Επιστροφη στη NOVA

Είναι όπως τα κινητά...εσύ που είσαι χρόνια συνδρομητής μας πάρε 80 ευρώ επιδότηση, εσύ που δεν είσαι πάρε 300...

Συνδεση με 300 ευρω εκπτωση, με τετοια παγια που θα εχει αποσβενει απο μονη της τη χασουρα της εταιρειας.

Αλλα ακομα και ετσι οπως τα λες να ητανε, οι εταιριες κινητης δεν μοιραζουν τηλεφωνικως τις επιδοτησεις στους νεους συνδρομητες με αγνωστα κριτηρια. Υπαρχουν γνωστοι και δημοσιευμενοι κανονες (προυποθεσεις) και ισχυουν ισοτιμα για ολους τους συνδρομητες στους οποιους απευθυνεται η εκπτωση.

Πήρα εγώ να δω τι θα πουν...και η απάντηση είναι α)Ότι επειδή δεν είμαι σε ένα από τα target groups τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτις.Λέει άλλο ο πελάτης που είναι 10 χρόνια και άλλο εγώ που είμαι ούτε τα μισά...αυτόν έπρεπε να τον είχα απέναντι μου... :rifle::argue:

Οποιος καταλαβε τα κριτηρια τετοιου ειδους προσφορων να μας πει και εμας.

Βρε παιδια δεν γινεται να μπαινουν στο μαγαζι σου συγχρονως δυο πελατες και να πουλας προιον ευρειας καταναλωσης 1000 στον εναν και 500 στον αλλον. Στοιχειωδης εμπορικος κανονας, ακομα και για τις πιο σκληρες αγορες. Ειναι απιστευτο.

παιδια-καλως/κακως ειναι αγραφος νομος της αγορας..
π.χ ενας εμπορος ρουχων,αλλη τιμη θα δωσει σε εναν πελατη που ψωνιζει μια φορα τον χρονο και αλλη τιμη σε καποιον που ψωνιζει καθε μηνα.
ακουγεται ασχημο αλλα ετσι ειναι...
ενας συνδρομητης 10ετιας,εχει κανει τζιρο στην εταιρια-περιπου-
5500 χιλιαρικα και ενας 5ετιας εχει κανει τα μισα.
λογικο ειναι λοιπον,οταν γινει καποια προσφορα,να στηριζεται σε καποια κρητηρια και στην προκειμενη περιπτωση στηριζεται στον τζιρο του συνδρομητη.

Και εμενα με πηραν(1,2 μηνες εχω σταματησει να πληρωνω). Η προσφορα ειναι φυσικα καλη αλλα θελουν μεσω πιστωτικης καρτας (ωστε να χρεωσουν ολοκληρο το ποσο για 1 χρονο,ή πληρωμη cash ολοκληρου του ποσου για ενα χρονο).

Να ρωτησω κατι :τα δικαιωματα για το ποδοσφαιρο μεχρι ποτε τα εχουν?μηπως συμβαινει κατι σ αυτο το τομεα και θελουν να δεσμευσουν πελατεια?

Εγώ σήμερα δήλωσα διακοπή...
Στην ερώτηση,γιατί...,τους απάντησα ότι είμαι ψημένος με τον PVR αλλά δεν είμαι διαθετιμένος να τους δόσω 250 ευρά κ' θα περιμένω να μου κάνουν καλύτερη προσφορά.... :music-smiley-005:
Η κοπέλα μου είπε οτι, αν δεν βιάζομαι, να περιμένω γιατί σύγουρα θα βγάλουν κάποια άλλη προσφορά για τους ήδη πελάτες...
Της απάντησα να με διακόψει για να φαίνομαι ανενεργός...

Η χρεωση με πιστωτικη ειναι καθε μηνα, ετσι μου ειπαν
και τα δικαιωματα του πρωταθληματος τα εχουν μεχρι το 2015
Regards dbfan

οι προσφορες πεφτουν βροχη προς τους συνδρομητες και μη αλλα ο suzakias ακομα περιμενει να ξημερωσει:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιστροφη στη NOVA

Την χασαμε την προσφορα πατριωτη..
Αποκρυψεις δεν σηκωνω !!

ουτε και γω φιλε μου!! αλλα απο προχθες και μεχρι και τη Δευτερα αν με καλεσει κανεις θα απαντησω ;) :call2:

παιδια-καλως/κακως ειναι αγραφος νομος της αγορας..
π.χ ενας εμπορος ρουχων,αλλη τιμη θα δωσει σε εναν πελατη που ψωνιζει μια φορα τον χρονο και αλλη τιμη σε καποιον που ψωνιζει καθε μηνα.
ακουγεται ασχημο αλλα ετσι ειναι...
ενας συνδρομητης 10ετιας,εχει κανει τζιρο στην εταιρια-περιπου-
5500 χιλιαρικα και ενας 5ετιας εχει κανει τα μισα.
λογικο ειναι λοιπον,οταν γινει καποια προσφορα,να στηριζεται σε καποια κρητηρια και στην προκειμενη περιπτωση στηριζεται στον τζιρο του συνδρομητη.

Εδω δεν προκειται για μαγαζακι της γειτονιας , αλλα για εταιρια με τζιρο εκατομυριων που φαινεται οτι πουλαει by phone προιον συγκεκριμενης τιμης, με σκανδαλωδη εκπτωση 50% κατω, σε οποιους πελατες θελει, με αγνωστα κριτηρια.
Και απο που προκυπτει οτι αυτοι ειναι καλυτεροι πελατες απο τους υπολοιπους?
Εδω ο φιλος talisman λεει οτι ειχε κοψει εδω και 8 μηνες. Και πριν ειχε παλι απλως μια εξαμηνη προσφορα με φουλ και 20 ευρω το μηνα. (ας με διορθωσει αν κανω λαθος)
Εδω ξερω κοσμο, (οπως θα ξερετε σιγουρα και εσεις) που πληρωνουν επι πολλα χρονια τα 60 (σημερινα) χωρις να τους περισευουν κιολας, και δεν τους εχουν κοψει ουτε ενα ευρω.
Δλδ ας αφησουμε αυτον που ουτως η αλλως πληρωνει, να πληρωνει ακριβα, και ας παρουμε οτι μπορουμε να παρουμε απο αυτον που εκοψε.
Συγγνωμη, αλλα αυτη ειναι εμπορικη λογικη συνοικιακου μπακαλικου και οχι τιμολογιακη πολιτικη δορυφορικης πλατφορμας.

Το ανεφερα και σε προηγουμενο post οτι η προσφορα ειναι για "συμφωνια" ενος χρονου και πληρωμη μεσω πιστωτικης ή δινοντας ολο το ποσο για εναν ολοκληρο χρονο...Μη ξεχναμε οτι ουσιαστικα το πρωταθλημα τελειωσε οποτε λογικο να κανουν τετοιες προσφορες μια και το μεγαλυτερο ποσοστο των συνδρομητων θα αρχισει να ενδιαφερεται παλι για τη nova απο το Σεπτεμβρη.
Ετσι και αλλιως νομιζω οτι προσφορες για συμβολαιο χρονου παντα ισχυαν και θα ισχυουν ;)

και εμενα με πηραν τελ αλλα δε τρελαθηκα(ισως επειδη ειμαι αεκτζης!) :smash:

Την εν λόγω προσφορά δημιούργησε η προφανής έλλειψη ρευστότητας της εταιρίας (μην ξεχνατε την πρόσφατη απεργία των δημοσιογράφων) και η προπληρωμή της ετησίας συνδρομής θα οδηγούσε σε τουλάχιστον πρόσκαιρη λύση...Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμφέρον να προπληρώνει κανείς μια εταιρία που "ζορίζεται" τόσο ώστε να μειώνει στο 50% τις τιμές της για λόγους ρευστότητας............
Καλημέρα!

Την εν λόγω προσφορά δημιούργησε η προφανής έλλειψη ρευστότητας της εταιρίας (μην ξεχνατε την πρόσφατη απεργία των δημοσιογράφων) και η προπληρωμή της ετησίας συνδρομής θα οδηγούσε σε τουλάχιστον πρόσκαιρη λύση...Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμφέρον να προπληρώνει κανείς μια εταιρία που "ζορίζεται" τόσο ώστε να μειώνει στο 50% τις τιμές της για λόγους ρευστότητας............
Καλημέρα!

Μην μπερδέβεσαι.....
Άλλο nova:smash: κ' άλλο Ελληνικό Κράτος...:HTEHETH63:
:SFGSFGSF::fahne90::Banane0::drummer:

Εδω δεν προκειται για μαγαζακι της γειτονιας , αλλα για εταιρια με τζιρο εκατομυριων που φαινεται οτι πουλαει by phone προιον συγκεκριμενης τιμης, με σκανδαλωδη εκπτωση 50% κατω, σε οποιους πελατες θελει, με αγνωστα κριτηρια.
Και απο που προκυπτει οτι αυτοι ειναι καλυτεροι πελατες απο τους υπολοιπους?
Εδω ο φιλος talisman λεει οτι ειχε κοψει εδω και 8 μηνες. Και πριν ειχε παλι απλως μια εξαμηνη προσφορα με φουλ και 20 ευρω το μηνα. (ας με διορθωσει αν κανω λαθος)
Εδω ξερω κοσμο, (οπως θα ξερετε σιγουρα και εσεις) που πληρωνουν επι πολλα χρονια τα 60 (σημερινα) χωρις να τους περισευουν κιολας, και δεν τους εχουν κοψει ουτε ενα ευρω.
Δλδ ας αφησουμε αυτον που ουτως η αλλως πληρωνει, να πληρωνει ακριβα, και ας παρουμε οτι μπορουμε να παρουμε απο αυτον που εκοψε.
Συγγνωμη, αλλα αυτη ειναι εμπορικη λογικη συνοικιακου μπακαλικου και οχι τιμολογιακη πολιτικη δορυφορικης πλατφορμας.

και ετσι να εχουν τα πραγματα,δεν μπορεις να τους βαλεις χερι,διοτι πολυ απλα δεν εχουν καμια υποχρεωση να κανουν προσφορες.
οταν αποφασισουν να κανουν,τι μοιραζουν εκει που κρινουν αυτοι και οποτε το κρινουν.
δεν κανουν κατι παρανομο και λειτουργουν οπως αυτοι νομιζουν.
ιδιωτικη εταιρια ειναι,που πουλαει ενα προιον πολυτελειας και οποιος θελει αγοραζει.η προσφορες που κανει κατα καιρους σε συνδρομητες,προφανως δεν βγαινουν με κληρο,αλλα με βαση καποια στοιχεια που εχουν.
δηλαδη τι να κανει?να αρχιζει να μοιραζει "μισες" συνδρομες σε ολους?
και στους μισους να κανει προσφορα,θα βγουν οι αλλοι μισοι και θα φωναζουν..
γενικοτερα υπαρχουν φωνες συνεχως για το συγκεκριμενο θεμα και εχει καταντησει κουραστικο.
ουτε για ειδη πρωτης αναγκης δεν εχω δει τετοιες αντιδρασεις....:BXVZCBXZ6:

Από τα λίγα που ξέρω, νομίζω πως δε μπορεί μία εταιρεία να κάνει προσφορές σε όποιον θέλει. Έτσι παραβιάζει την ισότητα των καταναλωτών. Έχω την εντύπωση πως οι προσφορές πρέπει να κατατίθενται στο υπουργείο εμπορίου. Βέβαια κανείς δε το τηρεί αυτό.

Πάντως τέτοιες προσφορές γίνονται σε ένα μικρό τυχαίο δείγμα συνήθως, και σκοπό έχουν να μελετηθεί η συμπεριφορά. Αν δηλαδή δώσεις την προσφορά μισής τιμής σε 10.000 πρώην συνδρομητές και επανέλθουν πάνω από τους μισούς, βγάζεις συμπέρασμα πως αν ρίξεις την τιμή στο μισό τελικά θα κερδίσεις. Αν όμως επανέλθει το 10%, τότε καταλαβαίνεις πως δεν έχει νόημα να ρίξεις τις τιμές γιατί δε θα κερδίσεις τίποτα.