gipsy
Senior Member
- 25 October 2018
- 635
Παλιό χωριάτικο με ριζακι είναι αυτό.....Έτσι τουλάχιστον το γνωρίζω εγώ.
Μπορείς να το κάνεις με κόλλα...ναι βέβαια....
Αρκεί πρώτα να σταματήσεις την υγρασια γιατί φενεται νοπη από την παγωνια ακομη..άστο ανοικτό να τραβήξει καλά πρώτα(εκτος και εάν το έχεις καιρό ετσι( και ύστερα από μια εβδομαδα βαλε επαλοιφωμενο στεγανοτηκο αρνητικής πίεσης αρχικα.. .
Φίλε papakitou γενικος ξυνεται εύκολα η κόλλα πλακιδιων.
Ευχαριστώ Κώστα.
Είναι καιρό έτσι. Όλον τον μίνι καύσωνα.
Έφυγε αυτό το κομμάτι με το πιεστικό αλλά έχει κι άλλο για ξήλωμα. Θα τα ξηλώσω όταν κάτσω λίγο για να τα αφήσω να στεγνώσουν καλά πριν συνεχίσω.
Οπότε, το αφήνω να στεγνώσει. Αστάρι νερού. Μετά περνάω μία στρώση Aquamat και μετά το ριζάκι με κόλλα πλακιδίων για την υφή.

), το παλιο καλο μου κρουστικο bosch ρεύματος (άξιος με τόσες εγκαταστάσεις δορυφορικών που έχει κάνει εδώ και 10 χρονια), σφυρί καλεμι σεγα της kawasaki, δύο φθηνά καβαλέτα απο leroy (7,00 euro εκαστο) πλάνη και αφήνω στο τέλος την μεγαλειώδη 50 ετών σπάτουλα η οποία με χτύπημα σφυριου ξυρισε και μπετό μαζί με τον σοφά ( βάλτε και μια αξίνα που έβγαλε και αυτή μεροκαματο)
