Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ευχαριστώ πολύ αγορια... :ADFADF1:
Τώρα που υπάρχει το know-how το δευλτερο θα γιλνει πολύ καλύτερο και σε χρόνο dt.
Στο χωριό όμως, εδώ βαρέθηκα το ανέβα-κατέβα στην ταράτσα και το βάλε-βγάλε στα εργαλεία.

Αν το βλέπεσ σε κάποιο κατάστημα εργαλείων δύσκολα θα καταλαβαινεσ ότι είναι κάποιο diy εργαλειο πολλά πολλά μπράβο.

Αν το βλέπεσ σε κάποιο κατάστημα εργαλείων δύσκολα θα καταλαβαινεσ ότι είναι κάποιο diy εργαλειο πολλά πολλά μπράβο.

Αν και υπερβάλεις λίγο, σ´ ευχαριστώ πολύ. :ernaehrung004:

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Μπάμπη βγήκε πολυ καλο το τελικό αποτελεσμα.

Μηπως κυριοι συντονιστές, να συγκεντρωνοντουσαν όλα τα ποστ αυτής της κατασκευής στο σχετικό νήμα, γιατι εδω θα χαθούν ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Το πορσπαθησα Χρηστο αλλα επειδη ο Μπαμπης ανεβαζει τις φωτο σαν συνημμενα και οχι με λινκ θα πανε ολες οι φωτογραφιες στον πατο.
Θα το δω ξανα εκ νεου.

Το πορσπαθησα Χρηστο αλλα επειδη ο Μπαμπης ανεβαζει τις φωτο σαν συνημμενα και οχι με λινκ θα πανε ολες οι φωτογραφιες στον πατο.
Θα το δω ξανα εκ νεου.

Καλημέρα...
Κυριάκο ούτε εμένα με βολεύει έτσι, μάλλον θα πρέπει πρώτα να τις ανεβάζω κάπου αλλού... Έχω από παλιά λογαριασμό στο Photobucket, μάλλον θα χρησιμοποιώ αυτόν.

Μπράβο Μπάμπη.

Στρατηγέ .....:worshippy::grinning-smiley-043-bye-

Άντε κ σε πριονοκορδέλα τώρα κ. Μπάμπη.

Μπάμπη βγήκε πολυ καλο το τελικό αποτελεσμα.

Well done!!! Μπράβο μάστορα.

:a0210:

Last edited by a moderator:

Xαθηκε δηλαδη ο κοσμος αν το εβαφες ενα λαδοπρασινο χρωμα? Για δες το σεγακι αριστερα τι ωραιο που φαινεται :))

Εξαιρετικη προσπαθεια Μπαμπη μεχρι και το φινιρισμα, μπραβο!!

Δεν ειναι ακριβώς μαστόρεμα :) Το σκ πηγα χωριο για γεωργικες εργασίες , 3 χλοοκοπτικα κοβαμε 2 μερες....
ΠΡΙΝ

META

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Καλημέρα...
Κυριάκο ούτε εμένα με βολεύει έτσι, μάλλον θα πρέπει πρώτα να τις ανεβάζω κάπου αλλού... Έχω από παλιά λογαριασμό στο Photobucket, μάλλον θα χρησιμοποιώ αυτόν.

Αυτο θα ειναι το καλυτερο.

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Xαθηκε δηλαδη ο κοσμος αν το εβαφες ενα λαδοπρασινο χρωμα? Για δες το σεγακι αριστερα τι ωραιο που φαινεται :))

Μέσα στο μυαλό μου είσαι... :smile:
Δεν μου άρεσε το χρώμα, μου φαίνεται πολύ μουντό και ήθελα να το βάψω πράσινο λαδί.
Επειδή όμως τα spray αυτά κοστίζουν 10 το ένα σκέφτηκα να κρατήσω το πράσινο λαδί για τον τόρνο που ανακατασκευάζω στο χωριό και για το τριβείο να χρησιμοποιήσω ότι υπήρχε.

Ευχαριστώ πολύ αγορια... :ADFADF1:
Τώρα που υπάρχει το know-how το δευλτερο θα γιλνει πολύ καλύτερο και σε χρόνο dt.
Στο χωριό όμως, εδώ βαρέθηκα το ανέβα-κατέβα στην ταράτσα και το βάλε-βγάλε στα εργαλεία.

Έχεις πείσμα ρε φίλε όμως. Πολλά μπράβο! Σε έσκασε λίγο αλλά το κατάφερες όμως.

Ασχολήθηκα μόνο ΣΚ και λόγω της κατασκευης, απουσίασα από μαστοροσυνάξεις της Αν. Αττικης, αλλά επιτέλους το τελείωσα.
Ξεκίνησε από ένα παλιό κάσωμα πόρτας, το οποίο αφού αφαίρεσα τη λαδομπογιά με πιστόλι θερμού αέρα, το πέρασα από το πάγκοπριονο einhell 1221 και το έκανα καδρονακια
db369b2a29764eebbe0f6de6ab3b83a8.jpg

Κόπηκαν στις κατάλληλες διαστάσεις και έκανα για πρώτη φορά, μισοχαρακτές
c39dd0da9fd75c0ff418d722e4ef693d.jpg

f4350d865091d038cec30f63daa80137.jpg

Δοκίμασα τα τελικά δεσίματα και μετά κολληθηκαν
d0afee3f7524e653e65d4e2b70495f5f.jpg

b718e1ffc8367bce4b769336be58e578.jpg

Μετά στοκάρισμα, τρίψιμο και βερνίκωμα με βερνίκι του Lidl
daafc6cf4f98d1da2ad3b42a0c295eeb.jpg

b8b1e65cfad3b9feb0747f4f7199df15.jpg

Οι μισοχαρακτές ενισχύθηκαν με καβιλιες 8 mm και το σχέδιο βασίστηκε σε δουλειά του Jay Bates.

Sent from my iPhone using Tapatalk