Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιστροφή στη Δραχμή;
Είδες νά μεταφέρονται τέτοια κείμενα σέ άλλη κατηγορία πλήν τής Lounge??
Αρα το χόμπυ παραμένει άθικτο,αν και σέ τέτοιες εποχές δεν ξέρω ειλικρινά άν μπορεί οιοδήποτε χόμπυ νά παραμείνει ανεπηρέαστο..
Απ´την στιγμή λοιπόν πού όλη αυτή η θεματολογία βρίσκεται στην ''Καφέ''και μόνον εδώ ,αρκεί ένα κλίκ ή οχι κλίκ τού ''ποντικιού'' γιά νά τά διαβάσει κανείς ή οχι..
Σορυ Σπυρο,αλλα οταν βλεπω ποσταρισματα με κειμενα copy/paste,γραμμενα απο αξιολογους και μη ανθρωπους που εχουν καταθεσει την αποψη τους,προσωπικα μου ειναι εντελως αδιαφορα οπως- πιστευω- και στους περισσοτερους.
δεν αντιλεγω-καλα κανετε παιδια και σχολιαζετε σε τετοιο υψηλο επιπεδο,αλλα νομιζω οτι μετατρεψαμε τον χομπυ-χωρο μας,σε υπουργειο οικονομικων....!
εννοηται οτι θα πρεπει να ασχολουμαστε με την-ασχημη- κατασταση της χωρας μας,ομως αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει καθε φορα να ψαχνουμε να βρουμε και να αναλυουμε τι εννοει ο Ρουμπινι και ο καθε Ρουμπινι με την π@π@ρια που ξεστομισε.
μαυρα ειναι τα πραγματα ας μην τα κανουμε ομως και κατραμια....!
Είδες νά μεταφέρονται τέτοια κείμενα σέ άλλη κατηγορία πλήν τής Lounge??
Αρα το χόμπυ παραμένει άθικτο,αν και σέ τέτοιες εποχές δεν ξέρω ειλικρινά άν μπορεί οιοδήποτε χόμπυ νά παραμείνει ανεπηρέαστο..
Απ´την στιγμή λοιπόν πού όλη αυτή η θεματολογία βρίσκεται στην ''Καφέ''και μόνον εδώ ,αρκεί ένα κλίκ ή οχι κλίκ τού ''ποντικιού'' γιά νά τά διαβάσει κανείς ή οχι..