κουτί της!!! :p
Θα κάνω κάποιες τροποιήσεις αυτές τις μέρες και θα τακτοποιηθεί ακόμα καλύτερα το εργαστήριο.

Παράνομος!!! Νικόλα βλέπω καταπατείς νόμος. "Καθαρό εργαστήριο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται. Νόμος!"

Ασφαλώς και κάνω πλακίτσα και όπως λέμε στα μέρη μας: " a clean workshop is a safe workshop"

Αφού μετά απο πολύ ψάξιμο δεν κατάφερα να βρώ κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, είπα να φτιάξω ένα μόνος μου...

Caster Wheel 001.jpg
Caster Wheel 003.jpg
Caster Wheel 002.jpg

Αφού το κατέχεις το άθλημα τι βασανίζεσαι να ψάχνεις ρόδες. Άψογος!

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Αφού το κατέχεις το άθλημα τι βασανίζεσαι να ψάχνεις ρόδες. Άψογος!

είπα μήπως το βρώ έτοιμο και δεν παιδευτώ (αλλα τελικά το ευχαριστήθηκα), ε να ζήσει και καμμιά επιχείρηση!!!
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!