Σα δε ντρεπομαστε βρε.... φτου σου ρε.:smash:
Τηλεφώνησαν και σ' εμένα για να μου προτείνουν το συνδυαστικό τους πακέτο με τηλεφωνία 4νετ. Επειδή τους είπα ότι δεν επιθυμώ την τηλεφωνία της 4νετ, δεν είχαν άλλη πρόταση...
Θεωρειτε οτι ειναι πιθανη, αργοτερα, μια μονιμη "προσφορα" προς ολους, στα επιπεδα της τρεχουσας ρατσιστικης ?
http://www.youtube.com/watch?v=Tr1JPeAW3M8Παιδιά αυτοί έχουνε τρελαθεί εντελώς.Τώρα με πήρε φίλος και μου είπε:Εχθές το βράδυ στις 23.00!!!! χτυπάει το κινητό μου ανώνυμο ως συνήθως,το σηκώνω και ήταν μία κοπέλα από τη γόβα.Μου λέει υπάρχει μία προσφορά για 1 χρόνο 30 ευρώ όλο το πακέτο.Θέλετε?ισχύει μόνο για σήμερα,και πιεστικά του είπε:Πρέπει να μου απαντήσετε τώρα αμέσως!!!!!!!!Ε φυσικά είπε ναι γιατί θεωρεί όπως και τόσοι πολλοί που δέχτηκαν,ότι τόσο αξίζει τελικά.Του είπε σε 1 με μιάμισυ ωρίτσα θα είναι ενεργ/νο,και τον πιάσανε τα γέλια,ότι έπρεπε να δει γύρω στις 2 το πρωί αν τελικά παίζει,όταν έπρεπε να σηκωθεί για δουλειά στις 4.30!!!
Καλα γιατι δεν την ειπε να πανε και για πατσα?
Όλα αυτά σας τα λέω γιατί με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν έχω ακούσει τίποτα για αυτή την προσφορά,γιατί νόμιζε ότι του κάνανε πλάκα γνωστοί του..χαχαχαα
Ρε suzakia εμάς γιατί δεν μας παίρνουνε τηλέφωνο?Στο πηγάδι κατουρήσαμε?
Καλα ε, ας με παρουν εμενα 23:00 και τοτε να δεις γελια ρε γμτ που θα εχουμε. Μην σκας βρε εγω με 30 ευρω δεν παω τωρα και να θελουν, στα 18 και αν θελουν... οχι θα τους περασει το δικο τους
@souzakias
κατι μου λεει πως οποιος πηρε πηρε...
η προσφορα ισχυει μεχρι και αυριο τελικα.
Εμένα μου είπανε ότι η προσφορά τους είναι μέχρι 31/3...:music-smiley-005:
"forthnet 2play + sports+value" με τον pvr στα 149 = 59,9 το μήνα:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.