Iskander
Established Member
Πάνο σε καταλαβαίνω απολύτως, σε μια εβδομάδα που θα επιστρέψω θα περάσω και εγώ το σύνδρομο bandwidth-στέρησης με την ταπεινή pstn μου μέχρι να αναβαθμίσω. Υπομονή...
Καλό χειμώνα!
(μπρρρ...)
Καλό χειμώνα!

Iskander said:Πάνο σε καταλαβαίνω απολύτως, σε μια εβδομάδα που θα επιστρέψω θα περάσω και εγώ το σύνδρομο bandwidth-στέρησης με την ταπεινή pstn μου μέχρι να αναβαθμίσω. Υπομονή...
Καλό χειμώνα!(μπρρρ...)
panosxgr said:Νικο, σ' ευχαριστω πολυ.
Μπορει να εχασα 2 εκπομπες, αλλα στην επομενη θα δηλωσω παρων!!!
Iskander said:Πάνο σε καταλαβαίνω απολύτως, σε μια εβδομάδα που θα επιστρέψω θα περάσω και εγώ το σύνδρομο bandwidth-στέρησης με την ταπεινή pstn μου μέχρι να αναβαθμίσω. Υπομονή...
Καλό χειμώνα!(μπρρρ...)
Κανω οτι μπορω Σταυρο μου!!! Αλλα ειναι περιοδος γαμων τωρα και τρεχουμε και σε αυτα...Αντε, και στα δικα σας βρε οι ελευθεροι!!!stavros kamoulakos said:Βρε Πανο βλεπω οτι γραφεις παντα ξημεροματα,οποτε υποθετω οτι απο την ξενερα στην Αγγλια εχεις παρει σβαρνα τα μπαρακια στη Ροδο;
Eki_65 said:Επιτέλους ας σταματήσει κάποιος τον ΜΗΤΣ, Πάνο είσαι η ελπίδα μας...το επόμενο δεν ισχύει!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.