Επιστροφη στη NOVA

Απάντηση: Re: Επιστροφη στη NOVA

Κοίτα πράγματι η προσφορά είναι καλή. Δεν πρόκειται να την πάρω όμως...άλλωστε το sky uk που έχω με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Τώρα το Ελληνικό πρωτάθλημα χάρισμά τους.......
Δεν εχεις αδικο, αλλα αν σε παρουν πες τα κοπελια να μου δωσουν εμενα την προσφορα αντι για σενα-bye-

Υστερα απο 8 μηνες απενεργοποιημενος στο πακετο της NOVA ξαναεπεστρεψα σημερα.Ο λογος ειναι οτι μου εγινε μια συμφερουσα προσφορα.Θα πληρωνω για ενα χρονο το Full Pack στη μιση τιμη 30,98 ευρω.Πιστευω οτι εγινε και σε αλλους συνδρομητες η ιδια προσφορα.
οντως καλη προσφορα..
τιμη οπως θα επρεπε να ειναι...:a0210:

30,98 ευρώ ανά μήνα ή συνολικά για έναν χρόνο;;; :chinscratch:
Αν συνολικά για έναν χρόνο - όντως πολύ καλή τιμή ... :elefant:

Παρτε και κανα τηλεφωνο εδω ρε παιδια :D
Aν τους παρω εγω κα ιτου ζητησω προσφορα λετε να πιασει? :p

30,98 ευρώ ανά μήνα ή συνολικά για έναν χρόνο;;; :chinscratch:
Αν συνολικά για έναν χρόνο - όντως πολύ καλή τιμή ... :elefant:
Λες να του εκαναν προσφορα 2,6 το μηνα:damnyou: ?

Αν κοψω την συνδρομη μου θα μου προτεινουν λετε την προσφορα ?

και μενα με πηραν και μου κανανε την προσφορα, και τους ειπα οτι περιμενω να βαλω τον οτε, και επισις αν μου δωσουν το ολο το πακετο για ενα χρονο με 20 ευρω θα το ξανασυνδεσω,ειμαι σκληρος διαπραγματευτης και η απαντηση τους ηταν ευχαριστουμε πολυ γεια σας τωρα να κλαψω :bigcry:η να σκασω:BDGBGDB55:

Εγω δεν πήρα απάντηση στο εξής μετά απο ενε χρόνο γυρνά στα 60 και εσυ λες γεια σας ή σε κλειδώνουν για 2-3 χρόνια;

Απάντηση: Re: Επιστροφη στη NOVA

Εγω δεν πήρα απάντηση στο εξής μετά απο ενε χρόνο γυρνά στα 60 και εσυ λες γεια σας ή σε κλειδώνουν για 2-3 χρόνια;

χωρις να εχω μιλησει με νοβα (ακομα να με τελ.. :bigcry:) αλλα σιγουρα λες γεια και χαρα σας! οταν ειχα την προσφορα 20 ευρω για 6 μηνες στο full pack αν θυμαμαι καλα ειχα ρωτησει και μου ειχα πει οτι οποτε θελω μπορω να διακοψω μεσ στο 6μηνο και οτι δεν χρειαζετε να συνεχισω..

Last edited:
Προσφορες ξεπροσφορες αυτη η Nova εχει εναν τροπο να κανει τους συνδρομητες της να αισθανονται μακακες .

Πήρα εγώ να δω τι θα πουν...και η απάντηση είναι α)Ότι επειδή δεν είμαι σε ένα από τα target groups τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτις.Λέει άλλο ο πελάτης που είναι 10 χρόνια και άλλο εγώ που είμαι ούτε τα μισά...αυτόν έπρεπε να τον είχα απέναντι μου... :rifle::argue:

αληθεια ποιο τηλεφωνο βγαινει στην αναγνωριση κλησης οταν σε καλουν ?

Με ποια κριτήρια κάνουν τις προσφορές?Δηλαδή αν διακόψω κι εγώ θα με πάρουν τηλ. ?

Οποιος καταλαβε τα κριτηρια τετοιου ειδους προσφορων να μας πει και εμας.

Βρε παιδια δεν γινεται να μπαινουν στο μαγαζι σου συγχρονως δυο πελατες και να πουλας προιον ευρειας καταναλωσης 1000 στον εναν και 500 στον αλλον. Στοιχειωδης εμπορικος κανονας, ακομα και για τις πιο σκληρες αγορες. Ειναι απιστευτο.

Οποιος καταλαβε τα κριτηρια τετοιου ειδους προσφορων να μας πει και εμας.

Βρε παιδια δεν γινεται να μπαινουν στο μαγαζι σου συγχρονως δυο πελατες και να πουλας προιον ευρειας καταναλωσης 1000 στον εναν και 500 στον αλλον. Στοιχειωδης εμπορικος κανονας, ακομα και για τις πιο σκληρες αγορες. Ειναι απιστευτο.
Είναι όπως τα κινητά...εσύ που είσαι χρόνια συνδρομητής μας πάρε 80 ευρώ επιδότηση, εσύ που δεν είσαι πάρε 300...

Μετα το τελος του ενος χρονου συνεχιζεις με την κανονικη τιμη η' το κοβεις.
Αν το κοψω μετα απο 6 μηνες εχει πεναλτυ 80 ευρω.
Κατι αλλο που δεν ανεφερα ειναι οτι την προσφορα την πληρωνεις
a) με πιστωτικη καρτα καθε μηνα
η'
b) μετρητα ολο το ποσο