Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ευχαριστώ!

Με σκουπόξυλο γίνεται εύκολα αυτό!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολύ ευχαρίστως! Και αν κρυώσει να το βάλει για κάψιμο στην σόμπα!!!! :p

Όχι ρε είναι ψυχάρα ο κοτσίδας.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Είναι Νικο,η φωτο ξεγελάει.
42 πανω,41κατω.

Καλο ξενυχτι Κωστα.

Μπααα με κουράσανε σήμερα.... όλη μέρα ασχολήθηκα με το Κτηματολόγιο !!!! Τώρα είναι ώρα για λίγη ταινία !!!!

Μπααα με κουράσανε σήμερα.... όλη μέρα ασχολήθηκα με το Κτηματολόγιο !!!! Τώρα είναι ώρα για λίγη ταινία !!!!

Έτσι είναι όποιος έχει πολλά, πληρώνει πάρα, πάρα πολλά.

Γεια σου ρε δαιμονα Νικο με τα ξυλοδεντρα σου!

Εδω ενα λινκ για ολα τους συντηρητικους και μονοχνωτους γεροντομαστορες που τα καταδικαζουν χωρις να γνωριζουν τι ποιουν (μαζι τους και εγω βεβαια..:)))

https://habitree.dk/

Δηλαδή Μιχάλη αυτά τώρα σ´ αρέσουνε; Θα αγόραζες ένα τέτοιο για το σπίτι σου ας πούμε;

Μάλλον εγώ, εκτός απο συντηρητικός και μονόχνωτος γεροντομάστορας, είμαι και άγουστος γεροντομάστορας. :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Δηλαδή Μιχάλη αυτά τώρα σ´ αρέσουνε; Θα αγόραζες ένα τέτοιο για το σπίτι σου ας πούμε;

Μάλλον εγώ, εκτός απο συντηρητικός και μονόχνωτος γεροντομάστορας, είμαι και άγουστος γεροντομάστορας. :flipout:

Aααα Mπαμπη, χτες το ποστ του Κυριακου και σημερα το δικο μου!

Δεν αλλαξα αποψη για το δεντρακι, απλα δεν ειδες τι γραφω στην παρενθεση: Oτι αναμεσα στα συντηρητικα γεροντια που δεν εκτιμουν τις νεες μοδες, ειμαι και εγω :)))

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μιχαλιό, το είδα αυτό, δεν θίχτηκα, αν αυτό κατάλαβες απ´ το post μου. Έβαλα και φατσούλα...
Απλά μου έκανε εντύπωση που σ´ αρέσαν αυτές οι κατασκευές.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς, για το μονόχνωτος δεν νομίζω, το συντηρητικός και το γεροντομάστορας όμως τα αποδέχομαι. -bye-

Μα δεν μου αρεσουν τα ξυλινα δεντρα καθολου, ουτε σαν ιδεα ουτε σαν εναλλακτικη των Χριστουγεννιατικων. Ειμουν ο πρωτος που το διατυπωσε εδω.

Αλλο η κατασκευη, σαν κατασκευη, που εκανε ο Νικος που ειναι μια χαρα - εκτος του osb φυσικα :))

H αυτη καθ'αυτη διαδικασια της ξυλινης κατασκευη ειναι αλλο ζητημα δηλαδη.

Καλμ ντάουν βρε παιδιά. Αν είναι να προκαλούν καβγάδες οι κατασκευές μου δεν τις βάχω καθόλου! :P

Νομίζω ότι καλό είναι να σχολιάζουμε μια κατασκευή σχετικά με το πόσο σωστή και χρήσιμη μπορεί να είναι και όχι αν μας αρέσει.
Σημασία έχει η δημιουργία και όχι τι θα άρεσε στον καθένα άλλωστε!

Θείε Μπάμπη lov you όποια άποψη και αν έχεις!

Συνεχισε τις δημιουργιες σου δαιμονιε μαστορα, καλο ειναι να βλεπουμε και κατι out of the ordinary που και που :)))

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Και εμένα σαν αντικείμενο δεν μου αρέσει αλλά σαν κατασκευή και λειτουργικότητα, πτυσσόμενο, είναι πολύ καλό.

Σαν μαστοριά μετράει και παραμετραει. Τα υπόλοιπα είναι γούστα. Εγώ δεν ενθουσιάζομαι ποτεωαπο καμία κατασκευή κανενός (ούτε και δικιά μου). Πως να ενθουσιαστεις με ξύλα όταν υπάρχουν οι γυναίκες...

Συνεχισε τις δημιουργιες σου δαιμονιε μαστορα, καλο ειναι να βλεπουμε και κατι out of the ordinary που και που :)))
How's this?
4a48c77fe75209cb35989d5b35ddd287.jpg

Sent from my C6833 using Tapatalk

...out of the ordinary, Christos, !! :))

Σαν μαστοριά μετράει και παραμετραει. Τα υπόλοιπα είναι γούστα. Εγώ δεν ενθουσιάζομαι ποτεωαπο καμία κατασκευή κανενός (ούτε και δικιά μου). Πως να ενθουσιαστεις με ξύλα όταν υπάρχουν οι γυναίκες...

To τριανταφυλλο εχει ημερομηνια ληξης, η τριανταφυλλια ειναι για μια ζωη :)