Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Άψογα! Θύμησες μου τα ξύλινα φιλετακια τι είναι?

Οξιά οι λωρίδες κ οι στρογγυλές καφέ ροδέλες είναι μαόνι.

Γίνονται κ χωρίς τόρνο οι ροδέλες (αλλά εγώ το φοβόμουν αυτό που δείχνει στο video) κ με άλλο σύστημα η κύρτωση των λωρίδων.

https://youtu.be/JlSkxc6Rejk

Last edited:
Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Καλό απόγευμα. Κάτι προχωρήσαμε & σήμερα.

Τελικά δεν ήταν δύσκολο. Βρέξιμο επί 7 λεπτά με το λάστιχο ήθελε (πλένοντας & την ταράτσα).
Ωραιο!
Ειμαι περιεργος αν θα μεινουν σε αυτη τη μορφη μονο με βρεξιμο και απλο στεγνωμα.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Άλλη μία όμορφη δημιουργεία σου.Πεσ μου λίγο και ο δικός σου τορνοσ boston είναι?

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Κώστα ωραίο εγινε το φωτιστικό τελικά κι ευκολα τα λυγισες οπως φαίνεται.
Παναγιώτη χρήσιμη βασούλα που βγήκε ομορφη.

Κουλη αν βρεις κι αλλο τορνο στην Ελληνική αγορα, μοιράσου το μαζί μας, γιατι τουλ. για μας τους ερασιτέχνες δεν φαίνεται να υπάρχει αλλο μηχάνημα. Το Einhell μονο σε φωτο το εχω δει. Οχι σε εργαστήριο κάποιου. Δεν ισχυρίζομαι οτι εχω κανει εκτεταμένη έρευνα, απλά ειναι η αίσθηση μου.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γειά στά χέρια σου Κώστα :SFGSFGSF:

Μπραβο Δημητρη

Στην επομενη δουλεια,αντικατεστησε το σπιραλ με ευθεια Κουβιδη.

Ευχαριστώ Πάνο
Εχεις δίκιο είναι πιό εμφανίσιμο η ευθεία Κουφίδη,αλλά λόγο αποθήκης-εργαστηρίου έβαλα σπιράλ.

Χτές κρέμασα τό σκαφάκι μέ τίς δύο λάμπες φθορίου στήν αποθήκη-εργαστήριο.

skafak10.jpg

skafak12.jpg

skafak13.jpg

skafak14.jpg

skafak11.jpg

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

http://www.papadopoulostools.com/in...dk.tools/shop/ξυλότορνος-holzstar-db-450/Μαζι με τον boston κοιταζω και για αυτουσ τουσ δυο που ειναι πανω κατω στην ιδια κατηγορια με την διαφορα αν δεν διαβαζω λαθοσ ο holzmann να εχει εξτρα και το τσοκ.Αν καποιοσ εχει γνωμη κατι για αυτουσ παρακαλω ασ το γραψει

http://www.papadopoulostools.com/in...dk.tools/shop/ξυλότορνος-holzstar-db-450/Μαζι με τον boston κοιταζω και για αυτουσ τουσ δυο που ειναι πανω κατω στην ιδια κατηγορια με την διαφορα αν δεν διαβαζω λαθοσ ο holzmann να εχει εξτρα και το τσοκ.Αν καποιοσ εχει γνωμη κατι για αυτουσ παρακαλω ασ το γραψει

Οι περισσότεροι έχουν ξεκινήσει με boston. Αν μπορείς να πάρεις τον μεγάλο από την αρχή ακόμα καλύτερα. Και ΠΡΟΣΟΧΉ: μην πάρεις σε καμία περίπτωση το τσοκ της boston, γιατί δεν κεντράρετε εύκολα. Υπάρχουν άλλα τσοκ καλύτερα αλλά λίγο ακριβότερα.

Ένα τριβείο ξεκίνησα να φτιάξω κι έχει καταντήσει το γεφύρι της Άρτας.
Σήμερα που είχε λιακάδα είπα να βγώ στην ταράτσα να το τλειώσω επιτέλους μ´ αυτό.
Έφτιαξα το κλειστό κουτί κάτω απ´ τον πάγκο, έβαλα και καλύπτρα στον δίσκο από κόντρα πλακέ θαλάσσης 4 mm με τη γνωστή μέθοδο βρέξε/λύγισε :cool:, κι αυτό ήταν.
Ένα καλό φινίρισμα και βαψιματάκι το απόγευμα και πάπαλα... Δεν μεταδίδω άλλο... -bye-

Ανεβάζω και λεπτομέρειες απ´ την υποδοχή σκούπας για να μην ανησυχεί ο Κώστας. :grinning-smiley-043:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    227.2 KB · Views: 281
  • image.jpg
    image.jpg
    108.4 KB · Views: 278
  • image.jpg
    image.jpg
    147.6 KB · Views: 277
  • image.jpg
    image.jpg
    118.7 KB · Views: 278
  • image.jpg
    image.jpg
    145.4 KB · Views: 281
  • image.jpg
    image.jpg
    131.1 KB · Views: 279

Ευχαριστώ Παύλο τώρα κατάλαβα γιατί είναι τόσο οικονομικό.για τους άλλους δύο έχεις κάποια άποψη φαίνονται καλές κατασκευές.

Ευχαριστώ Παύλο τώρα κατάλαβα γιατί είναι τόσο οικονομικό.για τους άλλους δύο έχεις κάποια άποψη φαίνονται καλές κατασκευές.

Ένα λινκ δουλεύει. Αλλά δεν έχω άποψη για αυτόν όμως. Όλα αυτά φαντάζομαι είναι το ίδιο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    93.2 KB · Views: 190
Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Καλοδούλευτο Μπάμπη! Θα μπορούσε κάλλιστα να μπει και στο thread Τι παραλάβαμε σήμερα..!