Επιστροφη στην Πατριδα

αρε Πανο ηρθες και μας ξεχασες ολο λογια ησουν τιποτε πιο περα!!!!!!:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Koita na deis file mou!..
Alloi gurnane kai alloi feugoune!

Me tin eukairia kalws orises kai dustuxws de 8a prolavw na se gnwrisw giati egw feugw! Alla 8a sas ta pw kapoia stigmh analytika se allo thread..

Αν δεν απαντησει ούτε στο θεμα για τον ΠΑΟ τοτε ... έχουμε θεμα!!!!:flipout:

Το πιο πιθανο ειναι να εχει βρει καλυτερη παρεα και να την εκανε για κανενα νησακι...;)

Άντε Πάνο αρχίζουμε να ανησυχούμε, μήπως τον κράτησαν τα Αγγλάκια για να τον εκθέτουν μαζί με τα μάρμαρα (1.600 post και βάλε είναι αυτά).

Welcome back m8 :fahne90: :fahne90: :fahne90:

Νικόλας

Elena K said:
Koita na deis file mou!..
Alloi gurnane kai alloi feugoune!

Me tin eukairia kalws orises kai dustuxws de 8a prolavw na se gnwrisw giati egw feugw! Alla 8a sas ta pw kapoia stigmh analytika se allo thread..
Παλι στη Γαλλια εισαι εσυ???
Μαλλον ειναι καλα εκει να υποθέσω???

Κι ομως κυριοι και κυριες ειμαι και παλι εδω!!!! :award: :ernaehrung004:

Επιτελους συνδεδεμενος απο την ηλιουλουστη και καυτη Ροδο, με τη φτωχη γραμμη πλεον των 64kbps ISDN :(

Απο αυριο κιολας πρεπει να ξεκινησω να ψαχνω για adsl, δεν θα αντεξω για πολυ ετσι!!! :slapface:

Εμεινα μονο μια ημερα στην Αθηνα, αλλα ηταν αρκετη τουλαχιστον για να γνωρισω τον φιλτατο κυριο Νασο Μανιατη και τον φιλο πια Σταυρο Καμουλακο. Ηπιαμε το καφεδακι μας (φραπα φυσικα :music-smiley-005: ) και μιλησαμε για κανενα 4ωρο σαν να ημασταν φιλοι απο παλια :ernaehrung004:

Ελπιζω σε αλλες συγκεντρωσεις ή εξωρμησεις μου στην Αθηνα ή Θεσαλονικη να γνωρισω οσους περισσοτερους γινεται και να τα πουμε απο κοντα.

Κανει update τωρα το McAfee και η γραμμη μου μιλαμε σερνεται!!!!!!!!!!! :damnyou: :damnyou: :damnyou:

Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας ολο αυτο το καιρο και ειμαι ετοιμος μαζι σας για μια νεα χρονια, να μπουμε δυνατοι και υγιεις στο χειμωνα των εξελιξεων που εχουμε μπροστα μας.

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας και παμε γερα για μια μεγαλη συνεχεια!!! :firstprize:

-bye-