Επιστροφη στην Πατριδα

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Μετα απο ενα χρονο στα ξενα, εφτασε επιτελους η ωρα της επιστροφης. :music-smiley-005:

Θελω να σας ευχαριστησω ολους για την υπεροχη παρεα που μου κρατησατε τοσο καιρο και να συνεχιστει ακομα καλυτερα κι απο την Ελλαδα. :ernaehrung004:

:award: :award: :award: :award:

Τασο, σε ευχαριστω παρα πολυ :ernaehrung004:

Ελπιζω στο μελλον να μπορω να συμμετασχω καποια στιγμη και σε καποια απο τις εκδηλωσεις - εξωρμησεις που θα κανετε, γιατι απο οσο ειδα κι απο τις φωτογραφιες μιλαμε για πραγματικο κεφι και παρεα φανταστικη! :firstprize:

Τακη και Δημοσθενη, σας ευχαριστω παρα πολυ -bye-

Ελπιζω να ειμαστε ολοι καλα στο μελλον και να τα λεμε κι απο κοντα οποτε μπορουμε. :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Επιστροφη στην Πατριδα

Θάνος Φούντας said:
Καλή επιστροφή! Σε νιώθω πλήρως καθώς κι εγώ φέτος "επαναπατρίστηκα" από ΗΠΑ...

Σε ευχαριστω Θανο. Τελικα αν κι εμεινα μονο ενα χρονο εδω, μπορεσα και καταλαβα οτι με οσα στραβα κι αν εχουμε στην Ελλαδα, ειμαστε πολυ καλυτερα απο οπουδηποτε!! :ernaehrung004:

Αγγελε και Δημητρη, σας ευχαριστω παρα πολυ και τους δυο σας :ernaehrung004:

Μανωλη, σε ευχαριστω :ernaehrung004:

Ελπιζω να μην εχω αναταραξεις στο ταξιδι και κατεβω Ελλαδα hi-endas! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Επιστροφη στην Πατριδα

panosxgr said:
Σε ευχαριστω Θανο. Τελικα αν κι εμεινα μονο ενα χρονο εδω, μπορεσα και καταλαβα οτι με οσα στραβα κι αν εχουμε στην Ελλαδα, ειμαστε πολυ καλυτερα απο οπουδηποτε!! :ernaehrung004:

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Η δικιά μου αλλοτρίωση έφτασε ακόμα υψηλοτερα σε σημείο που να "αντιστέκομαι" στις φωνές που ζητούν να "βελτιώσουμε" την Ελλάδα. Αλλά αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση...
Καλή επιστροφή και πάλι...

Τακης Σωτηροπουλος said:
Welcome back buddy!!
Ετοιμασου για μεγαλες εξορμησεις στο εγγυς μελλον!!

Αντε να κουνηθούμε λίγο γιατί σκουριάσαμε!!!:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιστροφη στην Πατριδα

Θάνος Φούντας said:
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Η δικιά μου αλλοτρίωση έφτασε ακόμα υψηλοτερα σε σημείο που να "αντιστέκομαι" στις φωνές που ζητούν να "βελτιώσουμε" την Ελλάδα. Αλλά αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση...
Καλή επιστροφή και πάλι...

Και λίγα λες!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!

καλή επιστροφή!!!:grinning-smiley-043

Σιμο, Γιαννη, σας ευχαριστω παρα πολυ. Σας υποσχομαι οτι θα προσπαθησω στο μελλον να συναντησω οσο το δυνατον περισσοτερα μελη απο την παρεα, να πιουμε τα καφεδακια μας, να τσιμπησουμε και κατι τις :ernaehrung004: και να ανταλλαξουμε τις αποψεις μας απο κοντα.
Οσο για την Ελλαδα μας, δεν την αλλαζω με τιποτα!!! :fahne90:

Απάντηση: Re: Επιστροφη στην Πατριδα

Ntinos1972 said:
Αντε ρε, ακομα εκει εισαι???

15:00 μπαινω στο τρενο κι αναχωρω για Μαντσεστερ!!! :Banane0: :Banane0: :Banane0: