costas1965
AVClub Fanatic
Καλημερες, επομενο project στο χωριο δημιουργια wc σε δωματιακι του σπιτιου που ειναι αχρειαστο πλεον !
Stay tuned
![]()
Καλή δύναμη. Αυτό θα είναι σύνθετο & θα έχει πολύ ενδιαφέρον για εμάς & πολύ κόπο για εσένα.
Καλημερες, επομενο project στο χωριο δημιουργια wc σε δωματιακι του σπιτιου που ειναι αχρειαστο πλεον !
Stay tuned
![]()
Καλή δύναμη. Αυτό θα είναι σύνθετο & θα έχει πολύ ενδιαφέρον για εμάς & πολύ κόπο για εσένα.
Εντυπωσιακή η μεταμόρφωση του δωματίου πραγματι! Φυσικα βρεθηκαν πολλοι που του την πεσανε για τις πολιτικες του αποψεις..
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί δεν χρησιμοποίησες την πλανίτσα της Bosch;
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα να κάνω στο σπίτι μια μικρή ανακαίνιση και συγκεκριμένα στην ντουλάπα του υπνοδωματίου. Ανάμεσα στο πάνω και στο κάτω τμήμα έχει τσιμέντο (?). Γνωρίζετε αν τις έφτιαχναν έτσι για κάποιο λόγο ή αποτελεί και δομικό τμήμα οπότε δεν μπορεί να αφαιρεθεί; Επισυνάπτω μια φωτογραφία, πρόκειται για το τμήμα ανάμεσα στις πάνω και κάτω πόρτες.![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανένα από τα δύο δεν είναι για εξωτερικους χωρους και αυτό το καταλαβαίνεις από την αραίωση...Για μέσα ναι υπό προϋποθέσεις..Καλησπέρα..Επειδή δυσκολεύομαι να καταλάβω τις διαφορές, αναμεσα σε αυτά τα δύο, κυρίως για εσωτερικό χώρο, ποιες είναι οι διαφορές τους;
https://www.vivechrom.gr/el/proionta/astari-vivedur-neroy
https://www.vivechrom.gr/el/proionta/vivedur-multiprimer-eco
Από ότι φαντάζομαι, το multi είναι υπερβολή για εσωτερικό χώρο. Αλλά με το σκεπτικό "να υπάρχει ένα αστάρι ίσως και για εξωτερικό τοίχο" αξίζει να υπάρχει;
Άρα ουσιαστικά είναι μόνο παλιάς κατασκευής, που θεωρητικά με παίρνει να το γκρεμίσω;Δουλειές του '70 που έχω δει αρκετές, ήταν μπετό χωρίς δομική σημασία.Εκαναν το ίδιο αλλά αντίθετα στο πίσω ακριβώς δωμάτιο...για να βγάλουν ντουλάπες και στα δύο.
Ναι ντουλάπα έλεγα μήπως και την έκανα πιο πρακτικήΛογικα σε περνει αλλα το θεμα ειναι οτι γκρεμιζοντας τι θα φτιαξεις.... νεα ντουλαπα..;
Εγω παντως εχω δει πολλες τετοιες κατασκευες απο μπετο και σε παταρια μπανιων οπου ο οπλισμος σε σιδερα ειναι αρκετος μερικες φορες και σου βγαινει η παναγια μεχρι να ξηλωθει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.