Επισκευές, Μερεμέτια, Ανακαινίσεις κλπ.

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωωωωωωωω...... Κρυφό τελέντο μου εσύ.... :worshippy: :worshippy:
Χρηστάρα έσκισες λέμε.....

Δύο ερωτήσεις έχω.
1. Γιατί το καπάκι το έφερες πρόσωπο; Σ´ άρεσε καλύτερα έτσι ή για κάποιο άλλο λόγο.
2. Το χρωματάκι αυτό, δεν μου αρέσει, σα να έχει ίκτερο είναι. Έτσι είναι ή στη φωτογραφία δείχνει έτσι.

Last edited:

Αριστο! Αλλος ενας μισοχαρακτος γεννιεται. :fahne90:

Έχεις πείσμα ρε φίλε όμως. Πολλά μπράβο! Σε έσκασε λίγο αλλά το κατάφερες όμως.

Ε μα... Ρε Παύλο, ένα απλό τριβείο ήθελα να φτιάξω και με πήγαινε απ´ το ένα πρόβλημα στο άλλο...

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωραίος!

Τι έχεις να πεις για την σταθερότητα με τις μισοχαρακτές?

Re: Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ωωωωωωωω...... Κρυφό τελέντο μου εσύ.... :worshippy: :worshippy:
Χρηστάρα έσκισες λέμε.....

Δύο ερωτήσεις έχω.
1. Γιατί το καπάκι το έφερες πρόσωπο; Σ´ άρεσε καλύτερα έτσι ή για κάποιο άλλο λόγο.
2. Το χρωματάκι αυτό, δεν μου αρέσει, σα να έχει ίκτερο είναι. Έτσι είναι ή στη φωτογραφία δείχνει έτσι.

Μπάμπη μου εχω ξαναδηλωσει οτι είμαι ο άντρας του σπιτιού.
Οπως καταλαβαίνεις, έτσι της άρεσε κι έτσι το έκανα. Δεν ειχα άλλη επιλογή
Πέρα απο την πλάκα όμως, το σχεδιο του Jay ειναι ακριβως ιδιο, με τη μόνη διαφορά οτι εγω το έκανα τετράγωνο, ενώ εκείνος παραλληλόγραμμο.
Το χρωμα ειναι πιο καλο στην πραγματικότητα.
Ειναι εκείνο το βερνίκι πολυουρεθάνης που ειχα απο το Λίντλ, απόχρωσης πεύκου, το οποιο ηταν πιο κίτρινο κι απο την ΑΕΚ.
Για να μη το πετάξω, πρόσθεσα λίγο βερνίκι εξωτερικού χώρου απόχρωσης wenge και δημιούργησα αυτήν τη υπέροχη απόχρωση.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγώ πάλι μέχρι να αρχίσει το Survivor (! ! !), είπα να φτιάξω δύο σκαμνιά για το Εργαστήριο & την ταράτσα, από σημύδα 21 mm.

Το ένα προχώρησα. Το άλλο κάποια άλλη στιγμή...........................

Ωραιότατο αλλά εγώ πίστευα πως θα δω το σκελετό της κορδελας ρε Χρηστο.

Το επόμενο ΣΚ.
Εκτός κι αν κανονίσετε πάλι για καφε
Δεν ανέβασα ήδη φωτο ;
703eb13241afebe1d9813cd5912293d5.jpg

bc7776e3680a9d15c031a234fe126891.jpg

Ναι βρε αυτές τις είδα, απλά έλεγα τα ξύλινα δοκάρια θα ήταν ο σκελετός για τα καλύμματα πάνω και κάτω αλλά τελικά μας προέκυψε τραπεζάκι...
Χεχεχε

Κώστα ωραίο και έξυπνο σχέδιο!

Εεε, βασικά σκαμπό ειναι...

Πολλά μπράβο :SFGSFGSF::SFGSFGSF: Μπάμπη καί Χρήστο.
Κώστα πολύ ωραίο και πρωτότυπο τό σκαμπό.
Χρήστο νά σέ ρωτήσω μέ λεπτό τριβείο ταινίας ρετουσάρεις τόσο άψογα τίς μισοχάρακτες ?

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ναι βρε αυτές τις είδα, απλά έλεγα τα ξύλινα δοκάρια θα ήταν ο σκελετός για τα καλύμματα πάνω και κάτω αλλά τελικά μας προέκυψε τραπεζάκι...
Χεχεχε

Κώστα ωραίο και έξυπνο σχέδιο!

Πολλά μπράβο :SFGSFGSF::SFGSFGSF: Μπάμπη καί Χρήστο.
Κώστα πολύ ωραίο και πρωτότυπο τό σκαμπό.
Χρήστο νά σέ ρωτήσω μέ λεπτό τριβείο ταινίας ρετουσάρεις τόσο άψογα τίς μισοχάρακτες ?

Σας ευχαριστώ.

Eγώ σήμερα τό απόγευμα μετά τήν δουλειά ασχολήθηκα μέ τά ηλεκτρολογικά τής αποθήκης-εργαστηρίου,τράβηξα άλλη μιά μπρίζα νά υπάρχει καί από τήν άλλη μεριά,καί τελείωσα μέ αυτά.

reyma110.jpg

reyma210.jpg

reyma310.jpg

Ωραία σκαμπά, καί το μισοχάρακτο, και το κορδελάτο.
Το μισοχάρακτο λόγω υλικού και συνδέσεων θα κρατήσει για πάντα. Προσωπικά μου αρέσει που είναι τελείως τετράγωνο και έρχονται όλα πρόσωπο. Οσον αφορά το χρώμα, θα το προτιμούσα με πιο σκούρο stain, αλλά αυτό έχει να κάνει με τα γούστα του ιδιοκτήτη και τα υπόλοιπα έπιπλα στο χώρο.
Το κορδελάτο κάνω πως δεν το βλέπω, γιατί θα ξαναζηλέψω τον συνονόματο και θα πάω να βάλω πριονοκορδέλα στο υπνοδωμάτιο και ζήτω που καήκαμε...:HTEHETH63:

Δημήτρη με το καλό.

Vrass η πριονοκορδέλα μου έχει λύσει τα χέρια.
Βέβαια ο "σταυρός" στο κάθισμα του σκαμπό έγινε με την ταπεινή σέγα της Einhell η οποία με κοιτούσε με παράπονο για την έχω παραμελήσει αρκετά !

Ή μπριζα μου θύμισε ότι πρέπει να βάλω κι εγώ κάποια στιγμή αρκετές στο δικό μου εργαστήριο. Ο Κώστας μας θυμίζει ότι χρειαζόμαστε πριονοκορδελα. Για τον Χρήστο έχω να πω ότι μου άρεσε που από ένα κασωμα έβγαλε το τραπεζάκι. Μπράβο σε όλους!

Ωραίοι κύριοι!Γειά στα χέρια σας!

Ή μπριζα μου θύμισε ότι πρέπει να βάλω κι εγώ κάποια στιγμή αρκετές στο δικό μου εργαστήριο. Ο Κώστας μας θυμίζει ότι χρειαζόμαστε πριονοκορδελα. Για τον Χρήστο έχω να πω ότι μου άρεσε που από ένα κασωμα έβγαλε το τραπεζάκι. Μπράβο σε όλους!

Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ.